Kako vstaviti povezavo Instagram: preprosti nasveti

Instagram je priljubljena socialna mreža, ki uporablja videe in fotografije. Njegovi ustvarjalci poskušajo znebiti vsiljivih oglasov in prepovedati vstavljanje aktivnih povezav v profilu objav. Vendar pa obstajajo načini, da vstavite povezavo "Instagram", poleg tega, aktivni načrt. Čeprav imajo pomanjkljivosti.

Socialne povezave: trenutne razmere

Uporabniki iz Instagrama opozarjajo, da ni nobene možnosti, da bi delili povezavo s čimerkoli v pošti. To pomeni, da bo samo sporočilo izgledalo kot besedilo. Z njim lahko vsak uporabnik izvede vrsto dejanj, na primer za kopiranje. In potem lahko to kopirano besedilo vstavite v vrstico brskalnika in preidete na povezavo.


Vendar obstajajo številne težave. Kako vstaviti povezavo "Instagram", da ne bi trpeli zaradi odstranjevanja nepotrebnega besedila iz vrstice brskalnika? Do sedaj tega ni mogoče storiti takoj v telesu posta. Vendar pa obstajajo vrzeli za tiste, ki želijo deliti nekaj. In zdaj, ko Instagram postane prostor za samoizražanje novih blogerjev, pa tudi prodaja in promocija storitev, postaja vprašanje, kako vstaviti povezavo »Instagram«, vedno bolj pomembno. Zato je verjetno, da bo v nekakšni nadgradnji končno mogoče.
Kako vstaviti povezavo: pravi način
Eden od najpogostejših načinov za objavo povezave do vira tretje osebe je uporaba kontaktnih informacij. To je neposredno klobuk profila uporabnika. To postane mogoče zaradi razpoložljivostivrstica "spletna stran".


Za svoj profil morate odpreti stolpec za urejanje. Ta gumb se nahaja poleg fotografije, tik pod številom publikacij in naročnikov. Preden uporabnik odpre splošni pogled na glave profilov. Poiskati morate vrstico, v kateri lahko vnesete informacije o spletnem viru. Kako vstaviti povezavo "Instagram"? Morate kopirati želeni parameter, nato pa uporabite gumb "prilepi". Ko shranite nastavitve, bo vsak uporabnik videl aktivno povezavo do spletnega mesta. Zdaj je ostalo samo, da v zahtevanem sporočilu podate, da je povezava v glavi profila. Slabosti te metode so očitne. Povezave je treba posodobiti, kar pomeni, da stare različice niso shranjene. Povezavo lahko prepustite le imetniku računa.

Kako se sklicuje na "Instagram" v drugih socialnih omrežjih

Socialna mreža "VKontakte" ponuja uporabnikom sinhronizacijo svojih računov. To je zelo priročno. To pomeni, da lahko vsakdo podvoji svoje položaje iz enega v drugega vira. Kako narediti povezavo na Instagram? Nastavitve boste morali uporabiti. Tukaj boste potrebovali ikono "uredi", ki jo najdete poleg povezave do vaše strani. Nato mora uporabnik najti niz, ki označuje "Vstavi". Tukaj morate sinhronizirati. Za povezavo z računom v Instagramu mora uporabnik vnesti uporabniško ime in geslo iz socialne mreže. Nato so na voljo variante. Uporabnik lahko kopira vse svoje objave vPoseben album VKontakte in fotografije lahko posnamete takoj na steni. Vendar pa obstaja možnost, v kateri se sistem odziva samo na določene hashtagove, tj. Kopira samo objave s podano notacijo.

Kako deliti fotografijo ali povezavo do uporabnika?

Včasih je treba uporabiti povezavo s katerim koli uporabnikom. Toda kako kopiram povezavo na profil v Instagram? Preprosto. Z mobilno aplikacijo je to zelo hitro. Pojdite na stran, ki jo zanima uporabnik. Nato bodite pozorni na tri točke, ki se nahajajo v zgornjem desnem kotu. To je dodaten meni. Tukaj lahko med drugim najdete in kopirate povezave do tega uporabnika ali takoj izmenjujete informacije o njem na drugih družabnih omrežjih.
Podobno lahko kopirate povezavo na določeno objavo ali fotografijo. Mimogrede, obstaja možnost, da pošljete neposredno fotografijo, to je sporočilo drugega uporabnika "Instagram". Če pa želite povezavo deliti z drugimi družbenimi omrežji, jo lahko preprosto kopirate. To storite tako, da izberete tri pike, vendar blizu fotografije in nato določite obliko, v kateri želite posredovati informacije.

Sorodne publikacije