Bfgminer: nastavitve, funkcije uporabe in pregledi

Preden začnete pristajati kripto, morate ugotoviti, katero napravo za pristaniško uporabo, katero programsko opremo uporabljati in izbrati najbolj donosen bazen. Uporaba grafične kartice za pridobivanje virtualnih kovancev ni tako težka, še posebej, če se naučite pravilno uporabljati razpoložljiva orodja. Ko je čarovnik nameščen in pravilno konfiguriran, vam ni treba storiti nobenega napora za ustvarjanje dobička. Poleg grafične kartice se lahko ukvarjate z lastništvom in procesorjem ter na posebnih ASIC napravah za pristanek.


Značilnosti pristanka na grafičnih karticah

Če se odločite za lastno grafično kartico, potem morate izbrati najboljšo. AMD predstavi svoje grafične kartice s posebnimi lastnostmi, ki so nagnjene k lastnostim, v nasprotju z Nvidijinimi karticami, ki imajo zelo nizko razpršenost, zaradi česar niso primerne za pristanek. Najboljše Nvidia kartice dajejo manj kot 1/2 megahys. Prenosni računalniki so zaradi svoje strojne opreme še manj primerni za kriptografsko proizvodnjo. Za popolno pristanek boste potrebovali namizni sistem in nujno kakovostno hlajenje. Grafična kartica ali nekaj, če je lastnost izdelana na več karticah, bi morala ustrezati matični plošči, po drugi strani pa bi morala imeti toliko priključkov PCI-E, kot je video kartica.
Da bi dosegli najboljše možno hlajenje, priporočamo, da s sistemske enote odstranite zaščitne pokrove. Pred tempridobitev opreme je smiselna za predhodno preučitev njihovih zmogljivosti in izračun prihodnjih dobičkov od nepremičnine na posebnih lokacijah-kalkulatorjih.

Priprava na lastnino na grafični kartici

To bo zahtevalo:
 • namizni računalnik;
 • grafična kartica (boljši AMD);
 • matična plošča z zahtevanim številom vrat PCI-E;
 • Minting software (boljša uporaba priporočenih nastavitev BFGminerja).
 • Verjetno je najpomembnejša stvar pri rudarstvu programska oprema. Najboljša možnost je uporaba BFGMinerja. To je nekakšna konzolna aplikacija, ki jo upravljate z vnašanjem ukazov. Vredno je raziskati, zakaj se ta programska oprema razlikuje od drugih, v katerih so razčlenjene konfiguracije BFGminerja, tako da je bil proces pristanka najbolj produktiven.


  BFGMiner-lastniški program za uporabo grafičnih kartic (grafičnih kartic)

  BFGMiner ima posebno značilnost, ki jo razlikuje od drugih podobnih programov. To je priložnost za interakcijo s FPGA napravami. Poleg enostavnosti postavitve BFGminerja je ta funkcija najbolj priljubljena med izkušenimi uredniki, pa tudi novinci.
  Značilnosti BFGMiner vključujejo:
 • zmogljivost, ki je znatno višja od zmogljivosti podobnih aplikacij glede na uporabljene strojne vire;
 • rudarstvo se lahko izvaja na različnih napravah - na procesorjih, grafičnih karticah in posebnih napravah ASIC;
 • je možnost natančnega prilagajanja BFGminerja;
 • Uporabnik lahko nadzoruje hitrost in frekvenco hladilnih hladilnikov.
 • NajboljTrenutna različica programa je 542, ki jo razvijalec predstavi za brezplačen prenos na uradni strani.

  Vzpostavitev programa za pristanek na grafičnih karticah

  Pred začetkom pristanka morate ustvariti torbico za nezgoda, za katero se odloči, da jo izvlečemo in registriramo v ustreznem bazenu.
  Po tem morate najnovejšo različico programa prenesti s strani razvijalca bfgminer.org. Različne grafične kartice zahtevajo različne distribucije. Za AMD eno in druge za Nvidia kartice. BFGminer, katerega konfiguracija je na voljo tudi na spletnem mestu, je bolje prenesti od tam. Upoštevati je treba, da nekateri antivirusi takšne programe dojemajo negativno. Vse prejete datoteke se razpakirajo v ločeno mapo na svojem računalniku. V isti mapi morate ustvariti datoteko s podaljškom * .bat, ki določa možnosti zagona BFGMiner. Dodelite lahko katerokoli ime datoteke, glavna stvar je, da ne pozabite, kaj je datoteka. Podaljšanje mora nujno biti "* bat".

  Primer * datoteka za plen za lastnost za BFGMiner

  bfgminer - s crypt - ostratum + tcp: //označuje naslov spletnega mesta za bazo: številka vrat - p geslo - u login - Sopencl: auto - intenzivnost9 - w 512 Ta primer naj bo zamenjajte z navedbo namesto njih in istočasno izvedite konfiguracijo BFGMinerja 542:
 • naslov združenja - bazen, na katerem je odločeno, da se vključi v lastništvo;
 • številka vrat - uporablja se za delo v bazenu (običajno je njegova številka navedena glede na to, kaj se izvaja in koliko kartic se uporablja);
 • geslo - ponavadi se vzame ob registraciji v bazenu (poskuša ga ne spremeniti);
 • prijava- tudi iz bazena (registrska številka labirinta);
 • Intenzivnost se lahko določi v območju od 1 do 20 - to je odvisno od vrste lastnosti, ki se uporablja za pristajalno napravo. Priporočljivo je, da to vrednost izberete na izkušen način.
 • Po zaključku teh korakov se lahko nastavitev BFGMiner 542 šteje za popolno.

