"Warfare". Orožje blizu: opis in značilnosti

Začenši z novim projektom, se mora igralec pogosto naučiti veliko informacij o orožju in predmetih. Ta točka je zelo pomembna, saj lahko med igro ena ali več pušk vpliva na igralni proces. Mnogi strelci imajo orožje blizu. Warfare ni izjema.

O igri

Warframe - shareware projekt, ki predstavlja strelec iz tretje osebe z elementi taktičnega boja in slickerjem. Razvijalci iz Digital Extremes so delali na igri. V letu 2013 je bil projekt izdan na računalniku, naslednje leto pa na igralni konzoli. Igra prihaja v štirih borcih. Vsakdo ima eksoskelet, imenovan Warfare. Zahvaljujoč njemu je vojak prejel določene spretnosti in značilnosti. Eksoskeleti imajo osnovno orožje, sekundarno orožje in orožje blizu.


Warfare temelji na dejstvu, da vsak igralec dobi izkušnje uničenja, poslanstva in poslanstva. Očala so potrebna za izboljšanje opreme in oklepov. Modifikatorji eksoskeleta se lahko spremenijo. So enostavne za namestitev, brisanje ali posodabljanje.
Obstajajo "Prime-warfare", ki imajo izboljšane sposobnosti in posebno zasnovo. Ponavadi jih morate kupiti za pravi denar v lastni trgovini.

Orožje v igri

To je ena od vrst junakov. Ponavadi ga uporabljajo bojevniki, bradavice in sovražniki. Za igro so na voljo osnovno, sekundarno in bližnje orožje. Vsak od njih ima določene lastnosti. Lahko jih nadgradite z modi. Konklav ima isto orožjeVojna, kot v načinu sodelovanja. Toda nekatere možnosti še vedno manjkajo. To je potrebno za uravnoteženje sistema bitke za način PvP. Toda v načinu arhiviranja obstaja obleka, ki je ni več mogoče najti nikjer drugje.

Vrste orožja

Orožja v vojni so razdeljena v tri skupine: glavno, sekundarno in blizu orožja je lahko, ki se lahko takoj opremijo skupaj. Obstaja še ena možnost - nositi samo eno od njih. Vsaka vrsta ima svojo modo in kartuše (v primeru puške).


Lokostrelstvo je le glavno in hladno orožje. Ker to ni način sodelovanja, je tukaj nameščena neomejena količina kartuš. Hladna orožja so prikrajšana za stojala in posebno kombinacijo.

Bojno orožje v Warframeu ne zahteva streliva, zato ga je mogoče uporabiti tudi v neaktivnem stanju. Igralec je na voljo 23 vrst opreme te skupine. Vsak ima svoje specifikacije, animacijo napada in edinstveno stojalo. Zaradi slednjega lahko uporabite posebne ultimatume s povečano močjo. Orožje blizu orožja lahko povzroči več škode z dodatnimi udarci. Vse je odvisno od tega, katero možnost je igralec uporabljal. Na primer, udarec lahko postane močnejši, če ga postavite v skok ali obrat. Škoda se bo povečala z napadom z zidu ali daljinskim. Ta vrsta orožja vpliva tudi na hitrost napada, stroške in izgubo koncentracije.

