Kaj je Gamenet Thorn kot proces, ki ga želite odstraniti iz računalnika?

Procese, ki se izvajajo na računalniku, je treba redno spremljati. Navsezadnje je prisotnost sumljivih dejavnosti očiten znak okužbe z virusom operacijskega sistema. Danes se soočamo s procesom, imenovanim Gamenet Thorn. Kako ga odstraniti? Kaj je na splošno za tako operacijo? Od kod prihaja? Je to nevarno? To ni tako težko razumeti. Še posebej, če poznate vse dejanske in točne informacije o procesu. Torej, kaj lahko uporabniki potrebujejo, ko se borijo z Gamenet Thorn?

Opis

Najprej je treba razumeti, s čim se bo morala spopasti okužba. Razmišljanje o tem, kako odstraniti proces Gamenet Thorn, je potrebno šele po tem. Verjetno se vam ni treba znebiti! V bistvu, za računalnik, ta postopek ne nosi nobene nevarnosti. Toda za podatke o uporabniku - popolnoma. Gamenet Thorn je nekakšen "virus", ki začne zbirati podatke o človeškem računalniku s pošiljanjem informacij svojim ustvarjalcem. Zato je treba postopek čim prej odpraviti.

Poleg tega je Gamenet Thorn zelo težka naloga. Traja približno 25% zmogljivosti procesorja, kar vodi do upočasnitve računalnika. V skladu s tem je pomembno pravočasno poiskati in odpraviti operacijo. V nasprotnem primeru se boste morali ukvarjati z dolgim ​​delom računalnika in nenehno skrbeti za svoje podatke.

Kje vzeti

In kje lahko naletite na Gamenet Thorn? Kako odstraniti ta proces enkrat za vselej? Statistika kaže, da se veliko uporabnikov srečuje s tematikookužbe Poleg tega je v celoti uresničen. Zakaj? Gamenet Thorn je proces, ki začne delati z igralnim odjemalcem GameNet. Ko ga uporabnik namesti in zažene, se aktivira proces 2: Thorn.exe in ThornHelper.exe. Uporabnikom prinašajo veliko neprijetnosti. Vendar vsi ne opažajo prisotnosti teh procesov.

Mimogrede, veliko število uporabnikov je naletelo na vprašanje, kako odstraniti proces Gamenet Thorn? po začetku popularne igre Black Desert. Deluje samo, če obstaja igralni igralec GameNet. Na splošno, da bi zaščitili svoje podatke in računalnik, se načeloma ne priporoča namestitev izdelkov iz GameNet-a. Tudi igralec. Kaj storiti tistim, ki so se že srečali s preučevanim problemom? Katere nasvete lahko dajo uporabniki?

Brisanje igre

Prva stvar, ki jo je treba storiti, je, da se znebite igre, po kateri se je problem pojavil na računalniku. Ta proces ne povzroča težav.
Ali je bil na računalniku zaznan Gamenet Thorn? Kako jo enkrat za vedno izbrisati? Uporabnik mora:
 • Odpreti meni "Start" - "Nadzorna plošča".
 • Poiščite element "Namesti in odstrani programe" v tej storitvi.
 • Kliknite gumb "Odstrani programe".
 • Počakajte na seznam prenosov. Objavil bo vse programe, nameščene v računalniku.
 • Izberite vrstico z imenom igre "problem".
 • Kliknite gumb "Izbriši" in po navodilih čarovnika odstranite program, počakajte na konec postopka.
 • Toda to je samo prva faza. Pravzaprav je postopek proti Gamenet Thornpravkar začel. Kaj sledi?

  Naročnik

  Kako odstraniti Gamenet Thorn iz računalnika? To ni zelo težko, če veste, kaj začeti in kako ravnati v enem ali drugem primeru. Ko je "problemna" igra odstranjena, morate biti prisiljeni znebiti se igralnega igralca. V nasprotnem primeru bodo vsa dejanja zaman. Proces se bo vedno znova začel. Ali je uporabnik naletel na Gamenet Thorn? Kako ga odstraniti? Znebite se igralnega igralca GameNet. Poskrbite, da bo težje, kot če odstranite igro iz računalnika. Zato je potrebno:
 • Pojdite v "Application Wizard" v vašem računalniku.
 • Poiščite program, imenovan GameNet.
 • Izberite ustrezno vrstico in kliknite "Izbriši".
 • Zdi se, da v zvezi s tem ni nič težkega ali posebnega. Toda tudi po odstranitvi istega igralnega centra lahko opazite, da se procesi še vedno pojavljajo. V "Task Manager" bo še vedno Thorn.exe. Gamenet Thorn je težje odstraniti, kot se zdi!

