"Svetovalec Plus" - kaj je to? Pravni sistem "Svetovalec Plus"

Pri iskanju potrebnih informacij se pogosto srečujete s posebnim programom Consultant Plus, kjer lahko najdete več kot 145 milijonov izvodov znanstvene dokumentacije o pravnih in drugih temah. In če še vedno ne veste za to čudovito službo za pomoč, je čas, da ga spoznamo.

"Svetovalec Plus" - kaj je to?

Ta sistem je:
 • Ogromna močna podatkovna baza (računalniški strežnik), ki se dnevno posodablja s pravnimi in osnovnimi informacijami.
 • Referenca "Consultant Plus" je računalniški pravni sistem, ki je jasno razdeljen na informacijske oddelke. Sistem pogosto uporabljajo ekonomisti in računovodje, znanstveniki, strokovnjaki za človeške vire itd. Približno 400 storitev se nahaja v manjših mestih in drugih naseljih.


  Organizacija je eden največjih treh razvijalcev pravnih referenčnih sistemov v Rusiji.

  Sestava organizacije, informacijske točke

  Dejavnosti sistema so razdeljene na več delov:
 • zakonodaja;
 • sodna praksa;
 • tehnične zahteve in pravila;
 • vzorčni obrazci poročil in druge dokumentacije;
 • Posvetovanja z operativnimi organizacijami.
 • Veliki deli spletnega svetovalca Plus so razdeljeni na informativne oddelke. Prav tako je treba omeniti, da je sistem prisoten novice, pregledizakonodajnih projektov in drugih ne manj zanimivih spletnih storitev. Vsi informativni bloki se poleg teh delijo tudi na poklice, odvisne od oddelkov: računovodja, odvetnik, podjetnik.

  "Svetovalec Plus" na spletu. Kako iščem?

  Ko ste se naučili, Consultant Plus - kaj je ta storitev, se morate seznaniti z načelom spletnega mesta. Sistem je opremljen z vsemi sodobnimi načini iskanja informacij, ki jih lahko uporabite:


 • Hitro iskanje. Gre za analogno iskanje, kot tudi na rednem strežniku, internetnem iskalniku.
 • Iskanje zemljevida. Napredno iskanje predpogojev.
 • Navigator ima prav. Iskanje po ključnih besedah.
 • Storitev upošteva tudi poenostavljeno besedišče in nekatere oblike zmanjšanja besed. Dokumenti v "Consultant Plus" se lahko uporabljajo poljubno: za shranjevanje, tiskanje, vodenje elektronske pošte, itd. Obstaja tudi koristna funkcija "Pošlji dokumente za nadzor". Z njegovo pomočjo lahko posnamete nekaj informacij in preverite njihove spremembe (začetek veljavnosti ali izguba, objava v uradnih virih itd.).

  Nekomercialna različica sistema

  Sistem razvija dve platformi: brezplačno (poenostavljeno) in plačano (kompleksno). Nekomercialna različica "Consultant Plus" ponuja priložnost za delo z osnovnimi dokumenti veljavne zakonodaje. Od leta 2011 je sistem začel razvijati mobilne aplikacije z nekomercialno licenco. Razdeljen je na dve vrsti:
 • "svetovalec plus": osnovna dokumentacija. V tej vrsti licence sistem omogoča dostopna pravne akte zveznega zakona, preglede "novopripravljenih" dokumentov in gradiva za referenco. Ob registraciji bo za nekaj dni na voljo razširjena baza dokumentov. Zanimivo je, da se informacije o virih dnevno posodabljajo in dopolnjujejo z novimi podatki. Tudi če želite delati brez dostopa do interneta, lahko prednastavite zaznamke na prave dokumente. Vsi dokumenti so shranjeni v razdelku »Priljubljene«. Aplikacija je na voljo za pametne telefone in tablične računalnike Apple, Android in Windows.
 • Za pomoč študentom je bila ustvarjena mobilna aplikacija neprofitne različice svetovalca Plus. V tej vrsti sistema poleg osnovne pravne dokumentacije obstajajo tudi različni učbeniki o pravu, ekonomiji, financah in drugih osnovnih informacijah. Aplikacija je na voljo za pametne telefone Apple Android. To je zelo priročno, saj vam omogoča uporabo žepnih medijev.
 • Poleg zgoraj navedenih aplikacij razvijalci nenehno pošiljajo brezplačne različice šolam, univerzam in univerzam. Te različice omogočajo, da se seznanite z načelom programa in se podrobneje seznanite z njegovimi zmožnostmi.

  Prednosti sodelovanja s svetovalcem Plus

  Consultant Plus - Kaj je to za osebo? To je ogromna in zmogljiva storitev, ki ima naslednje pozitivne lastnosti:
 • Večstopenjske in obsežne informacije. Pravni, referenčni dokumenti, finančni odseki in računovodska poročila - informacije se stalno posodabljajo, spreminjajo, izboljšujejo. Število sredstev doseže 82 milijonovTukaj lahko najdete tudi informacije strokovnjakov Ministrstva za finance.
 • Posebna in učinkovita pomoč. Sistem je sposoben podajati zelo pomembne in potrebne vprašalnike, analize, tudi z brezplačno različico. Poleg zgoraj navedenega obstajajo primeri poročil in analiz.
 • Posebno posvetovanje. Sistem je sposoben predstaviti gradiva o ozki temi.
 • Spor je podlaga za to območje. Tu lahko najdete ogromno dokumentacijo o tej posebnosti in številne druge.
 • Spletna stran je na trgu že več kot 20 let in se je v tem času izkazala za eno najboljših.

  Zakaj potrebujete ta sistem?

  Glavni namen pravnega sistema, svetovalec plus, je zagotoviti ljudem informacije o ozadju, ki se nanašajo na različna področja človekove dejavnosti in zaščititi interese njihovih strank. Razvijalci želijo ustvariti zmogljivo storitev, glavna naloga katere - reševanje človeških problemov, povezanih z nekaterimi dejavnostmi. Da ne bi zapravljali svojega prostega časa, je vredno pogledati spletno stran. Na njem lahko naredite posebne opombe (zaznamke), saj je ogromen tok stalnega posodabljanja informacij preprosto nemogoče zapomniti ali hitro najti prej pregledane dokumente.

  Zaključek

  Torej, "svetovalec plus" - kaj je to? To je velik referenčni sistem za iskanje zanimivih informacij. Storitev se dnevno posodablja z novimi informacijami in izboljšuje. Obstajajo tudi mobilne aplikacije, ki pomagajo študentom in mladim strokovnjakom. Verzija programa je lahko podobnabrezplačno in plačano.

  Sorodne publikacije