Kaj počne minging v preprostih besedah? Kje začeti hipotekarno kriptologijo?

Kljub dejstvu, da se je grobnica pojavila pred osmimi leti, je v začetku tega leta postala najbolj priljubljena na post-sovjetskem prostoru. Ogromen razcvet se je sprehajal okoli nje, in mnogi uporabniki interneta so se dobesedno požurili, da bi izvedeli, kaj je bil glava, bazen, bitcoin. In tudi začel ugotoviti, od česa začeti lastno cripto tuji valuti. Do danes je bilo posnetih veliko filmov o tem pojavu, ki so prevedeni v ruski jezik in so odprti. Težko jih je poimenovati kot vodilo za rudarsko (ekstrakcijsko) bitcoin ali katero koli drugo virtualno valuto. Zato vam bomo danes povedali, kakšno kapitalizacijo je mogoče preprosto uničiti.


Kaj je kriptografska valuta?

Če govorimo podrobneje, je kripto valuta digitalna valuta s kriptografsko zaščito. Nova enota se pojavlja v procesu reševanja kompleksnih matematičnih algoritmov in je sestavljena iz več sto milijonov delov, od katerih ima vsak edinstveno kriptografsko kodo (podpis). Takoj bi rad opozoril na dejstvo, da digitalne valute ni mogoče ponarediti, saj se informacije o vsakem posebnem kriptografskem podpisu kopirajo in shranjujejo na vseh računalnikih, ki sodelujejo pri ekstrakciji (rudarstvu) kripto-izmenjave. Kripto valuta ima le digitalni videz. Nemogoče je čutiti, vstaviti v torbico ali sef v kozarec. Glavna prednost takega denarja je, da sodecentralizirano in ne pod nadzorom nobene države ali institucije. Število ustvarjenih kovancev je strogo omejeno, ni ga mogoče spremeniti. Vsakdo lahko z gotovostjo ve, kdaj bo izločen zadnji bitcoin. Nadzorovane emisije postopoma zapletajo in upočasnjujejo proces pristajanja, izločajo pa se tudi problemski pojavi kot inflacija.


Vrednost digitalnega denarja je neposredno odvisna od povpraševanja. Več vlagateljev bo zanimalo enega ali drugega pohabljenec, saj bo vlaganje v njegov razvoj precejšnje, dražje. Državni vrednostni papirji so zavarovani z zlatimi rezervami, kriptni skladi pa so naložbe.

Kaj je kapitaliziranje pohabljanja v preprostih besedah?

Omenili smo že, da se kriptografija pojavlja kot rezultat reševanja kompleksnih matematičnih algoritmov. Učinkovito soočanje s takšnimi nalogami ni izvedljivo za običajne ljudi, zato so v ta namen začeli uporabljati računalniško moč računalnika, proces pa je bil imenovan pristanek. Med pristankom, kriptovalyut na osebnem računalniku, ki je povezan z internetom in je vključen v kriptografski sistem, informacije prihajajo v obliki blokov (blokade). Ti bloki vsebujejo veliko število algoritmov, ki jih je treba obdelati in dobiti edino pravilno rešitev. Vsaka rešitev - digitalni podpis za določeno celico z informacijami, ki se nahaja v bloku. Prav tako je enaka kriptografska zaščita pred hekanjem. Sami bloki, ki se pojavijo kot posledica uporabe transakcijdoločene vrste kriptur. Na primer, če je nekdo plačal za nakup v spletni trgovini z Bitcoin, in vaša oprema je konfigurirana za financiranje izmenjave bitcoin, potem bo takoj opredeliti transakcijo in prispeva k njegovemu zaključku z reševanjem vseh enakih algoritmov. Prejeli boste nagrado v obliki več sto sautees (1 Bitcoin = 100.000.000 sauthees).

Prvi koraki v pristanku

Upamo, da smo s preprostimi besedami pojasnili, kaj je kapitalizacija kapitalizacije. Če se odločite za ekstrakcijo, na primer Ethereum ali Bitcoin, bo dovolj, da dobite idejo, kako je sistem urejen. Pojdimo na tehnični del in ugotovimo, kam naj začnemo pristajati Criptour. Najučinkovitejši način za pridobivanje digitalne valute je rudarjenje z uporabo grafične kartice. Pred nekaj leti ste lahko zaslužili več tisoč bitcoinov na dan, saj ste v ta namen uporabili šibek video adapter in preprost procesor. Vendar pa je proces pristanka kakršno koli povpraševanje po kriptovalyut nenehno zapleteno. Da bi danes iz te dejavnosti pridobili dobiček, je treba razmisliti o dodajanju "kmetije".

