Avto sprejemnik Pioneer DEH-80PRS: pregledi, specifikacije in reference

V svetu avtomobilskega avdio ni več vidnega proizvajalca kot Pioneer. Glavne naprave te družbe uživajo zasluženo popularnost. In vsi izkušeni vozniki se dobro zavedajo, da je "glava" (tj. "Avto sprejemnik") - alfa in omega avto avdio. Zato je odvisno od pravilne izbire kasetnega predvajalnika. Vendar ne pozabite na druge komponente: visokokakovostne zvočnike, subwooferje, sprejemnike in drugo opremo. Danes bomo obravnavali glavno enoto Pioneer DEH-80PRS. Kaj je kasetofon? Za kaj je sposoben? Zakaj ga točno izbrati? Na ta vprašanja bomo poskušali odgovoriti. Do sedaj se spomnite mejnikov Pioneerjeve zgodovine.


Nekaj ​​zgodovine

Japonsko podjetje Pioneer je bilo ustanovljeno leta 1938. In potem se je ukvarjala s popravili radijskih sprejemnikov. Toda v drugi polovici dvajsetega stoletja, proizvajalec začel proizvajati TV, DVD predvajalniki in drugo elektroniko. V svojih izdelkih je uspelo združiti neprekosljivo kakovost izdelave in najnovejše dosežke tehničnega napredka. Sčasoma je podjetje začelo razvijati nove standarde za optične pogone. Vzporedno s tem se je proizvajalec začel ukvarjati s sprostitvijo elektronike za avtomobile. Prvi kasetofon "pionirjev" je imel izjemen uspeh. Leta so minila in njegov naslednik, Pioneer DEH-80PRS, je prav tako priljubljen med vsemi vozniki vseh vrst.
Od leta 2010 so avtomobilska elektronika in avtomobilski avdio postali glavna industrija. ZdajPodjetje se ukvarja izključno z avdio posnetkom. In stvari na tem področju so zelo dobre. To ni presenetljivo, saj je za podjetjem zadnja izkušnja na področju elektronske proizvodnje vseh vrst. Zvočniki in subwooferji podjetja Pioneer so v skoraj vsakem tretjem avtomobilu. Družba namerava izkoristiti monopol na mednarodnem avtomobilskem trgu. In za to ima proizvajalec vse podatke. Njihove kakovostne naprave so tehnološke narave in ne stanejo norega denarja. Zdaj pa pojdimo na sprejemnik Pioneer DEH-80PRS in upoštevamo njegove glavne značilnosti.


Vsebina paketa

Torej, sprejemnik Pioneer DEH-80PRS razpakirajte. Pregled se začne s tem. Tukaj bomo začeli. Glavna enota je na voljo v eni škatli z reciklirano kartonsko škatlo. Prikazuje samo logotip podjetja in ime modela. Brez osnov. To je znak trdnega proizvajalca. V notranjosti je glavna enota, odstranljiva sprednja plošča v ločenem plastičnem ohišju, potreben komplet žic in adapterjev. Na voljo je tudi brezžični daljinski upravljalnik. Toda izgleda nekoliko nerodno. Verjetno zato, ker je zastarel model. Bolje je, da kupite oddaljeno od 88. različice "Pioneer". To je veliko bolj funkcionalno.
Zanimiv dogodek v kompletu za dostavo Pioneer DEH-80PRS. Navodila kot taka manjkajo. To pomeni, da ni običajne papirne knjige. Od vrednostnih papirjev - samo garancijski list. Ampak ne mudi, da pokličete psovke na glave proizvajalcev. V kompletu s kasetofonom je disk, na katerem je želenNavodila v vseh možnih jezikih, vključno z ruskim in svahili. Torej je vse v redu. No, čas je, da razmislite o videzu avtomobilskega sprejemnika. Ali je "Pioneer" všeč ta čas?

Videz in oblikovanje

Pioneer-jev diktafon DEH-80PRS se ne razlikuje po elegantni zasnovi. Material ohišja je plastičen. Brez aluminijastih plošč. Vse je strogo in celo asketsko. Črna plastika izgleda dobro v vsaki notranjosti. In to je najpomembnejša stvar. Preklapljanje sledi poteka preko cvetnih listov, ki se nahajajo na straneh kontrolnika glasnosti. Takšna odločitev je v smislu ergonomije precej dvomljiva. Res je, da je priročno upravljanje teh gumbov z dvema prstoma. Toda en prst je praktično nemogoč. Kaj je vodilo podjetje, ki je izvajalo takšne kontrole - ni jasno. Ampak dobro je imeti daljinski upravljalnik. Z njim postane življenje veliko lažje.

