Pastir: pashalni od razvijalcev

Vsi ljubitelji Blizzard-a poznajo pozornost razvijalcev na podrobnosti pri razvoju vsake igre. Zato je v vsakem novem izdelku na vseh ravneh - v ploskvi, likih, lokacijah in predmetih igre veliko lepih referenc na prejšnje studijske igre. V seriji Diablo slicker je veliko takšnih referenc. Obstaja precej standardnih, so samo smešne šale, vendar je zgodba v dolžini treh iger. Osebje pastirja je neposredno povezano z njo.

Krave, mnoge krave

Nekaj ​​časa po prvem izidu Diabla je bila legenda o skupnosti igralcev, da bi se v primeru, da je ena od lokacij kliknila na krave v določenem zaporedju, odprla skrivnost. Blizzard je te govorice zanikal, v naslednjem delu pa se je Diablo 2 pojavil kot skrivna raven krave, tako da je bilo zelo veliko krav.


V Diablo 3 se je uspešna formula s skrivnim nivojem odločila, da se ne umakne, vendar, da ne bi ponovili, je bila ta lokacija naseljena s poniji. Na splošno mora pastirsko osebje v Diablo 3 priti do njih.

Kako priti do osebja?

Samo po sebi osebje kot orožje ni dragocen predmet (ker ima katastrofalno nizko stopnjo škode). Kljub temu pa bodo morale sile, da najdejo sestavine za sestavljanje, porabile dostojno. Torej, da bi nekako zbrali pastirsko osebje v Diablo 3, je prvi recept, za katerega naj bi osebje lovili naš kovač Hedrig Emon. Recept lahko dobite tako, da ubijete Izuela (četrti akt - Nebesa, zadnji šef pred samim Diablom). Možnostpadec palice je dovolj majhen, zato boste verjetno morali narediti nekaj korakov.


Po preučitvi recepta se izkaže, da boste za njegovo zbiranje potrebovali pet sestavin.
 • Črna goba. Preiskati jo je treba v prvem dejanju, na lokaciji "Katedrala: 1 nivo".
 • Leorikova kost. Najdemo ga tudi v prvem aktu, na lokaciji "Maoryok Leorika": v eni od stranskih prostorov je kamin, od tam pa z določeno verjetnostjo dobite ta artikel.
 • Zvono Virt. V drugem dejanju, v Kaldeji, v "domači" lokaciji "Skrivnostnega tabora", je trgovec Pryprushushka kupljen za 100.000 zlata.
 • Tekoča mavrica. V drugem aktu, na lokaciji "Dalgur oasis", morate dobiti iskanje v alkemiki NPC Raven; po začetku iskanja za njim se bo odprl prehod do lokacije "Skrivnostna jama". Redka mavrica nekje tam.
 • Tisti, ki je mrmljal dragulj. To je tretji akt. Na enem od obeh bojišč (lokacije ločeni z mostom) so "ledene jame". V njih je potrebno najti nekega legendarnega šefa - Chliterja, iz katerega bo subjekt padel.
 • Pripravljen! Zdaj vse sestavine skrbijo za kovača, za 50.000 zlato pa imate v rokah pastirsko osebje, piše z veseljem: "V vseh Sankt-Ariasih se ne sramuje nositi ga samo z enim bistvom" (seveda namiguje na kravo).

  Kako priti do tajne ravni?

  Kaj storiti potem? V prvem delu na eni od prvotnih lokacij ("Starostrastramska cesta") morate doseči sotesko, ki se nahaja v bližini strmega vrha. Zdaj, ko imate osebje v rokah, je toKravji kralj - kralj krav.
  To je šef tajnega nivoja prejšnjega dela - Diablo 2. Po kratkem pogovoru (v katerem je igralec obljubil prostor, "poln sreče in mavrice"), izgine in soteska se spremeni v portal, ki se razsvetljuje z vsemi barvami vidnega spektra. Ko greste skozi portal, pridete do cenjene ravni, ki jo sestavljajo zelene trate, recimo cvetovi, medvedki, poniji in kislo svetle barve.
  Skrivnostni nivo ne prinaša nobene parcele, je le zabaven značaj. Torej bodo tudi predmeti, ki jih lahko dobite tukaj, koristni le kot šala: mavrični meč, burger V zadnji igri se zabeleži kot orožje bodice. Ne bodite presenečeni.
  Pomembna pojasnila
  Na žalost, "kmetija" (potreba po prehodu več desetkrat istih epizod, ubijanje istih pošasti v upanju, da bomo dobili pravo stvar) - Diablo 3. Ne obiti To je stranska raven in raven ponija: za pridobivanje dovolj vsakega od šestih palic (vključno s receptom) je potrebno veliko časa. No, čeprav se portal odpre prvič. Prav tako je treba opozoriti, da vsi predmeti medsebojno delujejo znotraj istega zahtevnega nivoja. Na primer, iz sestavin, pridobljenih na nizki ravni, ne bo mogoče otežiti ravni osebja in s pomočjo palice zahtevne ravni portal ne bo odprt na ravni svetlobe. Zato ne spreminjajte nastavitev in sledite istim metrikam skozi zgodovino.

  Sorodne publikacije