Marley (slušalke): opis in povratne informacije

Masna akustika je v večini primerov narejena iz navadnih uporabnikov materialov - plastike, z redko izjemo - kovine. Podjetje Marley se je odločilo za povsem novo pot in se začelo prijavljati za izdelavo lesa za slušalke. Ekološki materiali, nenavadna končna obdelava in visokokakovosten, čist zvok so ključ do priljubljenosti slušalk Marley.

Proizvajalec

Marley, proizvajalec akustike, je poleg svoje družine dobil ime v čast slavnega glasbenika Bob Marleyja. Opozoriti je treba, da so vsi izdelki te družbe izdelani iz okolju prijaznih materialov. Posebej je treba opozoriti, da se delež prihodkov od prodaje opreme pošlje v dobrodelni sklad, ki so ga ustvarili sorodniki glasbenika.

Slušalke Marley Smile Jamaica

Model notranjih ušesnih slušalk z brezhibno kakovostjo zvoka in izvirnim videzom. Majhne velikosti vam omogočajo, da uživate v glasbi kadarkoli in kjerkoli, kar je prava izbira za prave ljubitelje glasbe.

Kot je navedeno zgoraj, so slušalke Marley izdelane iz visoko kakovostnih in okolju prijaznih materialov - reciklirane plastike in različnih vrst lesa. Ohišje tega modela je iz lesa prijetnega rjavega odtenka. Slušalke srednjega razreda Marley Smile imajo odlično kakovost zvoka z globokimi in bogatimi basi. Jasnost predvajanja zagotavlja osemmilimetrski voznik brez pogona.

Prednosti slušalk Smile Jamaica

Slušalke Marley so opremljene s silikonskimi pincetami v več različnih velikostih, kar uporabniku omogoča, da izbere najbolj primerno možnost. Dodatna prednost akustičnega dodatka je zavijanje kabla iz materiala tkanine, tako da kabel ni zmeden in služi veliko dlje, ne da bi se drgnil in se ne zlomil na kolenih. Najbolj zahtevni ljubitelji glasbe bodo cenili čisti, nasičeni in kakovostni zvok. Predvajanje glasbe je doseženo zaradi osemmilimetrskih zvočnikov. Izvirni videz in nenavadni materiali, iz katerih so izdelane Marleyjeve slušalke, nikogar ne bodo pustili ravnodušne. Zadeva je značilna povečana vzdržljivost in zanesljivost, in design naredi dodatno opremo trdno in razkošno.

Silikonske blazinice za ušesa zagotavljajo popolno izolacijo od čudnih zvokov in zvokov. Slušalke so udobne in udobne v ušesu, ne padajo v ostrih gibih. Razen dejstva, da dodatek ne zamuja zvoka, ga ne izpusti. Ta model lahko uporabite kot slušalke, saj ima vgrajen mikrofon. Sprejemanje klicev na pametnem telefonu je mogoče s pritiskom na posebno tipko.

Specifikacije

Razpon razpoložljivih frekvenc je reproduciran s slušalkami z visoko jasnostjo in podrobnostmi. Uporabnik lahko zajame tudi najbolj neviden zvok v glasbenih skladbah. Razpon frekvenc, ki se reproducira od 18 do 20.000 Hertz. Dodatna oprema - 16 ohmov. S slušalkami za nasmeh se lahko povežetevsak pripomoček brez izgube moči in nasičenosti zvoka. Dolžina žice, ki jo proizvaja slušalke House of Marley, je en meter z kljuko, kabel ima dvosmerno povezavo. Ta dolžina zadostuje za vsakodnevno uporabo dodatne opreme z različnimi prenosnimi napravami.

Marley Positive Vibration Rasta

Svetle, nenavadne in elegantne slušalke Marley Positive Vibration - najboljša akustična oprema take vrste za tiste, ki so vedno v dobrem duhu. Prvotni dizajn dodaja poseben eleganten model in prefinjenost ter spominja na legendarnega Bob Marleyja, v čigar čast je bil imenovan proizvajalec. Slušalke so nameščene kot univerzalna dodatna oprema, ki jo lahko nosite s seboj na vsakem potovanju. Nastavljiva naglavna naprava vam omogoča, da jo nosite ves dan brez občutka nelagodja in utrujenosti. Te slušalke so idealne za tiste, ki imajo radi visoko kakovostne in bogate basove. Premer zvočnikov je 50 milimetrov, kar omogoča brezhiben prenos zvoka. Nižje frekvence so globoke in žive, izboljšujejo vsako sestavo, vendar sta zgornji in srednji v tem pogledu slabši. Vendar pa se zvok v celoti oddaja svetlim in bogatim basom. Nastavitve lahko preprosto spremenite z uporabo izenačevalnika.

