BMW 6: Pregled Gran Turismo

Zgodovina "šestih" BMW se začne v oddaljenem letu 1976. Od takrat je ta serija videla številne generacije in veje od glavnega avtomobila. Prvo telo je izšlo leta 1976 pod indeksom E24. Po prenehanju proizvodnje je prišlo do dolge prekinitve, dokler se druga generacija ni pojavila do sredine 2000. Model je predstavila različica BMW 6 Coupe, ki se je izkazala za precej dvoumno. Leta 2010 je bila tretja generacija predstavljena v coupe in kabrioletih. Skupaj s tem, je družba začela proizvajati linijo Gran Coupe in Gran Turismo. Zamenjava BMW 5 Gran Turismo je bila novost šeste serije, o kateri bomo nadalje razpravljali.

Videz

Seveda vsi BMW avtomobili s GT konzolo nimajo nič skupnega s športnimi avtomobili. Podobno ime se imenuje Bavar velik coupes, namenjen tako za družinske izlete in za ljubitelje vožnje. Točno to je postal BMW 6 GT. Na žalost pa nekateri poskusi nemške družbe potrošnikom niso všeč, zato nekateri od njih ne pridejo več na ruski trg. Ti vključujejo 6 Coupe, Gran Coupe in nekaj "petih" modelov. Toda podjetje 6 GT se je še odločilo, da bo dostavilo na naš trg.


Zdaj je avto velik coupe s petimi vrati, hitra silhueta, v kateri je vse uravnoteženo. Zadnji del avtomobila ni več videti težek in ne ustreza splošnemu slogu, kot je bil prej. Avto je postal nižji in daljši, kar je pozitivno vplivalo na njegov športni videz. Ampak ob istem času ima avtomobil precej visoko razdaljo, kar je tudi plus v realnostiRusija Nekateri elementi so izposojeni iz »starejših« 7 serij. Na primer, vključujejo LED luči in rešetke radiatorjev. Na splošno je celotna GT različica na temo dražjega in naprednejšega modela 7 serije.

Notranjost

In znotraj tega avtomobila se je večina elementov izposodila iz pete serije. Notranjost avtomobila kopira veliko blokov in lokacij - centralno konzolo, predor, večnamenski volan, armaturno ploščo in tako naprej. Kot prej se multimedijski zaslon razlikuje od splošne zasnove in "visi" nad sredinsko ploščo. Če je potrebno, se lahko skrije. Kljub temu, da se je avto povečal, njegova zadnja vrsta ni namenjena za 3 potnike, če ne gre za otroke. Najbolj udobno bo sedeti skupaj. BMW serije 6 GT ima dve klimatizacijski coni, nastavitev nagiba zadnjega sedeža. Edina razlika od "sedem" je pomanjkanje zaslonov na naslonjalih za prednje sedeže. Vendar pa je vredno omeniti, da 6 GT še vedno ni premium avtomobil in bi moral biti nekoliko drugačen od najdražje in naprednejše limuzine podjetja.

Specifikacije

Bavaria proizvaja 4 različice avtomobila: 630i, dizel in bencin 640i /640d pogon na vsa kolesa, 630d pogon na vsa štiri kolesa. Različica 630 je opremljena z motorjem 2 litra in močjo 183 konjskih moči. Avtomobil se pospeši na sto za 6,3 sekunde pri največji hitrosti 250 km /h. BMW 6 GT 640 je že veliko močnejši: 2 litra, 250 konjskih moči, polni pogon. Tudi stroj pospeši, da bi stokal v 5 sekundahnajvečja hitrost je enaka 250 km /h, najnižji strošek avtomobila se začne od 3 milijonov 560 tisoč rubljev za osnovno različico.

Sorodne publikacije