Orožje v "Oblivion": opis igre, skrivnosti prehoda

Elder Scrolls je priljubljena serija iger, ki z vsakim novim delom dobiva zagon in se izboljšuje. Četrti del, imenovan Oblivion, se je pojavil leta 2006 pod vodstvom Bethesde. Tako kot v drugih delih igre je bilo pomembno uporabiti orožje. V Oblivionu je veliko različic mečev, ki razgrajuje orožje dolgega dosega.

Začetek zgodovine

Četrti del serije pogojno nadaljuje dogodke prejšnjega, čeprav ni tesno povezan z zgodbami njene zgodbe. Glavni dogodki se odvijajo v Sirodilu, ki se nahaja v Tamrielu (celini, ki je postala glavna lokacija za vse igre). Glavni junak je spet anonimni zapornik. V zaporu, kjer se nahaja protagonist, pride cesar s stražarji. Toda tam so napadli ubijalci Mythical Dawn. Da bi pobegnili, uporabljajo skrivno premikanje v dvorani protagonista.


Cesar se odloči, da bo kralju Amuleta zaupal junaka, da mu da artefakt Joffreya. Vladar umre iz rok atentatorja in protagonist začne svoje potovanje skozi Sirodil.
Zaradi cesarjeve smrti je motnje ravnotežja svetov in po vsej lokaciji se začnejo odpirati vrata v Oblivionu. Ta kraj se šteje za skupino zloveščih magičnih bitij. Želijo pobegniti iz druge dimenzije po volji.

Martinovo iskanje

Ko protagonist najde Joffreya, mu pove, da orožje v Oblivionu ne bo pomagalo. Če želite ustaviti večino bitja, morate najti človeka kraljeve krvi. On se lahko vnameDragon Fire. Protagonist si prizadeva za Martinovo iskanje. Duhovnik je v mestu Kvatche. Toda ko pride oseba, vidi, da je lokacija popolnoma uničena in blokirana s strani vratca Obliiona. Zapre jih in prepriča Martina, da gre k Joffreyu.


Vračajo se v samostan, junaki ugotovijo, da je bil Amulet ukraden. Kljub temu pa Martin opravi postopek kronanja in pod njegovim vodstvom začne iskati izgubljeni artefakt.

Prehod: Skrivnosti

Med prehodom mora igralec izboljšati orožje. Oblivion - igra, ki je pripravila veliko testov, ki jih je težko premagati s privzeto opremo. Igralec bo moral iti v Oblivion, da bi od tam dobil artefakt, nato pa pomagal Martinu, da prižge ogenj.
Za uspešno dokončanje misij je dovolj poznati skrivnosti in trike, ki bodo pomagali poenostaviti nalogo brez namestitve goljufij ali uporabe kod. Na primer, med igro boste morali vstopiti v boj z roko v roko. Če vidite, da je vaš nasprotnik veliko več kot vi, potem je najbolje, da takoj pobegnete. Seveda vas bo sovražnik poskušal ujeti, zato morate iskati kamenje in kamenje, da se povzpnete navzgor. Od tam lahko napadate sovražnika s puščicami ali fanboards. Protagonist mora zapreti vrata Obliviona. Nobeno orožje mu ne bo pomagalo pri tem. Najbolje je teči hitro, zgrabiti Sigilov kamen in zapreti vrata. V nasprotnem primeru se boste morali dolgo boriti z vsemi pošasti, ki so v drugi dimenziji. Na poti se bomo srečali z Ummerjem,ki ga ni tako lahko ubiti. Da se je ne boste dolgo držali, lahko skočite na uničeni steber in ga streljate na daljavo.

Orožje

Da ne bi iskali kod za orožje "Oblivion", je bolje obravnavati verodostojnost lika takoj. Samo v rokah močnega in usposobljenega protagonista bo orožje učinkovito. Prav tako je vredno spomniti, da se nekatera bitja ne odzivajo na napad s konvencionalnim orožjem. Delati bodo morali s srebrom, očaranim, imenovanim ali daedricom.
Ne smemo pozabiti, da je orožje nejasno: sčasoma postane manj učinkovito in se kmalu pokvari. Zato je treba spomniti na popravilo in zalogo potrebne opreme. Če protagonist čaka resno bitko, bo potrebno skrbno preveriti orožje. Mnogi priporočajo popravilo vsakič, ko je to mogoče. Novo orožje je mogoče dobiti z uroki. Junak prejme svetlo, zanimivo obliko in ima žejo za krvni meč, bodalo, sekiro in tako naprej. Njegova bojna učinkovitost se dvigne.

