"Warcraft 3": zemljevidi za razvoj s primeri

"Warcraft 3" z razvojnimi karticami zavzema posebno mesto med igralniško skupnostjo oboževalcev. Zaradi dejstva, da uporabniki ustvarjajo popolnoma nove in zanimive pustolovščine, je možno preživeti še nekaj ur v svoji najljubši igri, ki je že dolgo zastarela in ni pomembna. V vsakem primeru pa navijači podpirajo ta igralni projekt in z veseljem delijo svoje rezultate v obliki zemljevidov s posodobljenimi pogoji za zmago in dodatnimi funkcionalnimi čipi. Preden začnemo poglobljeno proučevati temo, morate skrbno preučiti to vsebino.

Kaj je ta kartica?

Preden začnemo analizirati primere kart za razvoj v "Warcraftu", morate razumeti njihovo strukturo. Kaj predstavljajo? Pravzaprav je preprosto odgovoriti, ker je ponujena vsebina povsem uporabnikova in na njej delajo samo oboževalci. Če govorimo v preprostem jeziku, potem taki zemljevidi predstavljajo ustvarjalno delo z uporabo notranjih orodij igre.


Igralci preprosto uporabljajo razpoložljive modele in grafične elemente, ki se skupaj spremenijo v posodobljene dogodivščine. Ustvarjenih je bilo več kot 1000 različnih variant, od katerih je vsaka na svoj način edinstvena in včasih celo nekaj funkcionalnih novosti. Glavna stvar je, da izberete tisto, kar vam je res všeč, in aktivno raziskovanje novih vsebin.

Vredno jih je uporabiti?

Enako pomembna je primernost uporabe kart za razvoj pri Warcraftu 3. Toda zagotovo dvomiti v novo vsebinoTo ni potrebno, saj ponuja veliko dodatnih možnosti za prijeten čas. Ta igra že dolgo ni pomembna, zato je zmožnost, da se spet vrneš in igra nekaj svežega, redka in edinstvena priložnost. Torej, če še niste poskusili uporabiti istega, morate vsekakor popraviti situacijo. Bodite prepričani, da vas bo rezultat zadovoljil.


Primeri kartic za razvoj

Zdaj pa poglejmo najbolj optimalne variante kartic za Warcraft 3 za razvoj. Obstaja veliko možnosti, zato praznujemo najbolj priljubljene in zanimive novosti:
 • "Iron Day" je globalni zemljevid, ki podaljšuje čas igranja in vabi uporabnike, da igrajo svojo najljubšo igro, ki je deloma podobna projektu Civilization.
 • Zombie Apocalypse - Kot lahko uganite iz naslova, se morate boriti z živimi hudiči, ki so napadli taborišča vaših vojakov.
 • Forest Nothing - zanimiv zemljevid, ki je povsem poln gozda. Boj v takih razmerah ni le težak, ampak tudi precej dolg.
 • To je le majhen del prvotne pustolovščine, ki vam bo morda všeč. Poleg tega, zahvaljujoč te kartice boste lahko cenili vse veličastnosti razvoja po meri. In do sedaj smo prešli na drugo zanimivo varianto ustvarjalnih projektov.

  Zemljevidi s pristranskostjo v igranju vlog

  Zdaj pa poglejmo karte za razvoj junaka v Warcraftu 3. Da, prav tako so, in zahvaljujoč jim, se je pojavila najbolj priljubljena igra MOBA z imenom Dota. Ampak to ni bilo edino, in zdaj lahko z veseljem preživite čas igranja drugega tipičnegaKartice:
 • Orcovi gladiatorji - fascinantna zgodba o orkih, v kateri delujejo kot gladiatorji in si prizadevajo postati prvaki.
 • Angel Arena je dobro delujoča in dobro delujoča arena, kjer se lahko vsakdo bori z drugim igralcem tako, da izbere kot junaka katerega koli lika iz vesolja "Warcraft 3".
 • LOAP je polnopravna igranja vlog, v kateri je povedal popolnoma novo zgodbo.
 • Kljub dejstvu, da smo zagotovili le tri možnosti, boste v vsaki od njih preživeli veliko časa. Ostaja samo, da prenesete te kartice in začeti aktivno preučevanje njih. Zdaj imate nekaj koristnih informacij o razvojnih karticah pri Warcraftu 3. Za začetek vam priporočamo, da povsem preidete skozi izvirno igro in nato z dodatno vsebino primerjate. Pred nami vas čaka veliko zanimivih odkritij in prijetna zabava.

  Sorodne publikacije