Kako spremeniti ime skupine v "VC", da bi pritegnili naročnike

Oseba, ki se je odločila ustvariti skupnost ali skupino VKontakte, sprva ne ve, kako jo imenovati. Pogosto mora uporabiti ime, ki je na prvem mestu. Torej, na primer, obrnejo svoj trak "VKontakte", lahko vidite popis drugih skupnosti o oglaševanju takih imen založnikov, kot "Ime bo potem prišel gor", "Izumite sami", in še več. Pogosto takšne skupnosti kopirajo vsebino iz neobjavljenih strani in poskušajo zbrati naročnike. Toda sčasoma se postavlja vprašanje, kako spremeniti ime skupine v "VC".


Skupnost v "VC" je ustvarjena iz različnih tem. Na primer, obstajajo različne nogometne ekipe, ki spremenijo svoje ime v tistih sezonah, ko je na primer FIFA svetovni pokal ali pokal konfederacije. Obstajajo skupine glasbene zbirke. To je zelo koristna skupnost, saj je iskanje prave pesmi ali albuma neuporabno. Nekatere skupine so ustvarjene za ustvarjanje denarja na internetu. Obstajajo tudi skupnosti, ki so povezane s poceni oblačili na mestu "Alyxpress".

Prvotno ime za skupnost VK

Torej, katero ime skupine lahko razumemo kot "VC"? Za začetek morate analizirati, ali je vredno ustvariti skupino? Navsezadnje ga je treba redno posodabljati z različnimi zanimivimi objavami, tako da naročniki ne gredo. Če je po analizi situacije človek spoznal, da želi vse to storiti, potem nadaljujte z naslednjim korakom. Za določitev ciljne skupine morate izbrati teme skupnostipovabi Potem ime samo pove.


Če želi skupina oglaševati in poučevati lepe in modne stvari za dekleta, jo lahko imenujete "Top Candy". Če za moške, potem "Moška garderoba". Če skupnost objavlja objave s slikami iz vsega sveta, lahko ime skupine razumemo kot "Iz vsega sveta" ali "Mir v dlani".

Kako spremeniti ime skupine v "VC"

Pogosto se to zgodi, ko ustvarimo skupnost, osebo, ki ga je napačno imenovala. In vprašanje je, kako spremeniti ime skupine v "VC". Pojdite v nastavitve skupine, nato pa v "Upravljanje skupnosti". Nato v polju "Ime" spremenite ime, ki ga želite. Nato kliknite gumb »Shrani« in pojdite na stran skupine. Morda boste opazili, da se je ime takoj spremenilo. Nič več ovir. Vse gre gladko. In misli o tem, kako spremeniti ime skupine v "VC", ne motijo ​​več.

Sorodne publikacije