Ippon Nazaj Comfo Pro 800: Navodila, primerjava s tekmovalci in povratne informacije

Ippon Back Comfo Pro 800 se uporablja za delovne postaje in osebne računalnike. Ščiti jih pred napetostnimi nihanji in drugimi motnjami v električnem omrežju. Ima funkcijo Green Power, ki pomaga shraniti podatke in opozarja tehnika na težave, povezane z nenadnim izpadom elektrike.

Opis naprave

Ippon Back Comfo Pro 800 je eleganten in sodoben. Uporablja se za osebne in periferne računalnike ter za grafične postaje in računalniško tehnologijo. Uporabite napravo za telekomunikacijsko opremo. Zagotavlja neprekinjeno delovanje elektronskih naprav. Ščiti jih pred izgubo podatkov.


Sprednja plošča je opremljena s CHOS s stikalom stikala za vklop. Na desni je indikator okvare naprave, ki vam pove, da je baterija prazna ali da je treba zamenjati. V teh primerih LED sveti rdeče. Na levi strani gumba za vklop je prikazan indikator, ki kaže, kako naprava deluje iz omrežja (zelena lučka sveti) ali iz baterije (LED utripa zeleno). Zgornja plošča je opremljena s priročnim peresom za prenos naprave. Ima štiri izhode, ki so odgovorni za filtriranje napetostnih skokov. Spodaj so pod dvema izhodoma v okviru eurobankovca. Ne samo, da ščitijo pred nihanji v električnem sistemu, temveč tudi zagotavljajo rezervno napajanje. Spodaj so priključki, ki sozaščitite pred napetostnim modemom in telefonsko linijo. Na samem koncu vrha aparata so sponke, ki pritrjujejo kabel.


Zadnja stena naprave Comfo Pro 800 ima vtičnico za električni kabel. Vrata COM in USB sta na levi strani. Nedaleč od pristanišč je samodejno preklop naprave.

Embalaža naprave

Ippon Back Comfo Pro 800 je na voljo za prodajo v naslednjih prodajnih mestih. To je:
 • neprekinjeno napajanje;
 • navodila za uporabo naprave;
 • garancijska kartica;
 • zgoščenka, ki vsebuje rusificirano programsko opremo;
 • niz kablov.
 • Programska oprema, ki je na CD-ju, prikazuje podatke, kot so frekvenca, napetost, življenjska doba baterije. Prikazuje stopnjo obremenitve na instrumentu in druge parametre. Komplet kablov vključuje:
 • kabel za priključitev na električno omrežje;
 • Dve žici s priključkom IEC 320 sta zasnovani za priključitev električnih naprav;
 • kabel za povezavo z osebnim računalnikom v formatu RS-232;
 • USB priključni kabel za USB A-B;
 • telefonski kabel.
 • Iz uporabniškega priročnika lahko najdete naslove servisnih centrov v 48 mestih Rusije. Garancija za napravo se izdaja 1-2 leti.

  Polnjenje naprave

  Ippon Back Comfo Pro 800 ima vgrajeno baterijo, ki je ob prodaji popolnoma napolnjena. Kljub temu se lahko naprava med transportom izprazni. V tem primeru bo treba zaračunati. Za toNeprekinjeno napajanje je priključeno na električno omrežje in pustite osem ur ali več. Pri polnjenju UPS ne priključujte druge opreme.
  Preden priključite Ippon Back Comfo Pro 800 (črno novo) na električno omrežje, se prepričajte, da je omrežna napetost popolnoma enaka nazivni napetosti 220 V. Napajalni kabel je priključen na napravo z ene in druge strani. Vse naprave so priključene v skladu s priključki na zgornji plošči med seboj, pri čemer se uporabljajo ustrezne žice. Telefonski in modemski kabel se priključita na vhodni priključek naprave, ki se nahaja na vrhu. Če želite, da se operacijski sistem samodejno izklopi, izklopite računalnik in UPS prek vrat RS0232 ali USB.

  Prekinitelji obratovanja

  Ippon Back Comfo Pro 800 (priročnik podrobno opisuje vse nianse uporabe naprave), ko se prvič priključi, se samodejno zažene. Če jo želite izključiti, kliknite ustrezni gumb. Uporabiti ga je treba za ponovno zagon stroja. Če naprava ni priključena na omrežje, lahko uporabite funkcijo "hladnega" zagona. Z njegovo pomočjo naprava varuje električno opremo in jo napaja neposredno iz akumulatorja. Za zagon kliknite gumb za napajanje UPS. Neprekinjeno napajanje ima način Green Power, ki v odsotnosti električne napetosti samodejno deaktivira napravo, če ni priključena na obremenitev. Če baterija ni več v uporabi, jo morate zamenjati. ZaTo morate storiti tako, da odvijete vijake, ki se nahajajo na dnu stroja, in pritisnete malo navzdol. Po tem odstranite sprednji pokrov in izvlecite baterijo, odvijte žice, ki jo priključite na neprekinjeno. Po analogiji vstavite novo baterijo in zaženite napravo med delovanjem. Pogon, v katerem je nameščen program WinPower 2004, je opremljen z UPS-jem, da ga namestite v računalnik in sledite navodilom na zaslonu.