Možnosti opreme za igralca

Za bližnjo uporabo uporabite orožje za rezanje, prebadanje ali udarno orožje. Udarec prihaja iz bližnjega polmera. Opremljen s to vrsto obleke v tretjislot za vojskovanje. Vso vojaško orožje je razdeljeno v skupine. Na primer, obstaja črnina. To je kombinacija orožja in lahko hkrati hladno in ognjeno. Prednost hunblade-a je, da ima neumne udarce v puščice za prikrite naloge in povečano izgubo iz skrite bitke. Ta možnost ima majhno celotno škodo, nizko hitrost napada in izgubo kritične stavke.
V Warframeu so lepi. Ta skupina orožja vam omogoča, da napadate ne le na bližnji, ampak tudi na daljavo. Torej je napad groma. Obstaja možnost, da uporabite to obleko s sekundarnim v drugi strani. Med glephs je premiera z izboljšanimi lastnostmi. Druga priljubljena orožja v igri so pestmi. V "Warframe" so predstavljene z masivnimi rokavnimi kastami, ki jih lahko dajemo pri roki. Takšna oprema je namenjena za kontaktno bitko. Pesti omogočajo hiter napad, toda udari so možni samo za en cilj. Kljub nizki skupni škodi, rokavice zagotavljajo veliko možnost in izgubo kritične stavke. V Warframeu so tudi noži. To je lahko orožje z nizkimi parametri parametrov, vendar vam omogoča zelo hitro kombinacijo. Dinghy je najpreprostejše orožje v igri. Ne povzročajo velike škode in praktično ne dajejo možnosti za kritične napade. V bitki se lahko osredotočite na enega sovražnika v majhnem radiju. V bitki so na voljo težka rezila. V tem razredu lahko srečate ne le težke meče, ampak tudi osi. Orožje zagotavlja visoko stopnjo škode, vendar nizko hitrost. Poleg tega imajo rezilaVelik polmer obsega, tako da lahko dosežete več ciljev hkrati.
Uporabite lahko tudi kopja, kite, mačete, meče, kladiva, niše, nunčukas in druge.

Nakup opreme

Kje kupiti orožje? Večina opreme se lahko strga po zaslugi risb. Lahko jih kupite v trgovini, prejmete v laboratorijih ali pa jih odnesete z nagradami. Obstaja tudi možnost, da odprete Abyssinal Relics. Iz teh artefaktov lahko dobite enega od 6 predmetov. Vsakdo ima svojo vrednost. Obstaja možnost, da kupite že pripravljeno orožje. Med pripravljenimi so lahko Braiton, Sikarus, Dex, Latto et al. Glavno obleko lahko najdete v trgovini. Strošek risanja za enega od njih je približno 15-65 tisoč kreditov. Prav tako lahko sodelujete v dnevni loteriji. Če bo igralec več kot 7 dni zapored, bo igralec vsak dan prejel naključni artefakt. Med njimi se lahko ujamejo in redko risanje orožja. Prav tako ne morete iskati orožja, ampak poskusite srečo v alarmu. Možno je dobiti risbo orožja v daljni bitki.

Druge možnosti za pridobivanje orožja

Obstaja tudi laboratorijsko orožje, ki ga je mogoče zlahka uporabiti, če je igralec padel v klan. Klavirske artefakte je mogoče kopirati v laboratorijih v Dojoju. Med sindikati lahko samo Cephalon Simares proda sindikate za 75.000 točk.

Izboljšane pištole

Obstajajo "Warframe" Prime. To vključuje predmete, ki so bili razviti s pomočjo Orokina. Opremljen s povečano poškodbo, polarnostnimi režami in drugimi prednostmi. Primarno oboroževanje se lahko izčrpa zahvaljujočrisbe. Dovolj je, da iščemo v breznažnih relikvijah. Deli za izdelavo orožja spadajo v nagrado za odpiranje tega artefakta. Včasih v igri obstajajo promocije, ki omogočajo igralcem, da dobijo posebno opremo. Na primer, v letu 2013 lahko igralci dobijo Lato Prime in Scan Prime brez risb. Za to morate kupiti enega od nizov. Zdaj te možnosti ni mogoče dobiti, in orožje je postalo izključno.
Pred bitko so bili Ancirros, Bo, Vinca, Dakar, Galatin, Glef, Zhenschika, Ikla, Kogak in tako naprej. Nekatera oprema ni več na voljo igralcem. Vendar pa obstajajo različice, ki jih je še vedno mogoče najti v brezno Abyssa ali drugih igralcev.

Sorodne publikacije