Dvojni hladilniki za dom: pregled najboljših modelov

V družinah, kjer je pet ljudi ali več, kuhanje poteka v velikih količinah. Pogosto se soočajo s takšnim problemom, kot je pomanjkanje prostora v hladilniku. Poleg pripravljenih jedi mora vsebovati tudi živila, ki so shranjena v posebnih temperaturnih pogojih. Nakup dveh enot ni vedno stroškovno učinkovit, zato proizvajalci gospodinjskih aparatov ponujajo alternativno rešitev - dvoslojni hladilniki za dom. Razlikujejo se v prvotni zasnovi. To bo zadovoljstvo za kupce in inovativne tehnologije, ki so opremljene s takimi napravami. Nestandardni pristop razvijalcev je v končnem rezultatu omogočil, da je dobil prostoren in funkcionalen hladilnik.


Obseg vključuje samostojne in vgrajene modele. Prvi je še vedno bolj priljubljen, toda druga možnost je postopno iskanje kupcev. Zahvaljujoč dejstvu, da je veliko pohištvenih slušalk opremljenih s posebnim sistemom za vgradnjo, namestitev ne traja veliko časa. Učinkovitost bo zadovoljila tudi zahtevnega uporabnika, moderna oblika pa bo dopolnila že tako velik seznam prednosti. Cene dvokolesnih hladilnikov niso velike. Stroški proračunskih modelov se začnejo z oznako 40 tisoč rubljev. In za tiste enote, opremljene z dodatnimi funkcijami, bo moral plačati več kot 100 tisoč rubljev.

Glavne značilnosti

Kakšna je razlika med hladilnikom in standardnim hladilnikom?Dvojno zložljive enote imajo dve vrati. Vsaka od njih ima ločeno kamero. Zamrzovalnik je lahko obojestransko in spodaj (pri polni širini naprave). V notranjosti je veliko število polic in škatel. Namenjeni so različnim skupinam izdelkov. Optimalne pogoje za shranjevanje dokumentov zagotavlja posebej izbrani temperaturni način.
Hladilnik z dvema vratoma ima pomembne dimenzije. Skupna prostornina kamere je več kot 500 litrov. Širina ohišja je lahko od 80 do 125 cm. Največja globina je 91 cm, pri vgrajenih enotah pa 60 cm, največja pa 215 m. Oblika in velikost - niso edine razlike te vrste hladilnikov. Toplotni izmenjevalec se nahaja na dnu, kar omogoča, da ga namestimo blizu stene.

Polnjenje

Hladilnik z dvema vratoma navdušuje s prostornino notranjih komor. Pomembna prednost je, da so razvijalci optimalno razmislili o svoji vsebini. Vsaka kamera je pravilno razdeljena na cone. Oddelki podpirajo optimalno temperaturo, izračunano za določene skupine izdelkov. Takšne razmere omogočajo, da se hranijo dolgo časa brez izgube koristnih lastnosti. Kaj je za vrati teh hladilnikov? Dve kameri: zamrzovanje in hlajenje. Slednji je razdeljen na oddelke:
 • za pijače;
 • pri ničelni temperaturi;
 • z nastavljivo vlažnostjo.
 • Območje, namenjeno skladiščenju pijač, se bolj ohladi kotpreostanek prostora kamere. Razlika je približno tri stopinje. Za lažjo uporabo je mogoče prilagoditi višino polic.


  Oddelek z ničelno temperaturo se ohladi s pretokom zraka iz zamrzovalnika. Uporablja se za shranjevanje pokvarljivih izdelkov. Mnogi uporabniki ta oddelek imenujejo območje svežine. Za shranjevanje zelenja, sadja in zelenjave je postavljen poseben prostor, v katerem se lahko prilagodi vlažnost. Če je potrebno, lahko uporabnik po svoji presoji vključi dobavo suhega zraka. V zamrzovalniku je več zabojev. Imajo temperaturno območje -18 ° C in manj.