  Tehnične značilnosti naprave

  Za UPS Ippon Back Comfo Pro 800 (Novo) je značilna zmogljivost 800 VA /480 W. Napetost naprave na izhodu in vhod 220 V. Območje možnih odstopanj napetosti se v regiji razlikuje od 162 do 268 čl.
  Naprava ima zaprto vodilno baterijo, sestavljeno iz šestih elementov. Lahko deluje v stanju pripravljenosti od 5 do 30 minut. Čas je odvisen od obremenitve naprave. Naprava napolni 90% v osmih urah. Comfo Pro 800 je opremljen z zvočnim obvestilom. Torej v stanju pripravljenosti proizvaja redke piske, vsakih deset sekund. Če je baterija skoraj prazna, se vsako sekundo pojavijo zvoki. Ko je naprava preobremenjena, se alarm oglasi enkrat v 5 sekundah, ko je baterija poškodovana ali izpraznjena, se pisk ponovi vsaki dve sekundi. Če ne, se prekinjevalci pokažejo na dolg pisk. Naprava ima naslednje parametre:
 • dolžina - 300 mm;
 • širina - 124 mm;
 • Višina - 210 mm
 • Teža UPS - 64 kg Naprava je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi Windows in Linux.

  Možne napake

  AtObčasno delovanje naprave lahko povzroči različne motnje. Ippon Back Comfo Pro 800 na primer ni zelen na sprednji plošči, baterija vgrajena v napravo pa je okvarjena ali manjka. Druga taka situacija se pojavi, ko je naprava izklopljena. Akumulator v prostem teku zamenjajte z novim. Če akumulator manjka, ga morate vstaviti. Če je moč, ki prihaja iz električnega omrežja, v normalnih mejah in naprava proizvaja dolg pisk, to pomeni preobremenitev UPS-a. V tem primeru je treba zagotoviti, da obremenitev stroja ustreza njenim tehničnim zmožnostim. Če se akumulator hitro izprazni, ko je električna energija izklopljena, to pomeni preobremenitev naprave, nizko raven napolnjenosti baterije ali okvaro baterije. V prvem primeru odstranite vse vmesne obremenitve zaradi prekinitev. Pri nizki ravni akumulatorja ga je treba napolniti. Če baterija ne deluje pravilno, jo zamenjajte z novo.

  Notranja oprema

  Ups Ippon Nazaj Comfo Pro 800 je baterija blagovne znamke NPW 45-12. Zmogljivost baterije naprave je 9 Ah, delovna napetost pa se spreminja v 12. stoletju. Za to baterijo je značilen povečan odziv za 75% pri 10-minutnem praznjenju. Notranja oprema naprave je tradicionalno izdelana. V spodnjem delu naprave se nahaja transformator in baterija, zgornji del pa je razporejen pod platojem elektronike. Večina elektronike je na enoslojni plošči, ki uporablja tekstolit dostojne kakovosti. Vgradnja elementov na ploščo je v celoti narejenazadovoljivo podpisane vse podrobnosti. Vtičnice, ki se nahajajo na vrhu naprave, so priključene z elektronskim vezjem preko posebnih konektorjev. Obstaja zaščitna enota RJ-11, ki deluje brez povezave in samo za centralno zanko. Zaščita pred napetostnimi prehodi se izvaja z varistorjem. Preklapljanje navitij poteka preko releja. Največji izmenični tok za en rele je 7A, v primeru, ko je električna napetost enaka 270 Vt. Ta funkcija vam omogoča pritrditev naprav za nalaganje z zmogljivostjo do 1800 VA. Pretvornik deluje na štirih tranzistorjih. Ustvari približno sinusoid. Na površini 120 kvadratnih metrov. cm na splošno, radiator se nahaja moč tranzistorjev. Pritrjeni so na radiator s tesnilom in pritrjeni z vijaki. Za vsako od njih je značilna moč 100 W, delovno temperaturno območje, 175 ° C in napetost 30 V. Enota, ki je odgovorna za regulacijo izhodne napetosti (AVR), ustvarjena z avtotransformatorskim vezjem. Prekinjevalci uporabljajo transformator na jedru v obliki črke Sh z eno stopnjo avtotransformacije.

  Pozitivne strani naprave

  Ippon Back Comfo Pro 800 (črna) lahko uporabljate doma. Med prednostmi je, da uporabniki razlikujejo:
 • stabilizacijo izhodne napetosti, ki vpliva na celotno območje obremenitev;
 • eleganten in sodoben dizajn;
 • komplet, vključno s kompletom vrvi in ​​programsko opremo;
 • garancija na leto: ne samo za izdelek, ampak tudi zabaterija;
 • Russified prijava na napravo;
 • in USB pristanišč, RS-232 povezavo z računalnikom;
 • zvok obvestilo o stanju naprave;
 • stanja baterije
 • svetlobe označba;
 • ​​
 • Zaščita pred vrste kratkim stikom in preobremenitvijo;
 • , funkcija »hladni zagon", ki vam omogoča, da zaženete opreme v odsotnosti napetosti;
 • yevrorozetky;
 • mikroprocesorsko.
 • Te in druge prednosti naprave razlikovanje med njimi. Označuje kakovostno in dostojno specifikacije.