Sprednja plošča in kakovost zvoka

Posebnost modela Pioneer DEH-80PRS je LCD zaslon. Ima belo osvetlitev in se nekoliko razlikuje od zaslonov prejšnjih različic. Vsaj besedilo je postalo veliko manjše. To je pozitiven vidik, saj oči niso tako utrujene, ko ga gledajo. In informacije so veliko bolj zveste. Glavna plošča naprave je odstranljiva, vendar ni motorja, ki bi ga odpiral. Vse temelji na čisti mehaniki. Še boljše je. Ni vam treba čakati, da se plošča odcepi. Samo kliknil - in vzletel. Z zasnovo in ergonomijo je vse jasno. Zdaj pa se obrnemo na najbolj zanimive - tehnične lastnosti. Kar zadeva kakovostzvok, potem je super. 24-bitni avdio procesor zapusti vse iz zvočne datoteke. Tudi stisnjeni MP3-ji zvenijo nekako novo. To je zasluga trdne funkcije razširitve dinamičnega razpona. Omogoča vam, da izboljšate zvok celo močno stisnjenih skladb. Seveda se nič ne spreminja fizično v datoteki. To je nemogoče. Toda ko slišimo, so razlike opazne. Tudi 16-pasovni grafični izenačevalnik se zelo dobro prikazuje. To vam omogoča, da prilagodite predvajanje katere koli glasbene datoteke brez težav.

Specifikacije naprave

Obrnimo se na tehnične značilnosti Pioneer DEH-80PRS. Cena naprave nam omogoča, da upamo, da je avto sprejemnik sposoben dati dokaj dober zvok tudi s standardnimi zvočniki. Torej je načeloma tako. Kasetofon ima 24-bitni DAC, ki zagotavlja neverjetno lep zvok. Posebej dobro razvite srednje frekvence. Prav tako je mehak bas.
Moč ojačevalnika je 50 W na kanal. To je dovolj za skoraj vse avtomobile. Ni potrebe po nakupu dodatnega ojačevalnika. Obstaja tudi 16-pasovni grafični izenačevalnik, ki vam omogoča, da popravite zvok.
Mediji in formati, s katerimi dela.
Snemalnik lahko bere CD-R in CD-RW, USB-pogone in pogone MiniSD. Glavne enote podpirajo naslednje formate: MP3 WMA, WAV in AAC. Škoda, da ni podpore za predvajanje formatov brez izgube kakovostnega FLAC-a. V zadnjem času je zelo priljubljen. Vključena je tudi z avtoradiomObstaja mikrofon, ki vam omogoča, da uredite glasno povezavo v avtu. Ob nakupu dodatnega kabla je možno predvajati tudi datoteke iz naprave iPhone ali iPod. Tako imamo vsestransko in večnamensko multimedijsko napravo, ne pa neke vrste sprejemnik Pioneer DEH-80PRS. Mimogrede, priključitev na avtomobilsko napajanje je standardna. Tukaj ni nobenih okraskov. Vse je zelo preprosto in jasno. Med snemalnikom in kakšno poceni kitajsko "glavo" ni razlike.

Namestitev naprave

Kdo se lahko zanima za to enoto? Prvič, tisti, ki potrebujejo zelo kakovosten zvok. Popolnoma je mogoče zagotoviti Pioneer DEH-80PRS. Cena, seveda, je malo bit (približno 20000 rubljev), vendar moramo vedeti, da pred nami večnamensko in kakovostno napravo od legendarnega proizvajalca. Mnogi so pripravljeni plačati za kakovost. In zadnja značilnost je vizitka "Pionirji". Ni bilo nobene možnosti, da bi imel avto sprejemnik te družbe tovarniško napako. Takšna kakovost in izjemna zanesljivost sta dragi. Prav tako je treba upoštevati, da je to glavna naprava - naprava proračunske (začetne) ravni. Torej je še vedno poceni. Poleg tega Pioneer DEH-80PRS nikomur ne bo povzročal težav. Ta postopek je v celoti opisan v Navodilih za uporabo na priloženem CD-ROM-u.

Na koncu

Torej smo pregledali glavno enoto vstopne ravni Pioneer DEH-80PRS. Kaj imamo na koncu? To je zelo spodobna glavna enota z visokokakovostnim zvokom, naprednimi možnostmi, strogim dizajnom indaljinski upravljalnik. Večfunkcionalnost tega radijskega sprejemnika je vsestranska naprava, ki lahko zadovolji potrebe vsakega voznika. In za takšno kakovost ne boli in plačati. Zanesljivost in kakovost sta draga. In z "pionirji" z njim je bilo vse vedno veliko.

Sorodne publikacije