Mod "Visoka napetost" v "Warfare"

Glavni način za povečanje škode liku v igri "Warfare" - uporabite pravo kombinacijo mod. Običajen igralec uporablja samo en zavihek z opremo in, brez razmišljanja, pred izgubo nastavi ojačevalce, ki pravijo "+ x%". Vendar pa obstajajo modali, ki so bolj zaželeni kot drugi. Na primer, "Visoka napetost". "Warfare" je igra, v kateri je treba posebno pozornost nameniti gradnji, da bi lahko najučinkoviteje izvajali misije.

Opis moda

Torej, kaj daje "High Voltage"? Ta način ima 4 stopnje razvoja, povečuje električno škodo in priložnost za uveljavitev statusa. Osnovni prirastek obeh lastnosti je + 15% in se poveča na 60% z največjim črpanjem. Namesto tega porabi le 7 enot konvencionalnega prostora za modove v orožju.


Med pomanjkljivostmi je treba omeniti zmanjšanje izgub za oklep s zlitinami za 50%. Vsa bitja s to vrsto zaščite pripadajo Grinirjevi frakciji. Velika škoda te škode bo zmanjšanje napada na Teralista. Zato bo za racije bolje uporabiti druge ojačevalce.

Učinkovitost uporabe

Glede na učinek "statusa", ki povzroča električno škodo, je to odličen način za nadzor valov sovražnikov. Treba je opozoriti, da je poraz sovražnika s tem elementom lahko naloži učinek "šoka", kot tudi vrgel okoli na druge v polmeru treh metrov. Tako v "Warframe", "High Voltage" omogoča ne samo povečanje škode, ampak tudi za ustavitev posameznega posnetkanasprotniki še vedno na pristopu. Na žalost se ta status ne nanaša na Tenno, zato je PVP zaman.


Najboljše je uporabiti obravnavani način na orožju z visoko osnovno možnostjo statusa, vendar z nizkim strelivom. Na primer, ostrostrelska puška Vekstis Prime ima 30-odstotno verjetnost, da bo imela status, vendar le 2 kartuši v posnetku. Pri nastavljenem načinu se ta vrednost poveča na 50%. To pomeni, da bo vsak drugi problem škode omamil nasprotnike. Glede na prebijanje sovražnika skozi, za en strel ne moreš ubiti le nekaj mobov na liniji, ampak tudi s skoraj 100% možnostjo omamljanja drugih.

Kako

Kje v "Warfare" dobiti "High Voltage"? Žal je v tem trenutku le nekaj načinov in vsi so precej zapleteni:
  • Kupite iz rok igralcev. To je enostavno, vendar pa bo potrebno približno 100 platine (približno 200 rubljev).
  • Kupite pri Baro K'Tiira za 150.000 posojil (trgovec se pojavi enkrat v 2 tednih za 2 dni in ne dejstvo, da se bo pojavil obseg želenega moda).
  • Najdi v škatli korpusa pri misiji Vulyk. Vendar, da bi dobili priložnost (451%), morate odpreti vse tri predpomnilnike na ravni.
  • Sorodne publikacije