Igra Diablo 3: razredi v glavni različici

Razredi Diablo 3 so temeljni vidik celotnega projekta in vsak začetnik o tem ve. Za uporabnike je izbira arhetipa velika zapletenost, saj je odvisna od vseh kasnejših dogodivščin. V tem članku lahko preberete o petih glavnih likih, ki so na voljo brez nakupa plačanih aplikacij.

Vodstvo vojske

Med razredi v Diablu 3 se čarovnika odlikuje dejstvo, da vse njegove sposobnosti temeljijo na ideologiji žrtvovanja. Zapustil je plemena džungle Sanctuary in verjame, da je materialna luknja sveta nič vredna. Njegova znanja temeljijo na nagradah različnih bitij, ki si lahko pomagajo. Ta seznam vključuje uporniške mrtve, ogromne Goblings in druga bitja. Za to ne potrebuje trupel padlih vojakov. Čarovnik je močan tudi v oddaljeni bitki, tudi brez svojih zagovornikov. Njegova čarobnost hladu preprečuje gibanje in povzroča veliko škodo, debuffi z strupom pa odštejejo dostojno količino zdravja. Zato nekateri igralci menijo, da je Chaklun najmočnejši razred v Diablu 3.


Moč v kratkem razponu

V skupnem številu razredov v Diablo 3 zasluži manj pozornosti barbar. Ta bojevnik je edini arhetip, ki so ga razvili razvijalci iz preteklosti. On je opazno star in njegova mehanika je bila preoblikovana. V tretjem delu franšize Barbara ne uporablja mane za aktiviranje veščin. Namesto tega se je pojavila lestvica besa, ki je bila zaposlena s pomočjo in prejemanjem škode. Lahko se uporablja vkakovostni vir za aktiviranje sposobnosti. Najmočnejše smuči zahtevajo veliko bes. Zato bi morala biti Barbara v igri pripravljena, da se vrže v debele sovražnike in se ne bojijo sovražnih napadov. Skoraj vse veščine tega razreda se kažejo v udarcih različnih stopenj in hitrosti. Veliko zmožnosti vodimo tako, da razbijemo oklep. Za uresničitev velja, da je barbar eden najpreprostejših, ker oprosti napake v bitki. Hkrati pa s silo ni podrejen drugim arhetipom.


Magic kot osnova

V Diablo 3 so bili likovni razredi zasnovani tako, da so enako močni, vendar se razlikujejo glede mehanike in taktike boja. Čarovnik ima torej veliko razliko v spretnostih s čarovnikom, čeprav bodo imena izgledala kot veliko ljudi. Ta arhetip je majhno sklicevanje na Charming iz prejšnjega dela. Le tu je preučevala "staro šolo" magije, ki je obvladovala urok na podlagi različnih elementov. Čarovniki so šli malo dlje. Sposobnosti "nove šole" uporabljajo za vodenje bojev, kar vam omogoča, da sami upravljate čas. Ta razred je odvisen tudi od mane in vse sposobnosti zahtevajo prisotnost tega vira. Čarovnik lahko upravlja prostor, ustvari veliko uničenje na različnih področjih. To pomaga odpraviti ogromno število nasprotnikov naenkrat. Bistvo razreda je, da s palico in palico aktivira šibke uroke. Njegova naloga je, da odvrača sovražnike, medtem ko se čarovnik pripravlja na lansiranje svojih najmočnejših sposobnosti.

Sveto razsvetljenje

Razredi Diablo 3 se močno razlikujejo tudi po zunanji slogovnosti, kar je razvidno iz zasnove Monaka. To je kombinacija vseh tradicij pravoslavnih duhovnikov v Evropi in azijskih ritualov. Prišel je barvit arhetip, ki verjame v obstoj tisočih bogov, ki so hkrati celota. Ta znak lahko izvaja dve funkciji. Po eni strani ima celoten arzenal nebeških udarcev, pa tudi sposobnost, da se okrepi kot obrambni ali napadalni debufe. To vam omogoča, da ste dober borec na kratkih razdaljah. Po drugi strani pa se lahko vse zavezujoče vsilijo vse zdravilne sposobnosti, mantre za pridobitev. Še posebej koristni zdravilni valovi, ki obnavljajo zdravje vsem prijateljem. Razred menihov je zavit v legendah. Razvijalci so jih posebej naredili skrivnostne osebnosti, ki svoje poslansko življenje posvetijo razsvetljevanju množic. Za njih ni oblasti in poročajo le nekaterim patriarhom.

Boj na velike razdalje

Za mnoge igralce je Demon Hunter najboljši razred v Diablu 3. Ti borci vse svoje življenje namenijo uničenju zlobnih duhov vseh vrst. Za to uporabljajo tipični arzenal Rangerja. Kot glavno orožje imajo na zalogi lok ali samostrel. Če želite shraniti sovražnike, lahko postavite pasti. Glavna prednost Demon Hunter je, da je njegova sposobnost, da ubije pošasti s paketi, in zato hitro pridobijo izkušnje in dvig ravni. Če uporabite znanje z izgubo na območju, bo škoda manjša. En ciljni demoni lovec lahko ubijev nekaj trenutkih. Njihova glavna pomanjkljivost je, da nimajo nobene možnosti proti isti Varvari pri kratkem dosegu. Ko igrate za določen razred, morate imeti jasno predstavo o taktikah boja in možnosti umika. Potem bo Hunter Demon postal smrtonosni značaj.

Sorodne publikacije