  Tehnična oprema

  Vsi hladilniki školjk so opremljeni v skladu s sodobnimi zahtevami. Najbolj priljubljena tehnologija je No-Frost. Zaradi njegove uporabe ni potrebno pogosto odmrzovati enote. V notranjosti naprave so nameščeni posebni ventilatorji, ki zagotavljajo kroženje zraka v celotni komori. Tudi s to tehnologijo se pri zapiranju vrat temperaturni režim hitro vrne na optimalne vrednosti. Ko nastane kondenzacija, se ledena skorja ne pojavi v komori, saj se pretaka v posebne oddelke, potem pa naravno izhlapi. V asortimanu proizvajalci predstavljajo agregate, opremljene z inverterskimi kompresorji. Ti modeli imajo pomembne prednosti. Prvič, delajo popolnoma brezšumno, medtem ko porabijo malo električne energije. Zagotavljajo nemoten nadzor temperature. Takšni soHladilniki imajo dolgo življenjsko dobo. Slabosti agregatov z inverterskim kompresorjem vključujejo visoko ceno. Prav tako so nezaželene uporabe v tistih krajih, kjer se pogosto pojavljajo električna energija, kar bo povzročilo napake v sistemu. V takih pogojih je bolje namestiti naprave z linearnimi kompresorji. Pomembno je tudi govoriti o varnostnih sistemih, ki so opremljeni s hladilnimi školjkami. Skoraj vsi modeli izdajajo signal z odprtimi vrati. Nastavljeni način temperature se krmili s termostati. Otroci imajo zaščito.

  Dodatne funkcije

  Dvojni hladilniki so pogosto opremljeni z dodatnimi možnostmi, ki močno vplivajo na njihovo vrednost. Najbolj razširjena je proizvodnja ledu. Napravo poganja poseben generator, ki se s pitno vodo poveže s cevjo. Pomembno je, da ne zavrnete namestitve čistilnega filtra, saj lahko to vpliva na delovanje enote. Dražji modeli lahko imajo funkcije, kot so vgrajen bar, sistem za absorpcijo vonja in samodiagnozo, možnost povezave z internetom in druge možnosti.

  Koristi

  Če kupci še vedno dvomijo, ali bodo kupili školjke, se bo seznam ugodnosti sčasoma zrušil.
 • Spodnji položaj izmenjevalnika toplote, ki omogoča namestitev enot blizu stene.
 • Prisotnost sistema, ki preprečuje nastajanje prahu, močno olajša nego opreme.
 • Visoka zaščita radiatorja s kovinskim ščitnikom.
 • Odlične notranje stenekamere, kar zagotavlja njihovo trajnost in trajnost.
 • Police iz kaljenega stekla, ki niso opraskane in se ne pregibajo nad velikimi lonci.
 • Edinstven sistem avtomatskega odmrzovanja - No Frost.
 • Nizka raven hrupa pri delu.
 • Ko je hladilnik izklopljen iz napajalnika, se optimalna temperatura v fotoaparatu ohrani vsaj pet ur.
 • Velik izbor modelov z različnimi barvnimi shemami.
 • Uporaba inovativnih tehnologij.
 • Optimalno oblikovane conske kamere in velika zmogljivost.
 • LG GW-B207 FVQA

  Hladilnik z dvema vratoma z zamrzovalnikom LG GW-B207 FVQA ima dimenzije 176 x 73 x 90 cm. Vrsta namestitve je ločena. Nadzorna plošča je elektronska. Opremljen z dvema kamerama, lokacija zamrzovalnika - Side-by-Side. Delo hladilnika zagotavlja en kompresor. Obstajajo možnosti "Zaščita otrok", "Brez zmrzali" in "Hitro odmrzovanje". Materialne police - kaljeno steklo. Imajo posebno oblogo. Škatle so narejene iz plastike. Vrata so odstranljiva, kar precej olajša transport. Skupna prostornina komor - 527 l: hladilno - 349 l, zamrzovanje - 178 c.

  Samsung RS-20NRSV

  Samsungovi hladilniki z dvojnim hladilnikom so priljubljeni pri domačem kupcu. Razmislite o preprostem modelu RS-20 NRSV. Ona je precej most. Fizične mere ohišja: 1728 x 85,5 x 672 cm. Prostornina hladilne komore je 316 litrov. Zagotavlja police iz kaljenega stekla za različne skupine izdelkov in plastične škatle za shranjevanje zelenjave in sadja.Zamrzovalni predel 194 litrov je razdeljen na oddelke. Obstaja funkcija "super zamrznitve". Porazdelitev temperature se izvaja s pomočjo ventilatorjev. Da se prepreči razmnoževanje bakterij, se stene prostorov obdelujejo s posebno sestavo z dodatkom srebrnih ionov.

  Liebherr SBSes 8283

  Model Liebherr je dokaj dobro opremljen z dvema kompresorjema. Zamrzovalnik se nahaja na strani. Dimenzije: 185,2 x 121 x 63 cm. Poraba električne energije na leto je 489 kWt, kar ustreza razredu A +. Ko se odklopi z zaprtimi vrati, ohranja hladno do 43 ur. Prostornina zamrzovalnika 237 L na dan zamrzne 18 kg. Tip odmrzovanja - No Frost. Notranja razsvetljava - LED. Nadzorna plošča je elektronska, na zaslonu je zaslon.

  Sorodne publikacije