Legendarno orožje Fallout 4: Vrsta in lokacija. Kako dati orožje legendarne lastnosti

Kaj je legendarno orožje iz Fallouta 4? Značilno je, da je to orožje opremljeno z edinstvenimi lastnostmi, kot je izguba ognja ali dodatna krvavitev. Praviloma ima lahko več lastnosti naenkrat, vendar šibko ali samo eno, a močno. Bolje je imeti zadnjo možnost, saj lahko v tem primeru napadalec z lahkoto prebije sovražnika. Kje najti legendarno orožje v Falloutu 4? Običajno ga spuščajo padli legendarni sovražniki, ki so označeni z zvezdnim znakom. Drug način za dostop do njega je, da ga najdete na določenih lokacijah. Prav tako je treba omeniti, da za to vrsto orožja niso vedno potrebne dodatne spremembe. O tem, kako narediti orožje legendarno v Falloutu 4, se bomo pogovorili kasneje.

O lastnostih

Ko govorimo o legendarnih lastnostih orožja, so lahko:
 • ranjeni - v času poraza tarče se odpre krvavitev, kar povzroči dodatno izgubo +25 enot. To lahko vpliva tudi na delo in mehanizme. Odpor in oklep sovražnika v tem primeru sta nemočna. Ta značilnost orožja je dobro kombinirana s puškami in minigali.
 • Močan - standardna škoda kakršnega koli sovražnika se poveča za 25 odstotkov. Precej redka lastnina, ki je popolnoma odvisna od osnovne moči uporabljenega orožja. Izkazalo se je, da šibka pištola s povečano izgubo ne bo pokazala velike učinkovitosti, je bolje, da poberem vsedrugo premoženje.
 • Eksplozivno - reža izpuščene krogle poškoduje 15 enot. na območju. Takšna legendarna lastnina je zelo učinkovita proti sovražnikom, ki uporabljajo zavetišče, saj je možno takoj streljati na površje in ne čakati na ustrezen trenutek. Priporočljivo je, da ga uporabite v začetnih fazah igre.
 • Strele, ki so bile izpuščene iz strele, lahko požarijo sovražnika in povzročijo dodatno ognjevito škodo v višini 15 enot.
 • Plazma - energetski napad, ki povzroči izgubo +10 enot. (ni potrebno imeti na zalogi plazemskih kartuš). Vsak strel vam daje priložnost, da naredite plesen od nasprotnika.
 • Creeping - udovice tarče so poškodovane, povečane za 50 odstotkov. Vsak strel vam daje priložnost, da do konca popolnoma trgate.
 • Obsevanje - sovražnik prejme poškodbo zaradi sevanja v višini 50 enot. Lestvica xp se zmanjša po vsakem posnetku. Učinek premoženja je neuporaben proti robotom.
 • Infinite - pri snemanju znakov ni treba polniti, medtem ko se vložki še naprej porabljajo, kot prej. Lastnost je dobra za ostrostrelca ali karabinjera, vendar izgubi svojo učinkovitost v primerjavi z drugimi, bolj ugodnimi različicami.
 • Zavodniki - nasprotniki s polno zalogo hp imajo dvojno škodo. Ta lastnost je velika prednost na začetku vsake bitke.
 • Zakharsky - v 10 sekundah. sovražnik prejme dodatno škodo od strupa v višini 30 enot.
 • In to še vedno ni popoln seznam legendarnih lastnosti, ki so na voljo v igri. Mi smogovorili samo o najbolj priljubljenih različicah, ki bi lahko ustrezale vsakemu slogu igre. Spodaj lahko spoznate specifične modele legendarnega orožja iz Fallouta 4 in učinke, ki jih imajo.


  Alien Blaster

  Edinstven Blaster Alien obstaja v svetu praznine v enem samem primeru. Med posnetki proizvaja modro plazmo, ki bistveno presega običajno zeleno plazmo. Da bi dobil to orožje, mora protagonist doseči dvajseto stopnjo črpanja. Ko bo ta pogoj izpolnjen, se bo NLP začel spuščati z neba - ta dogodek bo odprl dostop do preprostega iskanja, v katerem bomo lahko postali lastniki Alien Blasterja. Prav tako ugotavljamo, da standardna orožja nimajo nobenih izjemnih lastnosti, vendar jih je mogoče dobiti skupaj z NUKA-World DLS. Da bi to naredili, bomo morali opraviti eno od nalog hekerjev, potem pa bomo dobili novo izboljšano različico blasterja. Obe različici imata odlično moč in nizko stopnjo DDV.


  Gun Gun Spray N 'Pray

  To legendarno orožje iz Fallout 4 lahko premaga sovražnika z eksplozivno izgubo 15 enot. Hkrati se lahko ta pištola podvrže polnemu črpalnemu stroju, zaradi česar bo postala pravi stroj za umore. Sells Spray N 'Pray trgovca z imenom Cricket, ki se nahaja v bližini naslednjih lokacij: Shelter 81 Diamond City in Bunker Hill. Hoja okoli Commonwealtha, lahko pade na standardne vzorce orožja, ki že imajo druge legendarne lastnosti. Res, samo po sebi, Spray N 'Pray - pištola je dovoljredko in praktično ne pade iz mrtvih legendarnih nasprotnikov. Izkušenim igralcem svetujemo, da jih kupijo od trgovcev, namesto da porabijo čas za naporno iskanje.

