Igra "Nancy Drew. Na Tornado Track": mimo

Kjer ni bilo časa za obisk slavnega detektiva Nancy Drew. Morala je razkriti skrivnosti lepotnih salonov in slavnih filmskih studiev, v grobnicah starih faraonov in dvorcev milijonarjev. Tokrat se je pogumno dekle odločilo preučiti vedenje orkanov. V tem malčku čakate na popoln prehod "Nancy Drew". Na sledu tornada. " Kot prej, sta v igri dve stopnji težavnosti: višji in nižji detektiv. Poleg tega je za tiste, ki prvič odkrivajo to iskanje, predvideno učenje osnov igre.

Nancy Drew. Na poti tornada ", mimo:" TV "

Takoj po prihodu gremo v zgradbo, kjer smo ugotovili, da so vrata zaklenjena. In da bi ga odprli, razstavite blokado. V smeti najdemo železno škatlo, znotraj katere je skrit denar in opomba. Preberemo sporočilo in vstopimo v stavbo. Na stopnicah najdemo pismo Debbie z navodili. Zdaj morate iti na televizor in ga poskusiti vklopiti - samo tako, da lahko nadaljujete igro "Nancy Drew. Na poti tornada (prehod). Velikonočno jajce, ki ga bomo videli na zaslonu, bo namig za naslednjo nalogo.

Pojdite na mizico. Tu boste našli knjige, pa tudi skriti kovanec. Pojdite v jedilnico, pojdite do črnega sefa, ki stoji poleg vedra za smeti. Preberite opombo Debbie, nato odprite zgornji del. Zdaj morate priložiti ustrezne bližnjice za mape. Razumete lahko, kako to naredite iz opisa orodja.

Takouganke

Na pokrovu škatle so mape, jih vzamemo na vrh in jih postavimo v ustrezen znak. Podobno razstavimo celoten sklad. Spodaj je sladkorni trs, vrzite ga v žaro in poiščite drugo opombo. Pojdimo do stopnic in se spustimo v klet. Najdemo prenosni računalnik in z njim povežemo mobilni telefon. Nato preučimo fotografijo in najdemo skrivnostne črke in številke spodaj. To bo rešitev za naslednjo puzzle igro Nancy Drew. Na sledu tornada, katerega prehod razstavimo. Zaprite okno s fotografijami in odgovorite na vprašanja kviza: 1C, 2C, 3D, 4B, 5A, 6C, 7A, 8D.

Opozorilne sirene

Po ogledu videa zapustimo avto in se pogovorimo s Scottom. Zapustimo sobo, vendar bo sogovornik ustavil detektiva in začel spraševati o orkanu. Odgovorite na vprašanje in pustite mizo. V škatli, ki je v središču sobe, najdemo časopis, po katerem gremo k Debbie in se pogovorimo z njo. Nato gremo v klet in gremo v oddaljeno sobo. Gledamo police in sodelujemo s kovčkom. Govorimo s Frostom in se vrnemo k prenosniku. Odprite kviz in nadaljujte s petim vprašanjem (odgovor A).

Trgovina

Pogovarjamo se s trgovcem, plačujemo s kovancem in gremo na police. Odprite hladilnik in vzemite steklenico vode. Na polici je paket sladkorja, poleg njega je kozarec soli. Pojdite naprej in vzemite zobno pasto, ki leži na levi. Malo kasneje lahko najdete zeleno svetilko. Zavijte desno, vzemite lepilni trak in pločevinkokot. Malo naprej leži modra belila, poleg nje pa tudi palice. Gremo k prodajalcu, plačamo za nakup in zapustimo trgovino.

Farm

Za nadaljevanje poteka igre "Nancy Drew. Na poti tornada, pojdi do koč in se pogovori s Chaseom. Fant vas bo prosil za pomoč pri popravilu plošče. Odprite napravo in postavite pravokotnike tako, da bližnje številke ne bodo stale ob njem. Kako to storiti, bi moralo biti jasno iz naslednje slike.
Ponovno se pogovarjamo s Chaseom in mu postavljamo vprašanja. Zavijte levo in pojdite v računalnik. Poleg njega je črna luknja na polici. Pojdite na ulico in pokličite trgovca na številko 6465550162. Po pogovoru bomo zaposlili Hardyjeve brate in se pogovorili z njimi. Pojdimo v klet in gremo na polico Froxyja. Poglejte zeleno vrečko in preučite sliko. Po tem morate v tej vrečki narediti niz predmetov in pojdite na Debbie. Na desni strani visi deska s sestavljanko. Rešitev je prikazana na spodnji sliki.
Zapustimo sobo in gremo na strašilo. Ob njem je plošča - odpremo jo in vzamemo kovanec. Zdaj moramo ventil postaviti tako, da ne bo. Če igrate v načinu "Junior Detective", potem ne boste mogli rešiti te uganke, ki jo ponuja igra "Nancy Drew." Na poti tornada "mimo." "Senior Detective" je zapleten način, in če imate težave s tem rebusom, uporabite pozive za naslednjo fotografijo.