  Proti

  Med pomanjkljivosti UPS Ippon Nazaj comfo Pro 800 mark neurejen način električno energijo, pomanjkanje podpore in pametno polnjenje baterije shemo neprijetno. V nekaterih primerih, uporabniki kažejo močno telo in ogrevanje majhno količino evrorozetok.

  v primerjavi s konkurenco, najbolje bespereboynyky

  Ippon Nazaj comfo Pro 800 popolnoma opravičuje vse funkcije, ki jih je navedel proizvajalec, vendar pa trg ne miruje, in tekmeci poskušajo ustvariti nekaj novega in boljšega. Zato je po mnenju večine uporabnikov, najboljši-ups so:
 • APC by Schneider Electric Smart-UPS 1000VA. Obstajajo zvočni alarm in LCD - zaslon ne Ippon comfo Pro 800. izhodna moč 650 vatov. Obstaja osem reže, namenjene za povezavo PC. Baterija je napolnjena v treh urah, v nasprotju comfo Pro 800, v katerem se baterija polni 8 ur ali več. Pri polni obremenitvi v načinu backup je 6 minut in na pol - 20 minut. Ippon je dražji, približno 30 tisoč evrov.
 • Inelt Smart Power Station1500. Izhodna moč je 900 vatov. Obstaja način "hladnega zagona". Baterija se polni 100% po 12 urah. Zmožen je zaščititi ne samo lokalno omrežje, temveč tudi telefonsko linijo. Blokira učinek visokonapetostnih impulzov. Ta funkcija v Comfo Pro 800 ne obstaja. Stane na območju deset tisoč rubljev.
 • IPPON Smart Winner 1000. Izhodna moč naprave je 650 W. Delovni čas v rezervnem načinu pri polni obremenitvi je 5 minut. Parametri naprave omogočajo vgradnjo v 19-palčni nosilec. Naprava se popolnoma napolni v treh urah. Stane malo več kot Comfo Pro 800 približno 11-14 tisoč rubljev.
 • Ippon Nazaj Comfo Pro 800 Novo. Ima izhodno moč 420 W, funkcijo "hladnega zagona". Ima osem Eurosheetsov, za razliko od Comfo Pro 800, ki ima dva od njih. Naprava ščiti pred vsemi vrstami interferenčnih in visokonapetostnih impulzov lokalnega in telefonskega omrežja. Ippon Back Comfo Pro 800 je vreden 5000 rubljev.
 • FSP Group EP 1000. Izhodna moč - 600 vatov. Obstaja zvočno obvestilo in svetlobna oznaka. Ima štiri vtičnice za priključitev osebnega računalnika. Baterija se polni 6 ur. Naprava varuje električno opremo pred kratkimi stiki in prekinitvami elektrolize. Naprava stane približno 4 tisoč rubljev.
 • IPPON Smart Power Pro 1400. Izhodna moč naprave je 1400 VA. Za polnjenje baterije so potrebne 4 ure. Obstajajo LED indikatorji in zvočna opozorila. Naprava ima 4 vtičnice. Stane približno 10.000 rubljev.
 • Dober prekinjevalnik bo zanesljivo zaščitil vaš računalnik in drugo opremo pred motnjami na progi. Naprave "so dražje" se štejejo za bolj zanesljive, imajo širšo funkcionalnost, delajo v rezervnem deludlje in imajo daljšo življenjsko dobo.

  Stroški

  Cena Ippon Comfo Pro 800 se giblje od 5000 do 7000 rubljev. Strošek je odvisen od marže v trgovalni mreži. Barva naprave ne vpliva na njeno ceno.

  Kje kupiti?

  Ippon Back Comfo Pro 800 (črno) UPS je mogoče najti v trgovinah z računalniki in gospodinjskimi aparati, kot so Eldorado, Computer Market, Citylink, DNS in drugi. Ta izdelek lahko kupite na spletu.

  Pregledi naprav

  Pregledi Ippon Comfo Pro 800 so najbolj raznoliki. Nekateri so popolnoma zadovoljni s to napravo, upoštevajte njeno elegantno obliko, odlično kakovost montaže, komplet, vključno z razpoložljivostjo vseh potrebnih žic. Uporabnikom je priročno, da nosijo ročaj za nošenje in posebne sponke za pritrditev žic, kot tudi razpoložljivost eurobankovcev. Ti ljudje pravijo, da naprava deluje stabilno, tiho in se popolnoma reproducira s svojimi nalogami. Pri izklopu luči z obremenitvijo držite približno 10 minut. Negativne misli upoštevajte, da je naprava močno segreta, ima nestabilen izhodni tok. Programska oprema je slabo nameščena v računalniku in ne zazna nobenih prekinitev. Tudi pri delu UPS nenehno klikne. Obstajajo tisti, ki pravijo, da naprava ne opravlja svojih funkcij, slabo stabilizira napetost in ne ščiti opreme pred skakanjem v električno omrežje.

  Sorodne publikacije