  Izkopavanje grafičnih kartic AMD in Nvidia

  BFGMiner je v bistvu vilice iz programa CGMiner, ki se razlikuje od odsotnosti grafične lupine in zato ni zelo priljubljen med začetniki. Vendar, če govorite o doseganju najučinkovitejšega pristanka, če nastavite CGMiner pravilno za pristanek, ga je enostavno narediti veliko večje. Poleg tega lahko s CGMinerjem namestite CGWatcher - grafično lupino, ki bo program olajšala.
  CGMiner je namenjen naprednim uporabnikom in ponuja številne nastavitve za bazene in podpira zmožnost občutnega overclockanja grafične kartice. CGMiner uspe dobiti veliko višji rezultat MH /S kot pri drugih aplikacijah, ki uporabljajo algoritem CryptoNight. Pri grafičnih karticah AMD priporočamo uporabo čarovnika CGMiner, ki se osredotoča na njih, ker ne sprejema tehnologije CUDA. Če se med namestitvijo in prvim zagonom v konzoli pojavi "bfgminer 5 4 tuning amd no device", to pomeni, da maemer ne uporablja AMD grafične kartice, strojno opremo pa je treba preveriti. Če nameravate uporabljati grafične kartice Nvidia, je priporočljivo uporabiti Claymorejev Dual Miner. Ta program vam omogoča nadzor frekvence hladilnikov in se lahko znatno overclockangrafično kartico.

  CGMiner - možnosti in nastavitve

  CGMiner lahko prenesete z uradnega foruma za razvijalce Bitcointalk. Vedno ima najnovejšo različico programa, poleg tega pa lahko forum najde odgovore na vprašanja o postavitvi in ​​delu z njim. Upravljavec CGMiner z ukazi. Tako kot v primeru BFGMinerja se v mapi, kjer je program razpakiran, ustvari datoteka z imenom "* .bat", v kateri so navedene vse potrebne nastavitve. Tako se odpravi potreba po konfiguriranju čarovnika ob vsakem zagonu.
  Primer datoteke za CGMiner: cgminer --scrypt -o stratum + tcp: //east1.us.stratum.dedicatedpool.com: 3351 -u user.1 -px cgminer - pot za izvajanje datoteke scrypt - algoritem je ekstrahiran kripto o - sratum + tcp pool address Podatki se vzamejo iz razdelka "Prvi koraki" v področju. u user.1 - prijava v bazen in ime delavca px - - geslo za delavca Intenzivnost - to je osnovni kazalnik, ki se spreminja v razponu od 1 do 20 in vpliva na hitrost čarovnika. Previsoka stopnja lahko negativno vpliva na hitrost pristanka, saj se lahko razpoložljivi pomnilnik konča in hitrost pristanka se zmanjša. V najslabšem primeru se bo število HW napak in nepravilnih izračunov povečalo. Če jakost sploh ni nastavljena, se bo CGMiner začel dinamično namestiti, pri čemer bo poskušal upoštevati možnost udobnega dela na računalniku. Konkurenca niti - značilnost je odgovorna za najučinkovitejšo količino izračunov, ki jih lahko opravi šifrirni algoritem. Privzeto je konfiguriran tako, da v grafični kartici, ki je na voljo, maksimira uporabo večnitnih enot shaderja. Ta vrednost bi morala bitivečkratnik števila Shader grafične kartice. Če določeno «nit vzporednosti», da «osenčevalnikov» mogoče izbrisati iz spisa. Boljše iskanje empirično najboljšo vrednost za grafično kartico, da bi dobili najboljše rezultate.

  GMiner in Decred-proizvodnja na AMD in Nvidia grafične kartice

  Nedavno je CGMiner je 536 različica sprosti GIT-tpruvot, ki omogoča pridobivanja Decred, uporabi kot AMD in NVIDIA GPU. Razvijalec je napovedal, da se bo ta različica uspešnejši kot uradni CGMiner vilico za DCR. Novi vilice ima podporo dveh protokolov odločitev Ball - uradno getwork bolj napredne getwork skozi stratum.
  Miner deluje z grafičnimi karticami AMD in NVIDIA GPU (ne uporablja CUDA in OpenCL). Spremljanje NVML deluje samo v 64-bitni različici. Maynerы, rudarstvo cryptocurrency za grafične kartice AMD, nimajo težav s prehodom na novo različico. Poleg tega uporaba bazenov s podporo Gatework skozi Stratum, je mogoče, da bi dobili najboljše rezultate v rudarstvu Decred.

  Sorodne publikacije