Kako odstraniti iPhone Apple ID: navodila po korakih, funkcije in priporočila

Appleovi izdelki so med najbolj iskanimi na trgu za telefonsko komunikacijo in tablične računalnike. In to ni presenetljivo, saj se te naprave odlikujejo po posebni zanesljivosti in odličnem varnostnem sistemu. Toda vsaka pozitivna stran ima nasprotno stran, negativno. V tem članku je opisano, kako zaščititi sebe in svoje osebne podatke z ID-jem Apple, ter razmisliti, kako se ne bi ujeli s prevarantom pri nakupu iphone. Za začetek si poglejmo, kaj je ta storitev - Apple ID in zakaj je potrebna. In potem razmislite, kako prekiniti povezavo Apple ID-ja z iPhone-a.

Kaj je Apple ID?

Ta storitev je razvila družba Apple, da bi povečala varnost samega pripomočka in podatkov, shranjenih v njem. Ta sistem dogodkov, ki jih organizira podjetje, vam omogoča blokiranje pripomočka, ki se nahaja kjerkoli na zemlji, takoj ko se poveže s strežnikom podjetja. To je edinstven identifikator, ki omogoča združitev računa stranke stranke in določenega pripomočka, ki je povezan z računom. Poleg tega lahko obstaja več takih pripomočkov. Tako račun preprečuje nepooblaščen lastnik pripomočka za ukrepanje. Ko poskušate spremeniti sistem naprave ali kupiti nekaj za to napravo, sistem od njega zahteva geslo. Brez tega ni mogoče ukrepati s sistemom.

Prodaj Gadgets Company in namestite Apple ID

Vsak nov pripomoček iz podjetjaApple, vključno z iphone, se prodaja brez vezanega ID-ja. Srečni lastnik tega pripomočka se sam poveže z lastnim ID-jem ali, če ni, se ustvari nov vpis v storitvi in ​​s tem novi ID. Toda zakaj se pojavi vprašanje: kako odvezati Apple ID od iPhonea? Dejstvo je, da je pri preprodaji iphone potrebno izvesti sprostitev ID iz iPhone in ta pripomoček se prodaja kot nov. Če tega ne storite, se bo lastnik novega pripomočka soočil s težavo, ko vas bo iphone prosil, da vnesete geslo iz ID-ja, ki mu je dodan. Ker novi gostitelj ne pozna gesla iz te naprave, ne bo mogel narediti nobene operacije na njem za posodobitev sistema ali namestitev ene ali druge aplikacije. Toda preden razpravljamo o tem, kako razdružiti ID iz telefona, najprej ugotovimo, kako povezati telefon s storitvijo in kako preveriti, ali je ta telefon priključen, ali ne.

Povezovanje iPhonea s storitvijo Apple ID

Na primer, nekateri uporabniki pripomočkov Apple pripomočkov ne povezujejo svoje naprave z nobenim ID-jem. Imajo lastno razlago za to. Na primer, iphone ne zahteva vedno gesla pri nameščanju programov, kar je včasih lahko nadležno. Po drugi strani je v smislu varnosti vhod v takšno storitev preprosto potreben. Zato se za prijavo v storitev potrebujete:
 • Odprite nastavitve pripomočka.
 • Pojdimo na iCloud, program pa zahteva ID in geslo za to. Pod identifikatorjem razumite e-poštni naslov uporabnika, ki ga aktivno uporabljaima geslo.
 • Enak postopek se izvede na zavihku App Store, iTunes Store.
 • Če lastnik pripomočka še nima lastne identifikacijske številke, ga bo program prosil, naj ga registrira.
 • Hkrati je zelo pomembno, da ne dobite le prvotnega gesla za to storitev, temveč tudi, da ga varno zapomnite. Zakaj je to tako pomembno? Pri nekaterih uporabnikih se pojavi naslednje vprašanje: kako odstraniti iPhone Apple ID brez gesla. Odgovor na to vprašanje je nedvoumen: to je nemogoče. Čeprav obstaja sistem za obnovitev izgubljenega gesla, je v tem primeru treba zapomniti ne le e-poštni naslov, ampak tudi odgovor na nekatera kontrolna vprašanja, ki ste jih izumili pri registraciji ID-ja. Če se uporabnik ne zanaša na lastni pomnilnik, je geslo bolje zapisati.

