Kako izbrati "zlato" številko "MegaFon"?

V kabini komunikacije pri pridobivanju sim-kart, so praviloma številke podane iz kategorije "navadne" - v kateri ni ponavljanja, menjavanja in tudi "uspešne" kombinacije številk. Vsi naročniki ne vedo, da je številke mogoče razdeliti v več kategorij. Na primer, upravljavec "MegaFon" ima več podvrst: številke brona, srebra in zlata. Več ponovitev in izmeničnih številk v številskem zaporedju - višji so stroški take številke. Kako izbrati "zlato" številko "MegaFon"? Ali je mogoče samostojno določiti parametre izbora številk? Koliko bo storitev na izbiro - ta in druga vprašanja bodo obravnavana v tem članku.

Kaj pomeni "zlata" številka?

Pod "zlatim" podjetjem MegaFon razume število v "repu", katerega ena ali dve enaki številki. Poleg te kategorije lahko izberete tudi številke, na primer za določene številke ali celo za določen datum. Več informacij o storitvi za iskanje številk z uporabniškimi nastavitvami bo opisano spodaj.

Kje lahko izberem "zlato" številko "MegaFon" ali drugo številko v kateri koli kategoriji?

Preden povem več o nezapletenih številkah, je treba pojasniti, da lahko naročnik uporabi več orodij za izbiro številk:
 • V salonu komunikacije - ob nakupu sim kartice lahko prodajalca obvestite, da obstaja želja po nakupu zanimive številke, na primer, ki bi imela lep "rep"; najverjetneje, specialistvam bomo ponudili izbiro preko internetne trgovine Megaphone (za sobo lahko plačate neposredno na kraju samem).
 • Pokličite kontaktni center in prosite operaterja, da spremeni številko (upoštevajte, da storitev klicanja ni na voljo prek storitve podpore, zato bo numerično zaporedje izbrano naključno).
 • Uporabite spletno trgovino MegaFon (na voljo je na uradni spletni strani upravljavca za belo in zeleno za katerokoli regijo države). Preden nadaljujete z izbiro številke, se prepričajte, da je izbrano pravilno področje.
 • Pozor!

  Priporočljivo je, da nakup kartic SIM in kategorij "bron" in zgoraj v uradnih prodajnih in servisnih salonih podjetja "MegaFon", kot tudi znanih distributerjev. Izogibajte se nakupu prostorov na internetnih virih tretjih oseb, pogosto zato, ker lahko prodajajo svoje izdelke goljufi.

  Vrstni red spreminjanja številke aktivnih naročnikov

  Če ste naročnik belega in zelenega operaterja in ste upravljali "zlato" številko MegaFona, bo naslednji korak na poti, da ga začnete uporabljati, poziv za storitev "Spremeni številke". Odvisno od izbranega tipa stranke bo potrebno izvesti naslednje zaporedje dejanj:

 • , ko se premaknete na neposredno številko (koda 495/499 za Moskvo in regijo, za druge regije pa uporabite druge kode): obiščite salon zv ' Bazyk - za to potrebujete lastnika številke, pri čemer morate imeti potni list; ta postopekpod pogojem, da je število, ki ga je treba spremeniti, zdaj zvezno; plača stroške izbranega števila + plačilo za uporabo storitve (strošek se lahko določi v pisarni, preko kontaktnega centra ali na uradnem viru operaterja);
 • Pri izbiri primerne zvezne številke za prijavo v pisarno se ne zahteva, razen če se spremeni vrsta številke (zvezna v neposredno in obratno); V tem primeru lahko plačate za nakup na kakršen koli priročen način, predstavljen na spletnem mestu, ali obiščite salon za ustvarjanje denarja. Drug način plačila je bilanca mobilnega pripomočka - lahko se tudi zaračuna plačilo za izbrano "zlato" kombinacijo številk; Poleg stroškov nakupa številke, bo kupca saldo zaračuna za uporabo storitve "Spremeni številko" (za Moskvo regiji, ko spreminjanje zvezne številke na neposredni je petdeset rubljev).
 • Kateri koraki so potrebni za novega naročnika?

  Če oseba še ni naročnik v podjetju MegaFon, kupite sedem kartic, s katerimi lahko v salonu najdete številko, medtem ko plačate za nakup. Za nakup na daljavo je na voljo spletna trgovina "MegaFon" - tukaj lahko kupite tudi sobo, naročite, na primer, dostavo po kurirju (pristojbina za storitev - cena, določena med oblikovanjem naročila). Za udobje kupca lahko opravite nakup na viru operaterja, prek spletne trgovine in ga plačate z računa bančne kartice ali katere koli spletne torbice, nato pa jo sami prevzamete iz predlagane pisarne.

  Nakup številk v spletni trgovini

  Uporabite to metodo, ne glede na regijo, ki je registrirana na kartici SIM. Dovolj je, da izberete na uradni strani postavko "Spremeni številke" - "Zlati številki". MegaFon Saratov, na primer, skupaj z Metropolitan Branch podjetja ponuja tudi številne zanimive kombinacije in orodja za njihovo izbiro. Ta možnost izbire številke je boljša, ker ponuja priložnost, da se seznanite s celotnim naborom ponudb in ne mudi, kdo želi uporabiti, primerjati z drugimi možnostmi.

