Mafia 2: Kako rešiti Lea Galanteja

Serija iger "Mafia" je znana mnogim in do danes. Omeniti je treba visoko priljubljenost in nedavno sprostitev tretjega dela avanture igre. Res je, da ne bomo upoštevali celotne igre, saj bi radi razumeli situacijo, povezano s takšnim značajem, kot je Leo Galante. Kdo je on? Kakšno je mesto v mafiji, kaj lahko in kaj se od njega lahko pričakuje? Upoštevali bomo postopoma in celovito, to pomeni, da se bomo dotaknili trenutkov, povezanih z njegovim življenjem, namenom in misijami, tudi družina se je dotaknila, razen če se bo seveda izkazalo, da je.


Kaj je ta znak?

Leo Galante je lik, ki ga mnogi v vesolju mafije zapomnijo. Dejstvo je, da gre pri tem liku za velik del igre, ki vključuje protagonista z imenom Vito. Kar se tiče zgodbe tega značaja, je precej nasičena in zanimiva. Na primer, Leo Galante je odraščal na Siciliji in v 20 letih so se skupaj s prijateljem Frankom Vichyjem odločili, da gredo v veliko metropolo, da postanejo pomembne osebe in preprosto zaslužijo velik denar. In ob upoštevanju katastrofe tistega časa je edina možnost v zvezi s tem kriminal. Vendar se niso vsi odločili, da takoj poiščejo kriminalno družino. Samo Frank je začel iskati načine, da bi se pridružil mafiji, a od Lea Galanteja želel podzemne bitke. Obvladal je tehniko boja in je lahko nasprotoval vsakemu tekmecu. To je bil pravzaprav razlog za njegov svetli značaj, zaupanje in naziv prvaka, ki ga je imel.zelo starosti. Toda kljub svoji vnemi in posebni ljubezni do bitk se je še vedno strinjal, da postane član mafije v vlogi konsilita (posrednika in glavnega svetovalca vodje mafije).


Ta oseba je tako pomembna v igri?

Vprašanje se pojavi takoj, vendar je ta značaj tako pomemben v svetu iger mafije? Pravzaprav je pomembna osebnost. Zaradi njegovega vpliva in moči Vito dejansko pade v mafijo. Za Lea Galanteja je "Mafia 2" postala odličen prvenec v smislu uresničevanja svojega potenciala. V tem delu igre se Vito že srečuje z zrelim kriminalcem, ki ima veliko izkušenj z ropanjem, bojem in reševanjem konfliktov. Vito privlači svoje spretnosti, in naš vodja se odloči, da mu bo pomagal, ali bolje, da ga bo najel v čast mafije. Pravzaprav za Leo Galante "Mafia 2" ni postala izhodišče, temveč indikativna pustolovščina.

Kaj lahko da?

Če upoštevamo drugi del avanture, bo protagonist pogosto prevzel vlogo voznika Lea Galanteja. Toda to ne bo trajalo dolgo, potem pa bo šef izdal različne naloge protagonistu, ga naučil in preprosto pomagal pri nekaterih odločitvah. Včasih se bo pojavil občutek, da je on oče protagonista, vendar so to samo neutemeljene misli. V drugem primeru bo Leo orožje, stanovanja, denar in mnoge druge elemente, potrebne za življenje, dosegel in dosegel zastavljene cilje.

Kakšno je mesto v igri?

Kot smo omenili zgoraj, ima Leo v Mafiji 2 precej visoko mesto kot svetovalec kriminalnega vodjeorganizacije. Kaj pa novi tretji del? Za Lea Galanteja je "Mafia 3" postala prostor, ki ga ni posebej obiskal. V bistvu se zdi, da rešuje vprašanje Vitovega sklicevanja. On se trudi, da bi Vita odpeljal k sebi, da se druge kriminalne združbe ne morejo ukvarjati z njim. In njegov videz ni tako dolg, le nekaj minut, tako da ne zavzema posebnega mesta v igri, drugi del pa upravičeno velja za njegovo kultno zapuščino. Za Lea Galanteja je "Mafia 3" postala le opomnik na dejstvo, da je ta človek živ in da je zdaj tudi starejši v kriminalnem svetu. In kdo ve, kaj je lahko storil, ko je protagonist tretjega dela začel opozarjati na svoje pravice in se maščevati. Toda to je povsem druga zgodba, ki je ne bomo nikoli spoznali.

Ali obstajajo sorodniki?

Še eno zanimivo vprašanje o tem značaju je zanimanje za njegove sorodnike. Tako lahko takoj vidite odgovor, da je mafija družina tega značaja, če pa poglobite globino, lahko ugotovite, da je imel ženo, čeprav je tragično umrla. Poleg tega je še vedno živa hči Lea Galanteja, Leo pa pogosto o tem govori, čeprav njena identiteta ni določena, zato ostaja skrivnost, kako izgleda in kako je Leo povezan z njim.