  Odklopite pripomoček iz Apple ID-ja

  Zdaj morate razmisliti o primeru, ko morate odklopiti iPhone 4 iz Apple ID-ja, saj je to eden izmed najbolj cenovno ugodnih iPhonov za širok krog uporabnikov. V katerih primerih se to lahko zahteva? Prvič, kot je opisano zgoraj, lahko pride do take situacije pri prodaji pametnega telefona. Z razdružitvijo telefona s servisnim ID-jem uporabnik izgubi nadzor nad njim in kupec lahko nastavi lastno identifikacijsko številko. Druga možnost se lahko pojavi, ko uporabnik doživi, ​​da lahko izgubi geslo iz identifikatorja ali izgubi nadzor nad nabiralnikom, v katerega je priključen. Tako ali drugače, če se je uporabnik odločil razdružiti ID-storitev od iPhone-a, je pomembno vedeti, da izgubi veliko varnostnih funkcij svojega telefona. Ampak čeAli morate odklopiti Apple ID iz iPhonea? Ta postopek lahko izvedete na več načinov. Oglejmo si korak za korakom, kako to narediti.

  Odklapljanje z nastavitvami samega iPhonea

  Vprašanje, ali lahko odklopite iPhone iz ID-ja Apple brez povezave z internetom, je popolnoma rešeno s to metodo razdružitve identifikatorja. To storite tako:
 • Vnesite nastavitve telefona.
 • Izberite zavihek iCloud.
 • Za izbris računa kliknite gumb.
 • Po nekaj sekundah bo vaš iphone izključen iz storitve Apple ID. Vendar ne pozabite, da bo pred vnosom v iCloud telefon zahteval geslo iz računa.

  Razvezava s storitvijo iTunes

  Da bi odgovorili na vprašanje, kako izvleči Apple ID iz iPhonea s programom iTunes, je pomembno, da se spomnite, da morate poleg računalnika imeti tudi računalnik. Računalnik z iTunes nameščen, internet in kabel med računalnikom in telefonom. Nato potrebujete:
 • Priključite računalnik na telefon.
 • Zaženite iTunes.
 • Sinhronizirajte iPhone s programom, hkrati pa ohranite vse vaše osebne podatke, nastavitve telefona in aplikacije, kupljene v App Store.
 • Nato na dnu zaslona izberite zavihek "Račun".
 • V njej izberemo zavihek "Upravljanje naprav".
 • Pridobimo vse pripomočke, povezane s tem ID-jem Apple, izberemo želeno napravo in kliknemo gumb "Izbriši".
 • In telefon je že izključen iz storitve.

  Odvežite telefon s spletnim mestom

  AfterPooblastilo na uradni spletni strani podjetja mora biti prijavljeno na zavihek tehnične podpore. Na zavihku Moji izdelki lahko vidite vse naprave, povezane s tem ID-jem Apple. Če imate iPhone 5, ga boste videli na seznamu pripomočkov vašega ID-ja. Kako izklopiti iPhone 5 iz Apple ID? Če želite to narediti, kliknite gumb »Spremeni izdelke« in na zavihku odstranite ta iPhone s seznama. Po tem bo prekinjena povezava s storitvijo. Po tem postopku, odgovor na vprašanje: "Če je iPhone vezan na Apple ID, kako ga razdružiti?" - prejeto. In to je le nekaj načinov za odstranitev pripomočka iz ID-ja. Toda vprašanje, kako odvezati Apple ID od iPhonea, če ste pozabili geslo, ostanejo odprta. Obstaja še en način odvezovanja, če je lastnik pozabil geslo za ID. Da bi to naredil, mora Appleu dokazati, da ima ta telefon. Da bi to naredil, mora uradno zagotoviti fotografsko škatlo iphone in preveriti njegov nakup.
  Samo v tem primeru bo podjetje lastniku pomagalo odkleniti telefon.

  Sorodne publikacije