  Primeri števil

  Da bi bralec zamislil, kaj se razpravlja o "zlatih" sobah, bi rad navedel nekaj primerov za različna območja države. Zlati prostori Moskve (MegaFon). Stanovalcem glavnega mesta, pa tudi naročnikom iz drugih regij države, ponujajo naslednje različice: lepe številke z zvezno številko (v tem primeru je to standardna def-predpona za Moskvo in regijo - 925 * 926) in z mestno (neposredno) številko. V drugem primeru obstaja tudi delitev: neposredna 495 in neposredna 499. Stroški številk teh kategorij se nekoliko razlikujejo. Oglejmo si podrobneje njihove primere in možne stroške.


 • "Zlato" "zvezna številka" - 925-052-0055 - bo stalo tako množico petnajst tisoč rubljev.
 • Neposredno dobro številko s kodo 499) lahko kupite za 35250 rubljev, medtem ko lahko izbirate iz precej velikega seznama. Ta številka lahko izgleda takole: (499) -390-43-43;
 • Neposredna dobra številka s kodo 495) ima podobno vrednost: lahko jo povežete za 35495 rubljev.Primer take "zlate" kombinacije: (495) 664-3131.
 • Številke zlata "MegaFon" (Stavropol). Med "zapletenimi" številskimi zaporedji si lahko ogledate naslednje možnosti: 928-222-0044 /0055/0077. Celoten seznam si lahko ogledate z obiskom uradnega vira upravljavca območja Stavropol, pri čemer izberete storitev "Spremeni številke". Dejanski strošek takšnih kombinacij je 25 tisoč rubljev.

  Primeri "zlatih" številk severne prestolnice in Krasnoyarska

  Za svoje naročnike "MegaFon" Krasnoyarsk "zlate" številke ponuja naslednje:
 • (923) 279-4456 (923) 279-7672 itd.
 • Stroški takšnih "težkih" številk so samo 600 rubljev. To je povezano z njihovo obliko. Vidimo lahko pomembno razliko med "zlatimi" številkami Moskovske regije in bazo numeričnih sekvenc v Krasnoyarsku. Za prebivalce kapitala, izbira je veliko večja, format prostorov je bolj privlačen videz. V tem primeru lahko izberete tudi več orodij, podrobnosti o katerih bomo razpravljali spodaj. "Gold" številke "MegaFon" (Sankt Peterburg). V tem trenutku za severno glavno mesto na uradnem viru operaterja so predstavljene samo "bronaste" in "srebrne" različice številk. Možnost nakupa in izbire informacij je mogoče pojasniti tako, da pokličete kontaktni center ali obiščete salon operaterja.

  Orodja za izbor številk

  Če izberete "zlato" številko, MegaFon ni uspel, na primer, ker vam predstavljene možnosti niso všeč, lahko uporabite spletna orodja za izbiro. Lahko jih najdeteportal belo-zelenega komunikacijskega operaterja. Med njimi so naslednje številke iskalnikov:
 • Po številu, ki ga je vnesel naročnik: sistem bo prikazal vse različice številk, v katerih je uporabnik izbral kombinacijo »priljubljenih«.
 • Z izjemo - v ustrezni obliki lahko določite številko, ki je ne želite videti v vaši številki (upoštevajte, da iskanje v def-kodi ni izvedeno - določeno število manjka samo v delu, ki se nanaša kodo).
 • V podani maski bo sistem iskal med razpoložljivimi številkami v skladu z uporabniško določeno masko.
 • V podobni obliki je dovolj, da navedete številko, katere podobnost želim najti, in sistem to počne samodejno, v nekaj sekundah, tako da prikaže seznam postavk.
 • "Zlato" številko "MegaFon" je mogoče najti ne samo na ustreznem seznamu, na mestu upravljavca, ampak tudi z določitvijo ustreznih nastavitev prek iskalnega orodja "lep rep".
 • Od določenega datuma - po vnosu v ustrezni obliki številk bo sistem poiskal številke, ki lahko vsebujejo podobne kombinacije in jih prikaže na zaslonu.
 • itd.
 • Zaključek

  V tem članku smo govorili o tem, kako kupiti številko ("zlati" telefon) "MegaFon" in kako lahko izberete kombinacije številk. Belo-zeleni operater ponuja več orodij za samoizbiranje ne samo v kategorijah, temveč tudi v skladu z željami (npr. Za določen datum ali masko). RisemoUpoštevajte, da lahko z razpoložljivimi prostori in njihovimi nakupnimi možnostmi v vaši regiji poiščete uradni vir operaterja. Samo izberite svoje območje na vrhu strani in pojdite na razdelek "Spremeni številko" - na strani spletne trgovine v priročni obliki so na voljo razdelki, kategorije in orodja za izbiro številk. Nasvet o izbiri in naročanju najljubše številke lahko dobite v prodajnem in servisnem centru v vašem mestu ali s klicnim centrom klicnega centra 0500.

  Sorodne publikacije