Kakšne so nevarnosti?

Pravzaprav je precej nenavadno zastavljati takšna vprašanja, saj je vodja kriminalne organizacije, zato je vedno v coni nelagodja in je v konfliktih glavni cilj. Zato je njegovo življenje nenehno v nevarnosti inTo je še posebej očitno v igri Mafia 2, kjer je misija, ko Kieler griva napadajo Leov dvorec, in v tistem trenutku se rešuje njegova usoda. Ker so igralčeva dejanja odvisna od tega, ali ta lik preživi ali ne. Res je, da v primeru smrti Lea tudi glavni lik propade, zato je zgodba prekinjena, kar pomeni, da mora Leo živeti.

Ali se lahko Leo reši?

Kako rešiti Lea Galanteja? Kot smo že omenili, ostaja na ploskvi, zato njegova smrt teoretično ni mogoča. Toda če igralec začne napačno odločiti, potem Leova smrt pride nepričakovano. Ta trenutek v poslanstvu, imenovanem "Naš prijatelj", se rešuje. Obstajajo ubijanja v dvorcu in nujno je treba rešiti Lea. Obstajata dve možnosti za rešitev tega problema. Ena je pobegniti od kriminalcev, druga pa je, da se lahko upre zmedenosti. Toda druga odločitev ne bo tako preprosta, ker se morate vztrajno boriti, dolgo in vedno paziti, da Leo ne ubija. Toda če pokažete svojo profesionalnost in sprejmete pravo odločitev, bo zmaga nepozabna.
Če se igralec odloči skriti pred morilci, vendar je to mogoče storiti samo v kopalnici, potem ga morilec najprej ne bo opazil, toda na koncu bo še vedno mogoče za vas in za Lea. Smrt bo takojšnja kot posledica streljanja v žarišču. Če pa se boste odločili upreti kriminalcem, boste imeli epsko soočenje, v katerem boste lahko preživeli in rešili Lea. V tem primeru ni posebnega hvala, če pa se spomnite dogodkov tretjega dela igre, se Leo dejansko vrneDolg rešenega življenja Vita.

Katera starost je Leo v igri?

Nič manj zanimiva ni starost tega značaja. Pravzaprav, koliko je star Leo Galante? V seriji iger niso omenjeni nobeni dogodki, Leo pa še posebej ne želi govoriti o starosti, vendar je enostavno izračunati, uporabite intuicijo. Torej, najprej poglejmo njegov datum rojstva. Leta 1887 se je rodil na Siciliji. Če upoštevate kronologijo dogodkov v igri "Mafia 2", potem se celotna zgodba uči od leta 1943 do konca leta 1951. Zato Leo izgleda približno 60 let, kar ne bo reklo med strelami, kjer pokaže prvovrstne strelišča, ne glede na starost. In če upoštevate in tretji del serije iger, potem je tam skoraj 70 let. To je nenavadno opazovati, kajti imeti takšen status v kriminalnem svetu, da bi živeli do te starosti, ni samo sreča, temveč naravnan značaj in življenjska izkušnja.

Nekaj ​​dejstev o tem značaju

Kot vsak drug lik v seriji iger Mafia ima Leo svoje zanimive lastnosti:
  • če pozorno poslušate pogovore med pustolovščino, bodo nekateri potrdili, da je Leo prej delal je kot preprost stavnik in ni imel tako dobrega ugleda;
  • Leo poleg boksa ljubi skoke, golf in šah (briljantno jih igra, saj je proces mišljenja najljubši poklic našega junaka);
  • Leo je bil v priporu dobro znan, zlasti v kitajskih kriminalnih združbah, kjer so ga po briljantnem razumu, fizičnih lastnostih in sreči imenovali "beli hudič".organizacija bitk;
  • Leo je dobro pripravljen, kaj se lahko nauči, ko je mogoče obiskati njegovo zaporno stanovanje;
  • Leova najljubša barva je indigo - vse avtomobile je naslikal iz lastnega voznega parka;
  • Zadnje besede v igri pripadajo Leu;
  • ima veliko naslovov poklicnega boksarja.
  • To je pravzaprav vse, kar je znano o tem zanimivem, prepredenem in povsem prepričljivem značaju. Leo pride nepričakovano in po prvem srečanju postane jasno, da ta lik ni tako preprost. Nenehno spremlja vse, ve, kaj naj reče in ima dar prepričevanja. Zato ni presenetljivo, da posebni borci in pripadniki mafije vedno poslušajo njegov nasvet in so pripravljeni, da se mu postavijo ob zid. Hkrati pa ga je strah njegove mirnosti, žeje za dobičkom in brezsrčnosti, ki jo pokaže vsakomur, ki ne ve. Leo - poseben značaj, ki jasno izraža bistvo obstoja takšne kriminalne organizacije, kot je "mafija".

    Sorodne publikacije