Kako premagati "Warfare" "Ivar"

Mnogi ljudje so navdušeni nad nerazumljivo in grozljivo lepoto vesolja. V njem smo, vendar vidimo le drobtine, ki niso dovolj, da se ne čutijo same. Ustvarjalci igre Warframe so uresničili sanje mnogih, zdaj pa lahko s prijatelji letite po sončnem sistemu in uničujete horde krvoločnih bitij. Ta članek bo razpravljal o tem, kako dobiti znak "Ivar" "Warframe", kot tudi, kje lahko dobite komponento sami, ne da bi vlagali v denar denar.


Biografija lika "Ivar" "Warframe"

Dovolj mobilni ženski lik, ki je sposoben zatirati sovražne sile z lastnim lokom. Mimogrede, čebulo lahko aktivirate tudi, ko ni energije za njeno uporabo, zato je lik "Ivar" precej stabilen v dolgih bitkah. Poleg omenjene zmožnosti obstaja tudi pasivna, ki je sposobna zaznati nasprotnika na minikardi v polmeru 20 metrov od "Ivarja", kar zmanjšuje ničnost vse nenadne ofenzive sovražnika in tako daje čas za pripravo na boj.
Ime tega značaja izvira iz antične Skandinavije, kjer "Ivar" pomeni "luk bojevnika", zato je ta "vojni okvir" opremljen z edinstvenim lokom, ki lahko spali tudi brez energije. Obstaja tudi druga značilnost: da je lik praktično nemogoče razorožiti. Lahko ga kupite v trgovini z igračami, pa tudi sami, kar je že samo po sebi zelo težko in dolgotrajno.


Knock out "Ivar" "Warframe"

Kot je bilo že omenjeno,Znak lahko kupite za igro, medtem ko porabite osebna sredstva na donate. Druga metoda je veliko bolj zapletena, ker deli tega značaja padejo z nizko verjetnostjo. Možnost, da bo po padcu misije ena od podrobnosti od 5 do 9 odstotkov. Možnosti so majhne, ​​vendar še vedno tam. Poleg tega se lahko celoten sklop po izvedbi misije "Spyware" izniči, če uspešno razstavite tri repozitorije.
Navodila o tem, kje dobiti podrobnosti "Ivar" "Warframe":
  • Sistem. Traja samo na začetku igre (raven 1-15) na Zemlji z možnostjo 9%.
  • Okvir. Za razliko od sistema, je okostje na voljo šele po doseganju 15. stopnje. Praviloma lahko pade na Jupiter s 5% možnostjo.
  • Risbe. Na voljo samo po ravni 25. Pade v Neptun z možnostjo 7%.
  • Nevro-optika. Tudi risba je na voljo po ravni 25. Možnost padca Urana je ocenjena na 8%.
  • Na koncu

    Upamo, da vam je ta članek pomagal pri zbiranju znaka "Ivar" "Warfreim". Treba je opozoriti, da je ta lik je na voljo v trgovini za 325 platine, kot tudi v nizu "Lovci", vendar že za 835 platine. Kljub visokim stroškom je ta "Warframe" vreden svojega denarja in je idealna možnost za začetnike.

    Sorodne publikacije