Črna mečarica v Skyrimu

Črni mečevalec določene igre vlog "Skyrim" je postal legendarna oseba zaradi dejstva, da je ena sprememba dodala neverjetno lep tip oklepov tega imena. Vsi igralci ne vedo daleč od tega, od kod je prišlo ime, in zakaj je bila ta vrsta opreme ustvarjena. Te informacije je treba zapomniti, saj lahko privedejo do ustvarjanja novih zanimivih dodatkov za navijače.

Opis igre

Igra vlog "Skyrim" je znana ne samo zato, ker vsebuje znake s slogom "črnega mečevarja". Leta 2012 je bila priznana kot najboljši projekt, saj je uporabnikom dala neverjetne priložnosti. Svet z več kot ducatimi velikimi mesti, zmajevimi legendami in uporniškimi gasilci je zajel milijone ljudi po vsem svetu. Neverjeten sistem črpanja razredov junaka in poklicev se harmonično združuje s tisoč nalogami, ustvarjenimi v odprti severni provinci Tamriel. Pridružite se NORD-u za boj za svobodo ali cesarstvo, da bi zatrli upor!Bistvo spremembe

Aplikacija ima samo eno funkcijo - oklep Black Armor celotnega kompleta se pojavlja v igri "Skyrim". Na žalost ni primeren za vse in ima omejitve. Samo trdi delci vojakov z osmi ali z dvobarvnimi meči jih bodo lahko nosili. Čarovniki, lokostrelci in pirati bodo morali iskati drug način, da bi dobili enak lep oklep. Namestitev datotek se izvede z razpakiranjem in zamenjavo podatkov v mapi Data. Za dodatno gotovost je vrednoznova zaženite računalnik, nato pa se v igri prikaže oprema v kompletu. Glede na značilnosti je popolnoma v skladu z ebonitnim oklepom, ki ima tudi debelo temno barvo. Uporabniki morajo pri prenosu datotek paziti, kaj dodajo. Nekateri dodatki zagotavljajo le recept, igralec pa bo moral sam iskati sestavine in kovati.Izgled

Črni mečevalec ne bo nekako "Skyrim" borec temnih sil. Na samem oklepu je del kože rjave barve, čeprav je sprednji del večinoma črne barve. Glavna značilnost, ki takoj ujame oko, je prisotnost črnih rokavic samo na levi roki. Desna dlan komolca ostane gola. Škornji so okrašeni s kovino le spredaj, podplat in hrbet pa so izdelani iz trpežnega usnja. Poleg tega je isti material služil za izdelavo križno oblikovanega lesa za metanje nožev, nožev in ramenskih vrečk na strani. V ostalih primerih se črna kovina vedno uporablja s projekcijami in konicami. Treba je omeniti, da za boljši učinek oklep ne pokriva celotnega telesa. Črni mečevalec v bojnem prtljažniku je tako bolj vojazen in privlačen.

Izvor

Prvi pogled na dodatek oklepa kaže, da to ni prvotna zasnova. Zelo premišljene podrobnosti in nihče se ne bi strinjal z načrtovanjem takšne igre. Ta ideja je pravilna, saj so se zasloni ene zgodbe že pojavili Black Sword. Anime "Berserker" je gledalcem dal slikoneverjetni borec z imenom Gats in njegov oklep je bil vzet kot osnova za simulacijo te igralne opreme. Ta tip se odlikuje ne le z brezkompromisnim značajem in namenskostjo. Vedno nosi meč svoje višine, kot ga ima. Za sovražnike, to je smrtonosno orožje, ki lahko zmanjša sovražnika na pol. Obstaja tudi omemba oklepnih vrat v levi roki, ker na tem mestu Gats ima protetično napravo. Prav tako nima nobenega očesa, vendar mu ne preprečuje, da bi nenehno lovil sovražnike in prikazal resnični bes.

Sorodne publikacije