Pametni telefon Fly FS454 Nimbus 8: značilnosti, opis, ocene

Podjetja, ki proizvajajo proračunske modele mobilnih telefonov, so pred kratkim postajala vse bolj zunaj. Dejansko, skupaj s takimi velikani, kot sta Samsung in Apple, ki proizvajajo drage naprave s precej visoko zmogljivostjo, bo telefon z nizko porabo in poceni telefonom precej kul. Toda kaj, če bo tako nizko kakovostni telefon sprostil dobro znano podjetje. Govorimo o Fly FS454 Nimbus 8, katerih cena se giblje od dveh in pol do štiri tisoč rubljev, kar je vsekakor poceni.


Dostava

Telefon je na voljo v škatli iz belega kartona. Po velikosti ni veliko več kot pametni telefon. Na sprednji strani paketa je ime proizvajalca, naslednji, nekoliko nižji, model telefona, nato pa v spodnji tretjini je dekorativni temno lila trak, pod njim pa napis "Nimbus 8". Pod pokrovom boste takoj videli telefon, ki leži v paleti kartona. Ko odstranite enoto, dvignite pladenj in določite druge elemente osnovne enote na dnu škatle, kot so: kabel USB, slušalke, adapter za polnilnik in navodila za uporabo ter nastavitev telefonske naprave.

Oblikovanje

V tem trenutku je pametni telefon Fly FS454 Nimbus 8 na voljo v štirih različnih barvah: uradni črno-beli in bolj sproščene živahne barve zelene in rdeče barve. V vseh barvah telefon izgleda precej dobro, toda kako trajna je barva - ostaja neznana. Žal te študije niso bile izvedene.Toda v vsakem primeru bi bila dobra rešitev nakup kritja.


Kot je razvidno, se zunanjost naprave praktično ne razlikuje od nobene druge:
 • pravokotno telo z zglajenimi koti;
 • višina 133 milimetrov;
 • širina 673 milimetrov;
 • Debelina 102 mm.
 • Celotna zasnova kot celota tehta 130 gramov. Kot lahko vidite, se junaške dimenzije telefona ne razlikujejo, zato bo tudi za majhno roko zelo priročno.
  Kar se tiče lokacije različnih elementov pametnega telefona in gumbov za nadzor naprave, kaj so tukaj, kot se imenuje, s kanonom. Gumb za vklop in tako imenovani "rocker" za nadzor glasnosti zvočnika se nahaja na desni strani telefona. Vrata za polnjenje in slušalke so običajno nameščene na zgornjem robu. Kamera in bliskavica se nahajata na levem zgornjem delu hrbtnega pokrova, če gledate neposredno nanj. Spodnji del je štiristopenjska zvočna mreža.

  Fly FS454 Nimbus 8: Značilnosti osebnega zaslona

  Zdaj bomo šli neposredno na razčlenitev značilnosti zaslona telefona. Fly FS454 Nimbus 8 je opremljen z 45-palčnim zaslonom, ki je za polovico manjši od večine proizvajalcev. Shranjevanje materialov ali idej oblikovalcev - filozofsko vprašanje. Najverjetneje, vse naenkrat. Ločljivost zaslona je 854 x 480 slikovnih pik. Z nivojem svetlosti ta zaslon ne izstopa, zato se pripravite na bleščanje v sončnem vremenu.

  Značilnosti polnjenja

  Zdaj bomo povedali o značilnostih Fly FS454 Nimbus 8, kiuporablja za polnjenje. In če lahko sprejmete bleščanje na zaslonu, s tem, da je pod tem prikazom skrito, postavite veliko težje mesto. Fly FS454 Nimbus 8 - poceni telefon, in notranjost bo iz kategorije proračuna. Podrobneje, mikroprocesor MediaTek MT6580M je quad-core, s hitrostjo takta 13 gigahertov, ARM Mali-400 MP1512 megabajtno jedro in 4 gigabajti pomnilnika. Za povečanje zmogljivosti glavnega pomnilnika je na voljo kartica za microSD kartico do 32 gigabajtov.
  Trenutno so ti kazalniki zelo nizki. Ja, to je proračun telefon za tri ali štiri tisoč rubljev, vendar še vedno. Fly FS454 Nimbus 8 značilnosti niso težke. S takimi kazalniki bo večina aplikacij, tudi najbolj potrebnih, delovala s pomembnimi napakami.