  Uzelnaya Vinteuka

  Dostop do laserskega orožja v igri se odpre od najzgodnejših stopenj, medtem ko za uporabo ni nujno, da ima lik posebne spretnosti. Da bi dobili edinstveno različico takšnega orožja, in sicer uazelnuyu zintuuku, je potrebno izpolniti določeno nalogo. Več podrobnosti o tem bomo opisali spodaj. Oazelnaya Vintage je edinstvena različica navadne laserske puške. Ima posebno legendarno lastnino (neskončno strelivo za jedrsko orožje) in največjo spremembo. Da bi jo dobil, moraš igrati igro za frakcijski inštitut. Potem se moramo srečati s sinom-sinom Seanom, ki nam bo dal nalogo, da zberemo drugega skakalca. Izvedemo naročilo trikrat in počakamo dan (igranje 24 ur) - če so bili izpolnjeni vsi pogoji, bomo nagrajeni z legendarnim uazelnoy uintuuka.

  Poskus 18-A

  Najboljše legendarno plazemsko orožje, ki ga lahko kupite pri prodajalcu streliva na inštitutu. Eksperiment 18-A ima praktično popolno modifikacijo, ki se lahko uporabi takoj po nakupu. Zaradi dobre hitrosti orožja lahko svoje nasprotnike zarišete s smrtonosnim odmerkom plazme v samo nekaj sekundah. Hkrati na vsebino "Eksperimenta 18-A" je precej sredstev, saj je poraba dovolj zalog velika.

  Napadalni karabin

  Ta možnostVisokotehnološki karabin (556 mm kalibra) ima večino nasprotnikov na visoki ravni. Lahko deluje kot vojaški stroj ali preprost karabin - izbira je odvisna od samega igralca. Priporočamo uporabo jurišne puške, saj ima visoko natančnost, močno izgubo in ekonomično porabo streliva.

  Če igrate zelo zahtevno igro, lahko hitro najdete nekaj legendarnih topov. Najboljše lastnosti napadalnega karbina so boleče ali močne lastnosti, pa tudi lastnosti z ognjenimi ali eksplozivnimi izgubami.

  Combat Shotguns

  Ko govorimo na splošno, v Falloutu 4 ni veliko različnih pušk in vse so bodisi strelno orožje ali energija. Če je to zelo tip orožja, ki ga želite uporabiti med prehodom, je priporočljivo, da dopolnite arsenal bojne puške. Strelja v polavtomatskem načinu, zato ni treba polniti. Z nadaljnjim črpanjem znaka (od nivoja 3 do 35) se bodo odprle dodatne spremembe za puško.
  Med potovanjem po Commonwealthu nas večkrat srečajo legendarne puške. Najbolj učinkovite lastnosti za njih so tiste lastnosti, ki povzročajo poškodbe, eksplozivne in požarne poškodbe, njihova moč pa ni odvisna od razdalje.

  Kako dodati legendarno orožje Falloutu 4?

  Govorili smo že o glavnih načinih pridobivanja legendarnega orožja v igri in privedli do primera večposebne možnosti. Kaj pa, če nobena od zgornjih možnosti ni primerna za nas? Kako narediti Fallout 4 legendarno orožje in ga lahko naredi sam?
  Na srečo kljub dejstvu, da v igri ni zagotovljena popolna funkcija ustvarjanja lastnega edinstvenega orožja, je takšna priložnost še vedno prisotna. Za ustvarjanje edinstvenega orožja v "Fallout 4" bomo potrebovali konzolo. Odprite ga s tipko "tilde" ("~"), nato kliknite na element in končno vnesite želeno kodo /ID.
  Vse legendarne lastnosti lahko razdelimo v več skupin, odvisno od vloge, ki jo opravljajo. Da, obstajajo takšne lastnosti, ki vplivajo na lastnika orožja ali na tiste, ki vplivajo na namen ali celo na orožje. Spodaj vam bomo predstavili primer kode, ki odpira legendarne lastnosti orožja, ki vplivajo na namen in tako povzročajo dodatno škodo (vneseno brez presledkov!). Kode za druge kategorije lahko najdete prosto na kateri koli tematski strani ali forumu. Torej:
 • 001 e6d6b - izguba + 50% pri premagovanju koncev cilja;
 • 001e 7173 - požarna škoda +15 enot;
 • 001 f5479 - zamrznitev sovražnika in poškodbe zaradi hladnega +10 enot;
 • 001cc 2ab - dodatna izguba + 25%;
 • 001 f9b4d - škoda zaradi energije +10 enot. in možnost, da od nasprotnika oblikujejo plesen;
 • 001cc 469 - poškodba zaradi sevanja +50 enot;
 • ​​
 • 001 f31b9 - strupni strup za 10 sekund;
 • 001e 7c20 - dodatna krvavitev +25 enot.
 • Dodatne informacije

  Prav tako lahko pridobite potrebne lastnosti s pomočjo posebnihModeli za Fallout 4 na legendarnem orožju. Na primer, modifikacija Legendary Modification izboljšuje ne le oborožitev, temveč tudi različne vrste oklepov, kar jim daje edinstvene lastnosti.
  Opozoriti je treba, da večina teh modifikacij orožja v Falloutu 4 deluje le na tistih izdelkih, ki so bili prvotno zasnovani kot "legendarni". No, na kakšen način, na koncu, za uporabo, odloči samo igralec sam.

  Sorodne publikacije