Drugi dan

Pogovarjajte se z Debbie in izvedite o težavah z njopopravilo senzorja. Gremo na kraj z ventili, pogledamo kun in poberemo kovanec, rešimo pa tudi najpreprostejšo puzzle igro Nancy Drew. Na sledu tornada. " Prehod "oblaka" naslednjega iskanja je dokaj preprost. Sedite v avto iz Froxyja in se spomnite lokacij z oblaki v navigatorju. Nato pojdite na eno od njih in fotografirajte oblake, podobne tistim, ki so prikazani v katalogu. Po vseh slikah se vrnite na kmetijo in se spustite v klet. Pojdite na prenosni računalnik in s pomočjo kabla priključite telefon. Prenesite 10 fotografij na prenosnik, nato pa pojdite v Froxy in se pogovorite z njim. Vzemite igralca, pojdite z njim v koče in dajte stroj Chase. To se konča drugi dan naše avanture v igri Nancy Drew. Na sledu tornada. " Prehod se bo nadaljeval, ko greste v posteljo.

Tretji dan

Pogovarjamo se z Debbie, nato pa s Scottom. Pojdimo v skedenj, kjer vzamemo cev. Gremo v trgovino in se pogovarjamo s prodajalcem o vseh temah. Pojdimo v muzej in rešimo sestavljanko z mapami, šele nato lahko nadaljujemo z igro Nancy Drew. Na poti tornada "mimo." Goba bo naša, če bomo izpostavili takšno kombinacijo, kot je prikazano spodaj.
Poslušamo prodajalčevo govorico iz Brooke, gremo k Pa pri komarju. Vzemite kletko in pojdite v sobo s trgovino, nato kupite tri sire. Če nimate dovolj denarja, jih lahko osvojite v muzejskem stroju. Pojdimo na pladenj s sladkarijami in rešimo sestavljanko s ovoji. Pojdite k prodajalcu in preklopite slušalko na belo.Po vrnitvi na kmetijo, pojdi na Scott. Pogovorite se z značajem, se obrnite in po tabeli najti kovček. Postavite kletko ob koruzo in vzemite sir iz embalaže, nato pa se odločite za sestavljanko z miško. Vzemite past in pojdite v Springhouse, ki ga lahko najdete z uporabo GPS. Postavite past v bližini hiše, spustite glodalce in se vrnite na kmetijo.

Hurricane

Pogovorite se z Debbie, ki govori o tornadih. Skupaj z Froxi, pojdite na prizorišče. Na mestu, vaš računalnik ne bo uspelo popraviti, morate sprostiti novo sestavljanko, ki vam bo ponudila igro Nancy Drew. Na poti tornada "mimo." Mlajši detektiv lahko odkrije uganko, kot je prikazano na spodnji sliki.
Vrnitev k Scottu in odgovarjanje na njegova vprašanja. Obračamo se na kruh in se pogovarjamo s Chaseom in mu damo tudi cev. Vzemite sesalnik in pojdite na uganko z ventili. V bližini tega kraja najdemo kunčje in travniške psičke. Zberemo živali s sesalcem - 16 kosov je treba sprostiti. Mimo hleva in avtomobila, po katerem smo pustili žival blizu štorklje. To se konča tretji dan avanture v igri "Nancy Drew." Na sledu tornada. " Prehod se bo nadaljeval, ko greste v drugo nadstropje, da spi.

Četrti dan

Pogovorite se z Debbie, nato pa pojdite v Chase in ponudite našo pomoč, za to pa moramo rešiti preprosto sestavljanko z miško. Potem iščemo Scotta in med pogovorom s tem likom slišimo krik Froxyja. Gremo v klet in vstopamo v bojglodalci. Če želite to narediti, postavite past poleg koruze in ulovite vse živali. Po potovanju v Springhouse in nazaj, pridite do mize pred televizorjem in vklopite kamero. Pojdi v klet in se pogovarjaj s Froxyjem in po Debbie. Ostaja samo, da postavite past poleg žare in ujamete zadnje miši. Še enkrat gremo v Springhouse in spustimo živali.