  Značilnosti oskrbe z električno energijo

  Zdaj upoštevajte značilnosti sistema Fly FS454 Nimbus 8 glede njegovega napajanja. In če so bili prejšnji pregledi bolj ali manj, potem ni vse tako dobro. Fly FS454 Nimbus 8 pregledi so zelo povprečni, glede na nizke stroške. V zvezi s hrano je nekaj pritožb uporabnikov. Litij-ionska baterija Fly FS454 Nimbus 8 pri 1700 miliamperih na uro ne more zagotoviti trajnega delovanja vsaj 20 ur. Njegova omejitev je sedem ur pogovorov in štiri ure uporabe internetnih storitev. Žal je danes zelo povprečen kazalnik.

  Značilnosti zvoka in kamere

  V članku je nemogoče narediti in ne omenjati značilnosti Fly FS454 Nimbus 8 gledezvoka in kamere. No, kamera in zvočniki na telefonu niso najpomembnejši sestavni deli, vendar pa mora biti njihova kakovost še vedno na sprejemljivi ravni, da fotografije ne bi odrezale oči, zvok pa je ušes. Z fotoaparati v Fly FS454 Nimbus 8 je vse dobro. Kamera ima dva spredaj obrnjena, 03 milijona slikovnih pik z ločljivostjo 640 na 480 pik, in osnovno ločljivost 5 milijonov slikovnih pik 2592 s 1944 pikami. Slednje deluje v tandemu z bliskavico Led, ki deluje tudi kot svetilka.
  Kar se tiče zvoka, potem tudi ne sije. Govorni jeziki, kot je v resnici glavni, dajejo suh in tih zvok, ne prinašajo zadovoljstva. Da, možno je slišati klic ali sogovornika, vendar bodo lastniki glasbenih poslušanj morali biti tesni. In ista zgodba s slušalkami, ki so priložene kompletu. Ni zelo primeren za pogosto in dolgotrajno uporabo. Konec koncev, ni presenetljivo, da so pregledi Fly FS454 Nimbus 8 veliko slabši od njegovih "starejših bratov". Ampak še vedno je predstavnik proračuna.

  Fly FS454 Nimbus 8: Firmware

  Glede na to, kaj dela pripomoček? Fly FS454 Nimbus 8 je pametni telefon, ki temelji na operacijskem sistemu Android 6.0. Ima poseben seznam protokolov, nalog in programske opreme, ki zagotavlja njegovo zmogljivost in funkcionalnost. Toda v tem primeru operacijski sistem ne deluje povsem pravilno, saj obstajajo zamude, napake, samodejni izpusti nastavljenih nastavitev in številni problemi, ki bistveno ovirajo normalno delovanje. Zato je treba prekomerno razširiti nekatere modele telefonov, da bo naprava vsaj malo uporabljala napravo. Inkot firmware Fly FS454 Nimbus 8 ni brez napak, ponovno utripanje telefona je bolj nujno kot alternativna rešitev problema.

  Za zaključek

  Kaj želim povedati na koncu? Fly FS454 Nimbus 8 je dvoumen telefon. Izgleda in izgleda elegantno, hkrati pa nastavitve telefona niso zelo primerne za sodobne zahteve. Ključna beseda je "moderna". Če želite dodati novo mamo (babica) novim tehnologijam, je to odlična možnost. Telefon je poceni, ni posebej zapleten v razvoju, saj je prvi telefon na dotik v življenju zelo in zelo dober. Ali pa, če se odločite, lahko otroku podarite telefon, ki ni posebej zaskrbljen, da se bo zlomil, praskal ali popolnoma ukradel. No, in kar zadeva ljubljeno osebo, je tu še tretja možnost. Če ste precej sodoben, mlad in uspešen poslovnež, zakaj ne bi dobili cenovno ugodnega pametnega pametnega telefona, vanj vstavili SIM-kartice s poslovnimi številkami in občasno odgovarjali na klice? Zelo dobra vsakodnevna praksa. Toda kljub vsemu, kar je napisano zgoraj, je izbira vedno za vas. Vsaj bi morali pretehtati vse prednosti in slabosti nakupa.

  Sorodne publikacije