Narava Pokemon: Raznolikost in vpliv znakov

Narava Pokemona velja za pomemben del življenja teh izmišljenih bitij. Trener mora vedno upoštevati naravo svojega ljubimca in ga razvijati v pravo smer. Če tega parametra ne upoštevate, potem ne boste mogli doseči najvišje ravni pri razvoju močne žepne pošasti.

Opis bitja

Narava Pokemon je le eden od mnogih vidikov, zaradi katerih so prave osebnosti. V risanki so gledalci videli, da se učenci gojijo ne samo za boj.
Ljudje in trenerji so pravi prijatelji, ki pomagajo v različnih težkih situacijah. Na primer, v prvi sezoni je Esch Ketchum s pomočjo vode Squeverle uspel pomagati enemu naselju na prehodu jezu. Drugi Pokémoni so poskušali pomagati ljudem v težkem času. Takšne epizode gledalcem nakazujejo, da žepne pošasti zahtevajo ustrezno izobraževanje, ljubezen in prijateljstvo. Močni odnosi v prihodnosti pomagajo le pri usposabljanju in bitkah.


Znak

Nasveti, da je narava Pokemona pomembna, so bili opaženi v eponymous seriji risank, le ustvarjalci niso poudarili te pozornosti. Od njih so preprosto ustvarili prave inteligentne posameznike, ki so se lahko uprli, prijatelji, pogrešali, se zabavali in uživali v prijetnih trenutkih. Razvijalci digitalnih iger so to upoštevali in razložili naravo pomembnega vidika črpanja bojnih pošasti. Tudi v prvih projektih kasete za predpono GameBoyže je prišlo do korekcij značilnosti s korespondenco v naravi.
O likih uporabnikov Pokemon ni veliko povedal, zdaj pa obstajajo posebne mize, ki kažejo dobiček in minus v nekaterih lastnostih. Ker je trenerjev pristop k črpanju, da bi dosegel največji uspeh, mora biti zapleten, da ne pozoren na naravo preprosto ne more.


Vrste znakov

Narava Pokemon je raznolika in ni odvisna od določenih elementov. Takoj, ko se otrok pojavi na svetu, takoj dobi enega od petindvajsetih tipov osebnosti. Zanimivo je, da idealna narava ne obstaja. Vsak od njih dvigne en parameter, enako pa zmanjša še enega. Razvijalci digitalne zabave so na ta način uspeli doseči ravnovesje v tem sistemu. Značilnosti se povečajo in zmanjšajo za 10% za vsako višjo raven za hišnega ljubljenčka. Vaša žepna pošast je na primer smešna. On dobi plus 10 enot napada, obrambo, poseben napad, hitrost in posebno zaščito. Prilagojena naravi Pokemon hitrost dodal 11 točk, ob istem času, poseben napad - samo 9.
Vsi drugi znaki imajo lastne kombinacije prirastkov in minusov od parametrov. Hrabri hišni ljubljenček je dobro zaščiten, vendar slabo napada, naivna pa je hitra in hkrati ni odporna na posebne napade. Ta seznam petindvajsetih kategorij je v celoti prikazan v zgornji tabeli.

Nasveti za prenos

Informacije o znakih, ki so na voljo vsem trenerjem. Pokemonova težnjaTo je vredno razmisliti, ko gre za izbiro novih napadov, kot tudi v vseh bitkah. V prvem primeru, s nagnjenostjo k povečanju razvoja posebnih napadov, je treba izbrati točno njih. Na primer, ognjeni videz je bolj podoben domači vrsti napada, ker ima povečano izgubo. Tako nobena pošast travnih vrst ne bo mogla prenesti ognjenega pritiska, ki ga je narava okrepila. V drugem primeru govorimo o bitkah, kjer lahko s pomočjo posebnih zaščitnih veščin stojijo celo proti prevladujoči obliki. Narava Pokemon je pomemben element, in vsak samoumevni trener mora biti pozoren na njih, ko lovijo drugega zapornika. Pobrati pokemon v skladu z znakom ni vredno, vendar je treba paziti, da je potrebno.

Sorodne publikacije