Antena

Po vrnitvi bo detektiv videl, da so vse antene zlomljene. Treba jih je popraviti. Zbiramo podrobnosti in po obnovitvi obeh stolpov vzamemo ključ v desno in gremo na kmetijo. Povejte nam o naših dogodivščinah, potem gremo v posteljo.

Peti dan

Govorimo z Debbie in gremo v sobo na Scott. Ko smo opazili vtičnico za kajenje, počakamo, da liki zapustijo sobo in nato vzpostavijo interakcijo z napravo. Poslušajte pogovor in pojdite na mizo. Vzamemo slušalke in poslušamo Brooksov in Scottov pogovor. Odprite škatlo in vzemite list. Za nadaljevanje pustolovščine v igri Nancy Drew. Na sledu tornada, katerega prehod je pred vami, gremo v skedenj. Interakcijo z avtomobilom in pojdite v trgovino. Znotraj se pogovarjamo s prodajalcem in po pogovoru gremo v muzej. Če pogledamo nočni omarici, na kateri najdete koruzo. Postavite past, ga dajte v sir in ulovite tarčo. Vrnitev v trgovino, pogovor s Pa, nato pa v Springhouse. V kraju, kjer spustimo žival in vzamemo palico na lužo z maslom. V trgovini povej Pa o njegovem odkritju, nato pa pojdi v muzej in ustvari novo razstavoprazna polica Vzamemo nagrado in se vrnemo na kmetijo. Pogovorite se z vsemi znaki, nato pa pojdite na televizor in ga vklopite. Potem morate izbrati prave barve. To se bo končalo peti dan.

Šesti dan

Tradicionalno se pogovorite z Debbie, nato pa pojdite na iskanje orkana. Odprite ploščo naprave in odpravite uganko. Da bi to naredili, morate pomnožiti vrstice z brisalci in jih klikniti na naslednji način:
 • 2-4-11 (zeleni gumb),
 • 1-5-9 (zeleni gumb),
 • 3-7-10 (zelena tipka),
 • 3-8-10 (zelena tipka).
 • Po tem morate rešiti to puzzle igro "Nancy Drew." Na sledu tornada. " Prehajanje za "mlajši detektiv" je prikazano zgoraj. Za "višjega detektiva" - spodaj.
  Po reševanju ugank, pojdite na kmetijo. Pojdite v Scottovo sobo in poiščite list papirja, ki stene iz mize. Odprite nabiralnik in preberite sporočilo s koordinatami. Pojdite na prenosni računalnik v kleti in poiščite pismo z vremenskimi oznakami. Pojdi v Froxie in odpri mapo, ki je ležala zraven njega. Po tem zapišite oblikovane datume. Pojdi nazaj v Scottovo pisarno in poglej koledar na steni. Nad vsakim datumom je številka ali številka in vse kode, ki se začnejo marca, morate ponovno napisati. Zato je treba pridobiti naslednje kombinacije:
 • WM9A.
 • GV2C.
 • SH4A.
 • Vrnemo se nazaj v klet in v prenosnem računalniku najdemo tri slike s sliko mlinca. Pogovorite se z Debbie in pošljite ekipo v gledališče "Grange". Potem pa pojdiMill in se pogovori s kriminalcem.

  Odprite bunker

  Zbudite se po stavki, pokličite Debbie, nato pa se odpravite v gledališče. Inside, pojdite na vrata kleti in jih odprete s ključi - boste našli vhod v zavetje. Če ga želite odpreti, boste morali nalogo opraviti nekaj časa. To naredite tako, da odprete škatlo na desni strani vrat. Potreben je četrti levi ključ iz zgornje vrstice, po katerem bo odprt vhod v bunker. Ko se nevihta umiri, vstopite v avto in pojdite v Spring House. Navigator je pokvarjen, zato sledite puščici na zaslonu. Bodite previdni, na poti boste imeli tornado, ki ga mora voziti stran. Ko pridete do cilja, boste našli storilca. Da bi iz nje pobegnili, morate opraviti nalogo za hitrost: hitro kliknite na vrata, izrežite ploščo z ostanki, ki se bo pojavila v vaših rokah. Na tem prehodu igre se bo končal, boste morali le ogledati končni video.

  Sorodne publikacije