Kje najti "krvni tlak" "Warfare"?

"Warfare" je zelo priljubljena multiplayer igra, ki je mešanica strelec, borbena igra in RPG s primesi parkourja. Eden izmed najbolj zanimivih trenutkov v tej igri je razpoložljivost različnih nadgradenj in modov za vašo obleko, kot tudi za različne vrste orožja, ki jih lahko oborožite svojega junaka. V tem članku bomo govorili o enem najbolj impresivnih modov pod imenom "Pretok krvi". "Warframe" vam omogoča nadgradnjo različnih vrst orožja, v večini primerov pa je to majhen bonus. Če želite nekaj bolj impresivnega, potem bodite pozorni na bolj redke spremembe.


Od njih je odvisno in pripada "Poplavi krvi". "Warframe" je igra, v kateri boste morali poskusiti dobiti takšen mod. Najprej morate pogledati na dejstvo, da se na splošno predstavlja, in če vas zanima, lahko že ugotovite, kje ga lahko vzamete.

Kaj je ta mod?

Torej, kaj je "Blood Flow" mod? "Warframe" je projekt, v katerem lahko uporabljate orožje blizu, ne le kot rezervni način, če vam zmanjka kartuš. Tukaj ima orožje močan moč, zato morate vlagati v njegov razvoj. Kaj točno vam bo dala sprememba? S svojo prisotnostjo bo števec kombo našel novo vrednost za vas, saj je daljša kombinacija večja možnost, da zadane kritično škodo. Tu je vse odvisno od tega, kakšna je verjetnost, da je pokrovček v vašem liku. Tudi če onje le dva in pol odstotka, potem se bo po petih udarcih dvignil na osem odstotkov, po petnajstih na deset. Preprosto povedano, več udarcev, ki jih uporabite, večja je verjetnost uporabe pokrova.


Če torej pričakujete, da boste hitro in učinkovito uničili nasprotnike v boju z roko v roko, potem boste vsekakor potrebovali "krvavo poplavo". "Warfare", seveda, vas ne omejuje na en način, zato morate izbrati. In če izberete to spremembo, boste morali iti k njenim iskanjem.

Moka

Najpomembnejše vprašanje za igralce v zvezi z načinom poplavljanja krvi (Warframe) je, kje izločiti? Na žalost je to zelo težko, saj ta način ne pade od preprostih mobov. Morali boste premagati mogočnega šefa z imenom Muk, ki ga lahko najdemo le na zadnji stopnji operacije Neplačani dolg. Bodite pozorni na dejstvo, da je verjetnost pridobitve moda izjemno majhna, saj lahko od tega šefa pade še nekaj drugih redkih modsov. In če ne boste imeli srečo, ne boste dobili nobenih redkih predmetov, potem pa boste morali ponovno opraviti misijo.

Mesec Orokin

Če ne želite ubiti istega šefa včasih, lahko poskusite svojo srečo v mesecih Orokina, kjer lahko najdete tudi "Blood Flood". "Warfare" ("kje najti enega ali drugega subjekta?" - zelo priljubljeno vprašanje v tej igri) vam omogoča, da raziščete to ozemlje po zaključku misije "Drugi sin". Ko boste prispeli mesec dni, ga boste morali raziskatidolga in dovolj dolga, da dobite priložnost, da najdete ta mod.

Sorodne publikacije