  Iz procesov

  Seveda je pomembno, da dokončate vse sumljive in nepotrebne procese na vašem računalniku. Ta korak bo pomagal rešiti težavo. Priporočljivo je, da to storite že na samem začetku boja proti virusu. Torej so procesi, ki jih je ustvaril GameNet, Thorn.exe in ThornHelper.exe. Kot smo že omenili, se na računalniku pojavijo skupaj z igralnim centrom, vendar po odstranitvi ne izginejo. Potreba, da se ročno znebite teh nalog. Da bi to naredil, bo moral uporabnik:
 • Pojdi v Upravitelj opravil. To naredite tako, da na tipkovnici pritisnete Ctrl + Alt + Del in izberete želeno postavko menija.
 • Pojdite na zavihek »Procesi«.
 • Poiščite in poudarite prej omenjene naloge.
 • Kliknite gumb "Finish Process". Nahaja se na dnu upravitelja opravil.
 • se strinjajo z opozorilom o nepovratnosti ukrepov in morebitnih težavah z delovanjem operacijskega sistema.
 • Opozoriti je treba še na eno dejstvo - ni smiselno ponovno zagnati računalnika, potem ko so bili vsi procesi izbrisani. Ta korak se uporablja samo na samem koncu. V nasprotnem primeru se bo Gamenet Thorn ponovno pojavil na vašem računalniku. Kako ga odstraniti brez veliko truda?

  Register

  Okužba se zabeleži v sistemskem registru računalnika. In medtem ko je naloga tam shranjena, je ne bo popolnoma odstranila - po ponovnem zagonu operacijskega sistema bo uporabnik še vedno znova in znova soočen s Thorn.exe. Kako odstraniti Gamenet Thorn iz registra? Ukrep se priporoča na več načinov. Natančneje, uporabnik lahko s to storitvijo dela ročno in samodejno. Obe metodi se uporabljata v praksi in v kombinaciji med seboj. Najbolje je, da prenesete program Ccleaner. Je prosto dostopen, popolnoma brezplačen. Enostavno za učenje. Gamenet Thorn kako odstraniti iz operacijskega sistema in registra? V ta namen:
 • Zaženite Ccleaner. Kliknite na čakalno vrsto "Analiza" in nato na "Čiščenje".
 • Odprite ukazno vrstico. To bo pomagalo združiti Win + R.
 • Vnesite ukaz, ki se prikaže: cd% LOCALAPPDATA% THORN & amp; thorn.exe -c 20 & amp; thorn.exe -u.
 • Pritisnite Enter in počakajte na izvedbo postopka.
 • Ko je operacija končana, zaženite nov ukaz. Natančneje, sc izbriši THORN.
 • Ko uporabnik konča podane operacije, lahko zaprete ukazno vrstico. To ne bo več potrebno. Po izvedbi dejanj bo računalnik odstranjen.

  Mape

  Toda tudi to ne konča vseh potrebnih korakov za izvedbo načrta v času trajanja operacije. Kako odstraniti Gamenet Thorn? Takoj, ko so sprejeti vsi predhodno predloženi koraki, lahko nadaljujete do končne faze. Za kaj gre? Še vedno je potrebno ročno obdelati računalnik iz ostalih datotek igralnega centra in tudi virusa. To se naredi brez težav. Tudi začetnik bo lahko obvladal ta proces. Dovolj je, da se držimo določenega algoritma ukrepov. Odvisno od tega, kateri operacijski sistem je nameščen v računalniku. Preostale datoteke lahko pogosto odstranite iz Gamenet Thorn:
 • Odprite iskanje v računalniku. Nahaja se v meniju Start. Uporabite lahko tudi ukazno vrstico.
 • V ustrezen vnos vnesite% Localappdata%.
 • Poiščite mapo. Tam morate najti dokument z naslovom Thorn.
 • ​​
 • Z desno tipko miške kliknite mapo in kliknite na točko menija »Lastnosti«.
 • Pojdite v razdelek "Varnost" - "Napredno" - "Spremeni dovoljenja".
 • Odstranite potrditvena polja (vse) na dnu odprtega okna.
 • Kliknite "Uporabi" in nato gumb "Izbriši".
 • Verjetno bodo ti ukrepi pomagali razumeti preiskovani proces. Vse je lažje, kot se zdi. Ali je uporabnik naletel na Gamenet Thorn? Kakoizbrisati? Windows 10 ponuja preprosto mapo Thorn v smeti operacijskega sistema in jo izbrišite. Nato vam ni treba delati z lastnostmi dokumenta.

  Namesto sklenitve

  je zdaj jasno, kako se znebiti proučevanega virusa, imenovanega Gamenet Thorn. Šele po vseh teh korakih lahko znova zaženete računalnik. Po nalaganju OS je priporočljivo preveriti prisotnost zgornjih procesov. Ne bi smeli biti. Ne smemo pozabiti, da je prisotnost Gamenet Thorn na računalniku - ni razloga za ponovno namestitev operacijskega sistema. Čeprav nekateri uporabniki na ta način rešujejo ta problem. V vsakem primeru, da namestite GameNet GameNet po teh korakih ni vredno. V nasprotnem primeru bodo vsi izbrisani procesi vrnjeni.

  Sorodne publikacije