"Kmetija"

Najbolj donosna kriptografija za pristanek je bitcoin, etherium in castcoin. Na njihovo pridobivanje so po vsem svetu poslani glavni rudniki. Iz dneva v dan je pridobivanje teh kovancev težje. Da bi pospešili proces, so rudarji začeli zbirati "kmetije", ki imajo veliko skupnega z običajnim računalnikom, vendar daleč presegajo njegovo učinkovitost. ZaZlaganje kmetije je treba kupiti z naslednjimi komponentami:
 • matična plošča z možnostjo priključitve več grafičnih vmesnikov;
 • trdi disk z majhno prostornino;
 • visokofrekvenčni procesor;
 • en RAM (4–8 GB);
 • 4-8 grafičnih kartic z video pomnilnikom od 2 GB;
 • Močan napajalnik (od 750 W);
 • razerski (podaljški adapterji od grafične kartice do matične plošče);
 • dodatno hlajenje;
 • gumb za zagon;
 • okvir.
 • Video kartice za "kmetijo"

  Najbolj optimalne grafične kartice za proizvodnjo tajnih izdelkov v letu 2017 so Radeon RX 470. Z značilnimi značilnostmi so veliko cenejše od njihovih najbližjih konkurentov iz Nvidie. Vendar pa, ki daje prednost Radeonu, bo treba temeljito razmisliti o sistemu dodatnega hlajenja, saj se grafične kartice segrejejo veliko več kot isti Nvidia. Povprečni strošek polprofesionalne "kmetije", ki deluje s štirimi grafičnimi karticami, je $ 2,300-2,700, kar je za povprečnega ruskega državljana precej nedonosno. Vendar pa se bo s kompetentno postavitvijo in stalnim delom podobna "kmetija" sama odplačala v 6-9 mesecih in vas začela zaslužiti.

  Navodila po korakih za kapitalizacijo kripto izmenjave

  Ko je bila oprema kupljena, pritrjena v okvirju in povezana, je treba namestiti vso potrebno programsko opremo. Vodnik po korakih za kapitalizacijo kripto valut je naslednji:
 • namestitev operacijskega sistema;
 • registracija denarnice in potrdila o prejemunaslovi;
 • namestitev in konfiguracija odjemalca;
 • Izbira skupine.
 • Denarnice za operacijske sisteme in kripto valute

  Namestimo v naš "farm" operacijski sistem. Nato smo vzpostavili dostop do interneta in ustvarili posebno torbico za digitalno valuto. Ustvarite lahko torbico za določene kovance, na primer bitcoin. Toda priporočamo uporabo univerzalnega, v katerem lahko shranite absolutno vsako kriptologijo. Med tistimi, ki se ukvarjajo s programom CryptoLanguage, so naslednje zelo polirane storitve večvalutne blagajne zelo pozitivne:
 • MultiCoinWallet.
 • HolyTransaction.
 • NoobWallet.
 • Cryptone.
 • Ccex.com.
 • Naročniški program za izdelavo kaznivih dejanj

  Če izberete eno od storitev, za katere po registraciji računu dodelite enolični naslov, morate prenesti program odjemalca za pridobivanje digitalne valute. Da bi ugotovili, kateri program je najboljši za pristanek kripto-izmenjave, bomo pomagali oceniti na podlagi priljubljenosti stranke, ki izgleda takole:
 • 50Miner. Ta program ne zavzema veliko prostora na trdem disku. S precej majhno težo ima vse potrebne funkcionalnosti, preprost in prijeten vmesnik bo uporabniku omogočil enostavno konfiguracijo tudi za začetnike.
 • BFGMiner. Najbolj priljubljen program v postsovjetskem prostoru, saj ima vmesnik ruskega jezika. Prilagajanje odjemalca ne bo vzelo veliko časa, saj je vse zelo jasno. Posebnost mnogih drugih programov je možnostkrmiljenje hladilnega sistema. Nastavite lahko optimalne nastavitve vrtenja hladilnika.
 • ​​
 • CGMiner. Ta stranka je super za tiste, ki se dobro zavedajo operacije pristanka Criptovalyut, in ima tudi idejo o OS MS Dos. S tem pripomočkom lahko ustvarite lastne naboje, prilagodite njihove nastavitve in povečate produktivnost grafične kartice, ki jo vstavite v "kmetijo", tako da jih overclockate. Za uporabo programa je potrebno imeti visoko zmogljive grafične vmesnike.
 • DiabloMiner. Ta program je priljubljen med izkušenimi, ki poznajo MS Dos. Za uporabo odjemalca je potrebno "kmetiji" opremiti s hitrim procesorjem in zmogljivimi grafičnimi karticami. V procesu pristajanja lahko uporabite procesorsko moč procesorja in video adapterjev. Deluje s takimi operacijskimi sistemi, kot so Mac, Linux, Windows.
 • Bitminer. Skupina funkcionalnosti je zelo podobna 50Miner. Če želite začeti zaslužiti svoj prvi satoshi, vam ni treba namestiti programa na računalnik, preprosto zaženite datoteko "ehe" iz prenesene mape. Resen minus te stranke in 50Minerja je poraba velike količine RAM-a.
 • Izbira združenja