Vrste orožja

Seveda lahko v "Oblivion" na orožju nastavite goljufijo. Vendar je veliko bolj zanimivo preučiti vso opremo brez uporabe zunanje pomoči. Kakovost orožja bo odvisna od ravni junaka. Igra ima rezila, mace, osi, travnike itd.

Rezila

Orožje z eno roko vključuje nože. Imajo najmanj škode, vendar ne zahtevajo veliko moči. Pogosto noži nosijo morilce, tatove in čarovnike. Njihova posebnost je hitrost napada. Lahko plešete čarovnijo.
Kratki mečinekoliko močnejši bodali. Prav tako ne zahtevajo veliko sile. Pogosto se uporablja za tiste, ki iščejo zlato sredino. Z zakolom ima močnejši bodež, vendar še vedno ostaja tako lahek in hiter. Dolgi meči veljajo za najbolj udobno orožje v igri. Izravnane so z izgubami. Pogosto so fascinirani. Dolgi meč je počasnejši od prejšnjih dveh različic. Tudi v igri sta dvoročno orožje. Vključuje clamorros. Ta analogni meč je skoraj tako hiter kot bodeži, vendar ima tudi udobno dolžino, da nasprotnika zadrži na daljavo. Najboljši so seveda drevesni gline. Dobro orožje je Akavir Daikpatan.

Dropping

Med kosi orožja je z eno roko. Med njimi so mace, osi in členki. Med dvema rokama sta sekira in viseča mreža. Vsako od teh orožij, odvisno od ravni znakov, je lahko izdelano iz različnih materialov.

Bow in Arrows

To je tretja vrsta orožja v igri. Sprva ima igralec običajno zarjaveli železni lok, po katerem ima več stopenj izboljšav. V procesu prehoda igralec dobi jekleni lok, srebro, črno, dvamster itd. Vsak od njih ima svojo težo, moč, stroške in škodo. Igralcu je na voljo 8 vrst puščic. Najenostavnejši je železo. Povzroči 8 poškodb in stane samo 1 kovanec. Najmočnejša pa je daedrichova puščica, ki jo lahko kupite za 35 kovancev. Povzroča 15 poškodb.

Moda

Obstaja način za orožje za Oblivion. Lahko jih namestite z interneta. Na primer, Miti in legende - mod,ki prinaša več kot ducat novih različic orožja. Najdete jih v knjigi Miti in legende. Igralcu bodo na voljo nenavadni meči, sekire in ostre palice.

Mod Akaviri Imports doda približno 80 pištolam v igro. Vsi pripadajo Akavirjevim rezilom. Med njimi so tudi tisti, ki se lahko uporabljajo kot ščit, ki drži v levi roki. Za ljubitelje "Warkrafta" v igri "Oblivion" lahko dodate legendarno rezilo Frostmourne. To orožje je igralcu na voljo v dveh različicah: za eno in dve roki. Mod se imenuje New Frostmourne Sword.

Skrivnosti z orožjem

Orožja in oklep v Oblivionu imajo veliko posebnosti. Zato je bolje poznati nekaj skrivnosti, ki bodo poenostavile prehod. V virtualni lokaciji bo protagonist nenehno naletel na veliko število bitja, ki jih je mogoče poraziti na različne načine. Ne pozabite, kdo bo dobil orožje, je nemogoče. Zato je bolje, da se po peti stopnji črpanja hkrati zagotovi junak z ognjeno, omamljanje, čarobno, navadne in neopravičeno obleko.
Da bi vse to vrgli, boste morali uporabiti urok preprostosti z magičnim cehom. Pomembno je tudi, da se spomnite lahke oklepa za začetno fazo. Moram iti k Leyavinu. Za mestom je Amelionova grobnica. Blizu te lokacije je reka, na desni strani pa najdete pravi oklep.

Goljufije in kode

Če vam je težko najti pravo orožje ali želite dobiti najboljše iz škatle, lahko prenesete goljufije in uporabite kode. Glede na preneseno datoteko bodo navodila vsebovala vse potrebnoukazi za kraft enega ali drugega meča. Tako lahko hitro dobite dadric puščice in čebulo, se zatakne ogenj in led. Za takšen bonus ni univerzalnih ekip. Vse je odvisno od sestave goljufij, ki jih prenesete na internet.

Sorodne publikacije