Prednosti pozitivnih vibracij za slušalke

 • Kompaktnost in majhna teža - približno 190 gramov. Istočasno so slušalke Marley udobno in udobno pritrjene na glavo, tesno zapirajo ušesa in zagotavljajo visoko stopnjo zvočne izolacije.
 • Združljiv z vsemi pripomočki. Priključite lahko slušalkeza naprave na platformah Android in Apple, pa tudi za Windows Phone. Standardni kabelski priključek - 35 mm.
 • Ušesne blazinice so izdelane iz mehkih eko kož.
 • Vgrajeni mikrofon slušalke spremeni v popolno slušalko, ki omogoča klicanje in sprejemanje klicev.
 • Slabosti

  Preveč tanka žica, ki je poleg tega ni mogoče odstraniti. Kljub temu, da odzivi na slušalke Marley potrjujejo njihovo moč, zanesljivost in kakovost, jih je treba obravnavati previdno. Marley Chant Headphones
  Privlačna in elegantna oblika, lahka in udobna oblika, možnost uporabe slušalk je na voljo vsem ljubiteljem glasbe, ki so se odločili kupiti slušalke modela House of Marley. Majhni in zmogljivi gonilniki zagotavljajo visokokakovostno reprodukcijo glasbe v celotnem frekvenčnem območju. Slušalke Marley Chant lahko priključite na katero koli mobilno napravo: pametni telefon, tablični računalnik, iPhone ali kateri koli predvajalnik glasbe.

  Specifikacije

  Razpon ponovljivih frekvenc je precej širok - od 18 do 20.000 Hertz. Odpornost na slušalke je 16 ohmov: dovolj je predvajati skladbe brez izgube moči zvoka. Občutljivost za ta model slušalk je 98 dB. Standardni priključek je 35 mm, kar lahko, kot je že omenjeno, priključite na vse naprave in pripomočke.

  Prednosti

  Chantove slušalke so izdelane po posebni tehnologiji, ki omogoča kakovostno predvajanje skladb. Udobje in udobjeUporaba dodatka je zagotovljena s patentirano zasnovo. Silikonske šobe se lahko zamenjajo z drugimi. Priložena so dodatna ležišča za uho - lahka, mehka in enostavna za uporabo. Omeniti je treba izvirno in nenavadno obliko. Ohišje je izdelano iz naravnih in okolju prijaznih materialov - lesa in silikona. Črne dvoživke ugodno poudarjajo prijeten vaški ton slušalke. Slušalke imajo tkaninsko prevleko, ki poveča njeno življenjsko dobo, podaljša življenjsko dobo naprave in odpravi verjetnost medsebojnega povezovanja kabla s kasnejšimi poškodbami in zlomi. Proizvajalec že nekaj let jamči za kakovost. Ergonomska in udobna oblika slušalk vam omogoča, da dolgo časa poslušate glasbo brez neprijetnega občutka in utrujenosti. Kvalitativni mehki materiali ne povzročajo prevelikega pritiska na ušesni kanal in ne povzročajo bolečin.
  Slušalke Marley Chant bodo všeč tistim, ki imajo radi dober bas. Dodatna oprema reproducira jasne in globoke nizke tone, ne da bi pri tem izgubila kakovost zvoka visokih frekvenc. Osemmilimetrski gonilniki, nameščeni v slušalkah, zagotavljajo enak zvok. Ohišje slušalk je obdelano z aluminijastimi deli, kar jim daje bolj strog in razkošen dizajn. Videz in kakovost zvoka dodatne opreme popolnoma ustrezata njegovi vrednosti. Marley Chant se ponaša z odlično zvočno izolacijo, ki omogoča poslušanje glasbe v hrupnem okolju, ne da bi vas motili čudni zvoki.med poslušanjem priljubljenih skladb.

  Slušalke Smile Jamaica RASTA

  Kljub temu, da so slušalke Jamaica RASTA razvrščene kot proračunske, reproducirajo visokokakovosten, čist in bogat zvok. Igrajte polno frekvenčno območje brez izjem z močnim in globokim basom. Miniaturna in udobna torbica za slušalke vam omogoča, da jih uporabljate dolgo časa, ne da bi čutili nelagodje in neprijetne občutke. Mehke silikonske šobe so trdno nameščene v ušesnem kanalu, ne da bi povzročile bolečino in zagotovile odlično zvočno izolacijo. Komplet je opremljen s tremi pari spremenljivih reševalnih vozil, ki potrošniku omogočajo, da izbere optimalno velikost. Model vakuumskih slušalk z notranjim kanalom ima žico povečane trdnosti s površino tkanine, kar poveča življenjsko dobo, zaščiti pred poškodbami in zmedo. Tkanina pletenic, poleg tega odpravlja nepotrebno hrup med pogovorom prek slušalke. Na klice lahko odgovorite z vgrajenimi slušalkami za mikrofon - samo kliknite na poseben gumb na nadzorni plošči. Velika prednost tega modela slušalk je izvirni in nenavaden videz: ohišje je narejeno iz bukovega lesa, kar pripomočku daje eleganten in razkošen videz.
  Posebej je treba poudariti tehnične značilnosti slušalk Marley Smile Jamaica RASTA. Akustična oprema reproducira celotno frekvenčno območje - od 18 do 20 tisoč Hertz. Zaradi širokega obsega reproduciranih zvokov je zvok drugačenčistost in bogat zvok. Povezuje slušalke z vsemi mobilnimi napravami, ki imajo 35 mm priključek, 16 ohmski pribor pa zadošča za ohranjanje polne moči zvoka. Ohišje tega modela je iz bukovega lesa prijetnega rjavega odtenka. Barve modrih zabav so izvirne, kar zasenči strogo obliko same aplikacije. Dolžina kabla je 13 metrov, zato so slušalke zelo priročne za uporabo z vsako mobilno napravo. Slušalke House of Marley so odlična izbira za prave ljubitelje glasbe, ki imajo radi bogat, kakovosten in čist zvok vaših najljubših skladb.

  Sorodne publikacije