Najboljši ATV za otroka: pregled, specifikacije in ocene

Mnogi starši so otroke učili, da se zabavajo od mlajših let. Na primer, štirikolesnik za otroka ne bo samo aktivno razvit, temveč bo tudi dobil prve prave vozniške sposobnosti. Še vedno je treba razumeti, kateri model izbrati glede na starost in skladnost z varnostnimi standardi. Poskusimo se odločiti o teh parametrih in zmogljivostih štirikolesnih mini enot.

Osnove izbire

Treba je razmisliti, da bi moralo biti štirikolesno kolo za otroka primerljive dimenzije s starostjo in rastjo majhnega voznika. Poleg tega je nujno naučiti otroka osnovna pravila upravljanja, da se izključi možnost ustvarjanja izrednih razmer. Neodvisno lahko starši učijo mladega motorista, če imajo idejo o upravljanju tega vozila. V nasprotnem primeru je najbolje najeti trenerja.


Pred nakupom določenega modela morate prezreti izbirna merila, ki preprečujejo nakup nelikvidnega ali nepraktičnega izdelka.

Mere in tip motorja

Kvadrocikli za otroke iz leta v leto morajo imeti ustrezno zaščito in varnost. Običajno so to akumulatorji, ki so namenjeni za domače ali ploske ulične izlete z minimalno hitrostjo pod nadzorom staršev. Starejši otroci (starejši od 12 let) bodo ustrezali bencinskim analogom, katerih zmogljivost motorja lahko doseže 90 kubičnih centimetrov. Kategorično ni priporočljivo kupiti agregatovmotor z notranjim izgorevanjem za otroke, mlajše od šest let. To ogroža morebitne nesreče in poškodbe, tudi če je prostornina pogonske enote manjša od petdeset "kock".


Kaj je treba upoštevati pri izbiri?

V njegovi prisotnosti je treba za otroka izbrati neposredno kolo. To vam omogoča, da izberete model, ki je primeren za oblikovanje in velikost. Ko sedite na vozilu, naj otrok stopi na tla. V tem primeru je treba upoštevati dostopnost do vseh kontrol in zaviranja. Najbolj varne spremembe so kvadratne različice. So odporne in premične. Prav tako je zaželeno, da izberete model s širokimi pnevmatikami, ki vozilu zagotavljajo varnost.

Varnost

Quad kolo za otroka je treba preveriti glede prisotnosti regulatorjev hitrosti. Poskusno testiranje je treba izvesti bodisi z vključenim regulatorjem hitrosti bodisi brez njega. Nato lahko prilagoditev hitrosti spremenite, če se vozne spretnosti povečajo in starost postane starejša. Glede na vse zgoraj navedene nianse bo darilo s štirimi kolesi za otroka pravi dopust. Po izbiri modela morate kupiti opremo, ki vam omogoča nadaljnjo zaščito najstnika. Te naprave vključujejo:
 • čelado.
 • Posebni kostum.
 • Stili in kolenski ščitniki.
 • Rokavice in posebni čevlji.
 • Če otrok ne želi nositi zaščitnih elementov, mora biti motiviran z dejstvom, da so vsi znani kolesarji uspeli ne samo zahvaljujoč spretnemuupravljanje strojev, pa tudi skladnost z varnostnimi standardi.

  Kvadrocikli za otroke na bencinu

  Preučimo več različic štirikolesne opreme za otroka. Svetla in kakovostna modifikacija pod blagovno znamko Kazuma Lacoste 110 velja za eno najboljših. Model ima odličen nadzor, varnost in vzdržljivost. Kopija po pravici velja za najboljšo možnost za mlade začetnike motornih koles s povprečnimi tehničnimi in voznimi parametri.


  Aparat Kazuma Meerkat 50 C ima več prednosti pred analogi. Prvič, to je priročno in se lahko na daljavo nadzorujejo starši. Drugič, enota je varna, se razlikuje po različni zunanji obliki in je opremljena z zavoro, ki je namenjena otrokovim nogam. Poleg tega stroj izpolnjuje vse varnostne standarde in je predstavljen v širokem razponu, odvisno od otrokove starosti.

