Načini in programi za pomikanje pogledov na Youtube

YouTube je najpomembnejši videoposnetek na internetu. Poleg tega je tudi odličen način za zaslužek. Veliki blogerji na YouTubu zaslužijo ogromne količine denarja s snemanjem videoposnetkov in objavljanjem na tem spletnem mestu. Zdi se, da lahko zaradi nizkega vstopnega praga vsakdo postane bloger in zasluži denar, vendar zaradi velike konkurence začetnikom preprosto ni dovoljeno razvijati, njihovi videoposnetki ne pridobijo pogledov. V teh primerih se lahko za prikaz videoposnetkov v promociji pomaknete med pogledi. Spregovorimo o tem, kako to storiti, katere programe uporabiti v tem članku!

Programi in skripte

Obstaja veliko programov za pajkanje pogledov v YouTubu, toda ne vsi morajo zaupati. Dejstvo je, da so za ta namen vsak dan napisani novi programi in skripte, vendar pa ne upošteva omejitev za YouTube. Na splošno vsi programi twist programa YouTube delujejo na sistemu vzajemne izmenjave. To pomeni, da gledate videoposnetke nekoga drugega, namesto da bi gledali vaše videoposnetke. Lahko je v ročnem ali samodejnem načinu. Eden od programov, ki zagotavljajo takšno priložnost, je VTope.


VTope

To je srečen stari, a zelo močan in zanesljiv program, ne samo za brezplačno brskanje na YouTubu, temveč tudi za komentarje, komentarje in še več. Na splošno VTope deluje ne samo z Yutubom, ampak tudi z drugimi družbenimi omrežji. Na primer: "VKontakte", "Twitter", "sošolci", "telegrami". Ta program traja že 5 let in ni nikoli propadel! V programuza vas obstaja valuta, za katero lahko naročite vrtljive poglede. Te bonuse lahko dobite tako, da programu dodate družabne račune, v samodejnem načinu pa se naloge izvajajo in zaračunavajo. Po potrebi lahko to valuto kupite v uradni trgovini. Mimogrede, ta program ima tudi spletno različico. Če se bojite prenesti program, lahko obiščete uradno spletno stran in zavrtite vse, kar potrebujete na spletu! "VTope" lahko imenujemo eden najboljših med programi in skripti, da bi poglobili poglede YouTube.


SeoSprint

SeoSprint je splošno znan kot kraj za zaslužek denarja, kjer plačujejo zelo malo, vendar zahtevajo veliko. Vendar ljudje tam še naprej delajo. In kaj, če pogledate to stran z druge strani? Na primer, ni kot izvajalec, ampak kot stranka! Seveda, to ni brezplačen prenos pogledov v YouTubu, morate plačati, vendar bodo mnenja veliko boljša. Poleg tega lahko v nalogi še vedno določite pogoj, da se izvajalec naroči in pusti komentar. Razmislite o zgledu. Minimalna cena naloge za "Seosprint" je 25 kopeck. Ob upoštevanju provizije bo dosegla 30 centov. Naredite dva videoposnetka s trajanjem, ki ni daljše od ene minute, da bi oseba lahko nekaj časa gledala. V opravilu navedete, da je izvajalec pregledal te videoposnetke, pustil komentar in se naročil na kanal. Tako za 30 centov dobite resnično aktivnost na svojem kanalu. Seveda lahko še vedno določite, da je umetnik kliknil na video na oglasu in načeloma boste šli naDober plus, vendar za tak affiliate program lahko dajo prepoved, tako da če to storite, potem zelo previdno. Najpomembnejša razlika tega spletnega mesta od drugih programov za brskanje po pogledih v YouTube je kakovost pogledov. Na SeoSprintu bodo vaši videoposnetki resnični ljudje, zato ne boste imeli težav s storitvijo YouTube.

Spletne storitve

Če programi za twist brskanje na YouTubu tečejo dolgo časa, in v večini primerov delajo dolgo časa, ker vse temelji na medsebojni izmenjavi, v SeoSprintu pa se izkaže, da je drago, da pomaga pri internetni povezavi, storitve. Izkazalo se je, da je cenejši, hitrejši, vendar ne povsem kakovosten. In še vedno morate najti resnično zanesljive storitve, da ne boste imeli težav. Cena za vijak je od 10 do 50 rubljev na 1000 ogledov. Hitrost pomikanja je zelo hitra. Ena od storitev za brskanje po spletu je BIGSMM. Veliko načinov plačila, dobro tehnično podporo, udoben osebni kabinet. Hitrost drsenja - do 100.000 ogledov na dan! Vendar je treba opozoriti, da v večini primerov YouTube snema takšne poglede in lahko celo blokira kanal.

Tveganja

Karkoli že je, pa gledanje pogledov v YouTubu ni zakonito, zato je enostavno zaklepanje kanala. Če uporabljate drugačen program za pajkanje pogledov v YouTubu, potem v majhnih količinah in na samem začetku življenja vašega kanala. V najboljšem primeru je bolje, da ne naredite ničesar, če imate res dobro vsebino. Morda bo to dražje, toda nakup oglasov bo imel najboljši učinek, ker 100 gledalcev v živonadomešča tisoče mrtvih pogledov. No, in če se še vedno odločite za uporabo svežnja mnenj, nato izberite "SeoSprint", ker tam za denar, ampak živi ljudje iščejo.
Ta članek obravnava storitve in programe za brskanje po pogledih v YouTubu. Ne pozabite, da morate te metode uporabljati le, ko je to zelo potrebno. Ne tvegajte, da boste kanale sprejemali samo na belo!

Sorodne publikacije