Čebula Zephyr in Skyrim: opis in značilnosti. Kje najti edinstveno orožje?

Kaj ne more najti samo orožje Dovakin: Merrow Shaver, Holding Staff, Axe Fat Souls, Axe of Sorrow, Blacksmith's Butterfly Vendar, da bi pridobili artefakte, bo moral veliko tekmovati, kar se na začetku zdi, da je igra precej zapletena. Toda čebulo Zephyr v Skyrim je mogoče dobiti tudi v začetnih fazah igre. Kaj potrebujete za to? Povejte nam zdaj!

Opis Zephyr

Pred tem je lok pripadal pustolovcu in popotniku Katry. Dekle je umrlo v Arkstnamu med potresom. Njena čebula ni bila daleč od Katrijeve smrti. Navzven se ne razlikuje od običajnih travnikov Dvamster, podobnih in značilnih. Za Zephyr je značilna edinstvena stopnja ognja - to je 30% hitrejši dvermijski travniki.


Zeliščni oreh v Skyrimu: kje najti?

Najpreprostejša možnost, da dobite to edinstveno orožje, je, da gre za iskanje "Izgubljeno v starosti". To tretje potovanje je enostavno: morate vnesti Arkhtamza, se srečati z duhovi in ​​se pogovoriti z njim. Nato bo protagonist moral najti štiri fragmente epitela. Ena se nahaja v Arkstnamu, tri druge - na lokacijah Mzulft, Odhodi globin ljudi in Raldblach. Po tem mora protagonist aktivirati kovačnico eterije, ki je izgubljena v ruševinah Balthfalla in jim odvzeti nagrado. Med študijem Arkstnamza je protagonist padel v jamo, katere tla so skoraj uničena. Na tem mestu jein Katria je umrla. Nad tem zalivom lahko vidite deblo drevesa, na robu katerega je artefakt.


Svetujemo vam, da ste čim bolj previdni, bolje je preživeti, ker lahko junak, ko se vzpenja po deblu, pade v brezno in vdre v smrt. In spet, precej pogosto, ko Dovakin po nesreči potisne orožje navzdol, po katerem je skoraj nemogoče najti: od dna brezna teče nevihtna podzemna reka.

Koristne informacije

V starogrški mitologiji je ime Zephyr nosil bog zahodnega vetra. Zahodni veter je veljal za najhitrejši in najmočnejši, zato ni presenetljivo, da so razvijalci imenovali Zephyr prav ta lok. Treba je omeniti, da impresivna hitrost streljanja ni karizma, temveč povečana modifikacija hitrosti Zephyrjevega napada v Skyrimu.

Možni napaki

"Skyrim" so tudi možne napake, povezane s tem lokom. Na primer, če Dovakin sprosti puščico, toda draperija se ne razteza do konca, puščica ostane poleg junaka. Obstaja tudi takšna, da je marshmallows pade na tla ali visi v zraku, ko ga poskušate postaviti na posebno stojalo za orožje v posestvu Dovakin ali na stojnici. Igralci opozarjajo tudi na še en hrošč - če ima protagonist zmožnost »Soaker Souls«, pri ubijanju s pomočjo nasprotnikovega loka, se obnavlja naboj orožja. Vendar se obseg pristojbine ne spremeni.

Sorodne publikacije