  Drugi modeli z motorjem z notranjim zgorevanjem

  Petrol ATV za otroke blagovne znamke Racer je opremljen z dvotaktnim motorjem, ki vzdrži obremenitev do 60 funtov. Napajalna enota s kapaciteto štirideset devet kubičnih centimetrov lahko poda štiri konjske moči, kar je dovolj, da dobimo odmerek adrenalinskih in pozitivnih otroških čustev. Vozilo poganja elektronski vžig in uplinjač goriva. Avtomatski menjalnik in hlajenje z zrakom nam omogočata maksimalno uporabo virov opreme ob upoštevanju verižnega prenosa in količine bencina v litrih in pol.
  Drug dobro znani proizvajalecMotorna kolesa Lifan ponuja številne nove modifikacije za otroke od sedmih let dalje. Kvadrocikli tega proizvajalca imajo originalno zasnovo, visoko kakovostne kazalnike, kompaktno obliko in dobre varnostne parametre. Na primer, model "Mini ATV 49" je opremljen z dvotaktnim "motorjem" z enim cilindrom, ki se popolnoma ukvarja z terensko vožnjo, združuje s širokimi kolesi in stabilnim vzmetenjem.

  Vzorci za ponovno polnjenje

  Med primerki za majhne otroke je mogoče opaziti več agregatov, ki se hranijo na posebnih baterijah. Med njimi so:
 • ATV za otroke 10 let ali manj od italijanskega proizvajalca Polaris Sportsman. Naprava ima inteligentni pedal za plin, ki je namenjen za dva sedeža in odlično absorbira vse neenakosti tal. Tehnika je opremljena z varnostnim pasom, masivnim odbijačem in širokimi standardnimi kolesi.
 • Kitajski model Sherkhan-500 je namenjen uporabnikom, starim od štiri do štirinajst let. Varno quad kolo v kompletu ima starševski keychain kot tudi krmilnik, ki prilagaja izbiro največje hitrosti. Stroj je opremljen s hidravlično zavoro, odstranljivimi baterijami in lahkimi elementi.
 • Terenski terenski stroj E-ATV-CS (9052) ima visoko prepustnost, opremljen z avtomatskim menjalnikom, kolutnimi zavorami, varnostnimi pedali in omejilnikom hitrosti. Sprememba je primerna za kolesarje, stare od tri do deset let, ima CE certifikat.
 • Koliko je štirikolesnikotroci?

  To vozilo ima dostojno ceno. Da bi našli najboljši model, morate upoštevati nekatere dejavnike:
 • otrokov interes za to vrsto tehnologije.
 • Možnosti delovanja enote.
 • Priprava na tovrstni šport.
 • Stroški otroka ATV so odvisni od proizvajalca, velikosti, vrste goriva in dodatne opreme. Sprememba na baterije bo stala ne manj kot dvanajst tisoč rubljev. Naprave z motorjem z notranjim zgorevanjem - eno in pol dvakrat dražje.

  Mnenja potrošnikov

  Pri izbiri štirikolesnega kolesa za otroka bi moral vsak starš najprej razmišljati o varnosti. V nobenem primeru ne morete pustiti otroka na tak avtomobil brez nadzora, še posebej, če je fant ali dekle mlajše od dvanajstih let. Glede na povratne informacije strank je zaželeno, da potujete v specializirana območja, daleč od živahnih ulic in avtocest. V drugi taki poklic ne bo samo zajemanje potomcev, ampak tudi vkapati v njega osnovna pravila vožnje.
  V svojih pregledih se kupcem svetuje, da upoštevajo vse prednosti in slabosti bencinskih ali električnih sprememb. Pred uporabo ne pozabite prebrati navodil za uporabo in priporočil proizvajalca.

  Sorodne publikacije