  V našem članku smo že govorili o tem, kakšna kapitalizacija je uničujoča. S preprostimi besedami si zaslužite digitalno valuto z uporabo računalniške moči vaše opreme. Prav tako je dejal, da je ta proces nenehno zapleten. Da bi najemnina postala učinkovitejša, so ljudje razvrščeni v skupine (oznake). Po namestitvi enega od programov zapridobivanje kriptovalyut boste imeli priložnost, da se vključijo v delo enega od bazenov, ki je do danes že okoli dva tisoč. Če izberete ustrezen bazen, lahko začetnik zavede. Konec koncev, obstajajo kot preproste skupine, pridobivanje samo eno vrsto digitalne valute, kot tudi multipul, ki odpira priložnost, da zaslužijo več pohabljenec, na primer, bitcoin in etherium. Preden se pridružite temu ali onemu bazenu, je bolje, da nekaj časa preživite v njegovi študiji. Prednost dajte tistim virom, ki že vrsto let delujejo stalno in imajo najbolj pozitivne ocene. Prav tako bodite pozorni na to, kako pride do plačila akumuliranih kovancev. Na splošno je približno trinajst, vendar so bolj priljubljeni naslednji:
 • PPLNS - vsi denarji v bazenu prejmejo dobiček, katerega velikost je neposredno odvisna od zadnjega števila obveznic.
 • SKM - Viri določajo delež vsakega udeleženca v skupini in ga plačajo v skladu s pogodbo.
 • PROP - Znesek plačil je sorazmeren z vašim deležem moči v posameznem bazenu.
 • Najboljše točke leta 2017

  Od časa, ko je kriptografija pritegnila pozornost milijonov ljudi, so se po dežju krogle začele pojavljati kot gobe. Vendar pa večina storitev ne tekmuje, preneha obstajati. Mnogi od njih niso zaslužili sredstev, ki bi jih vrnili ljudem, ki so v svojih bazah uporabili računalniško moč svojih osebnih računalnikov. Da ne bi izgubili denarja, vam priporočamo, da ga uporabljate samodokazana in zanesljiva spletna mesta. Bonitetna ocena za danes izgleda takole:
 • F2Pool.
 • AntPool.
 • PTS Kitajska.
 • BW Pool.
 • Bitfury.
 • Kriptografski žerjavi

  Ni vsakdo imel priložnost, da iz družinskega proračuna nameni približno 3000 USD za gradnjo "kmetije". Ampak to ni razlog, da mislite, da nikoli ne boste postali Mayner. Do danes obstaja način, kako postane kapitalizacija brez kapitalizacije resnična. To je priložnost, da zagotovimo kraje, ki se med odvjetnikom imenujejo kriptografski žerjavi. Načelo teh virov je precej preprosto. Pojdite na spletno mesto in naredite eno od dejanj, za katere dobite nagrado. Na primer, morda vam bodo ponudili captcha, igro, sestavljanko ali videoposnetek, nato pa boste na vaš račun poslali določeno količino kovanca. Morda mislite, da je lastnik vira bogata in zelo velikodušna oseba, vendar ni. Webmaster prejme prihodke od oglaševanja, ki je bilo objavljeno na spletnem mestu. Več obiskovalcev bo na svojem viru v teku dneva, bolj bo oglaševalec plačal za mesto za banner.
  Zaslužite veliko takih "žerjavov" ne bo delovalo, toda zbrana sredstva se lahko reinvestirajo v nakup objektov na vire, ki ponujajo storitve gostovanja v oblaku. Podobna shema je lahko koristna za ljudi, ki ne vedo, kje naj začnejo pristajati kripto-izmenjavo.

  Top kriptografski žerjavi

  Da ne bi zapravljali časa, vam ponujamo, da preberete seznam najbolj zanesljivih in radodarenih žerjavov:
 • Cryptoblox.
 • Getmyfaucet.
 • Kriptopout.
 • Danes obstaja veliko takšnih virov, vendar je večina od njih insolventna.

  Sorodne publikacije