Pokemon GO: razvoj Eevee v različnih oblikah

V evoluciji igre Pokemon GO ima Eevee nekaj zanimivih skrivnosti. Uporabniki lahko s svojo pomočjo prosto upravljajo transformacijo in dobijo želeno bitje. Vsi trenerji ne vedo za takšno možnost, zato je vredno preučiti ta material.

Opis Pokemona

V projektu Pokemon GO je evolucija Eevee popolnoma vzeta iz eponimne serije žepnih pošasti. Tovrstni učenec spominja na hišne živali z dobrim videzom. V preobrazbi se Pokemon lahko spremeni v Flareon, Vaporéon in Jolteon. Predstavljajo požarne, vodne in električne elemente.


Vsak od njih ima svoje pluse in minuse, toda izbrati drugo obliko zase samo v videzu in naravi bitja ni vredno. Mnogi ljubitelji tega bitja se odločijo, da ga zapustijo v takem videzu in prekličejo transformacijo. Vse to zahvaljujoč lepemu videzu in dobrim lastnostim. Ko je pravilno črpana, je Ivy celo v prvi obliki močan nasprotnik.

Tri oblike in transformacije

Razvoj Eeveeja v Pokemon GO postavlja uporabniku težke izbire. Igralec lahko sam izbere električni Jolteon - rumeni videz pokemon, ki ima na hrbtu ostre igle. V boju postanejo močnejše jeklo in porazdelijo tok. Če želite dobiti tega hišnega ljubljenčka, morate preimenovati Ivy v Sparky in nato narediti konverzijo. Water Vaporéon se razlikuje po tem, da postane povsem neviden v svojem okolju in lahko nenadoma napade igralce. On jeŠteje se za eno izmed najbolj redkih žepnih pošasti v igri in za to obstajajo razlogi.


Da bi ga prejeli, je vredno poimenovati Ivy Rainer in nato narediti transformacijo. Evolucija Eeveeja v Pokemon GO pod Flareonom prenaša isti vzorec, samo ime bitja v času konverzije mora biti Pyro. Za ognjeno vrsto so značilni močni napadi, z najmanjšim številom elementov Pokemon v projektu. Treba je omeniti, da razvijalci niso za nič izbrali tak način evolucije. Ta imena so poslana trem bratom-trenerju iz serije, od katerih ima vsak od teh Pokemon.

Najmočnejša oblika

Močnejši razvoj Eeveeja v Pokemon GO se lahko nauči samostojno, vendar bo trajalo neverjetno veliko časa. Morali bomo najti tri Yves, izvesti transformacije, jih črpati in oceniti sile. Namesto tega lahko preprosto pogledate na vrh najmočnejših žepnih pošasti v igri. V njem je bilo prvo mesto velik Snorlax, in za njim je srebro dobilo vodo Vaporoneon. Ima 260 enot vzdržljivosti, 186 napadov in 168 obrambnih naprav. Noben Pokemon, razen legendarnih, se ne more pohvaliti s podobnimi parametri, saj so veliko močnejši od običajnega ljubljenčka.
Vsak trener, ki je ujel Yvesa in želi mogočnega borec, ga mora preimenovati v Rainerja, da postane Vaporéon. Lahko se črpa na enak način kot druga bitja. Če bo uspel v osvajanju, bo postal odličen telesni stražar. V Pokemon GO ni evolucije Pokemon Eevee, razen vode Vaporonealternative, saj druge oblike niso pripadale niti desetim najmočnejšim bojevnikom. Poleg Snorlaxa in te oblike so v oceni tudi Slubrob, Lapras, Blastose in drugi.

Sorodne publikacije