Najboljše igre PS3: seznami, boljše ocene, sistemske zahteve, grafike, igralni načrti, znaki, razvijalci in datumi izdaje

V top 10 iger na PS3, ki je prišel izključno, lahko pošljete različne projekte. V spodnjem članku bodo igralci našli izbor le najboljših mojstrovin, ki so kdajkoli prišle na to konzolo. Ti razvijalci so v nekaj letih uspeli zaslužiti kultni status in zato zaslužiti največjo pozornost

Dramatična pustolovščina

Top 10 najboljših PS3 iger in celo pet in tri nujno vključuje projekt, imenovan "Last of Us". Dramatična pustolovščina Joela in Ellie sega globoko v dušo in se ne želi ločiti od njega niti po popolnem prehodu. Zgodovina je izgubila hčerko v primeru pojava neznanega protagonista virusa, ki se je že prilagodil novemu praznemu življenju, nenadoma zavije. On mora opraviti kompleksno nalogo, da dostavi dekle po imenu Elly v zdravstveni center skupine Cicci, ker je edini nosilec imunitete pred strašnim svetom.


Igranje je preživetje s streljanjem, kraftom, tihimi umori in podobno. Projektu so bili všeč vsi igralci brez izjeme za neverjetna čustva, zanimivo igranje in odlična grafika.

Lov na zaklad

Serija Uncharted je prav tako pretendent, da se uvršča med najboljše igre na PS3. Veliko uporabnikov mu daje prednost, ne pa omenjene mojstrovine. Na konzoli tretje generacije "Sony" so prišli trije deli, še posebej pa je treba razlikovati drugo - med tatovi. Glavna vloga je nespremenjenaLovac na zaklad Nathan Drake. Zgodba se začne z dejstvom, da je človek zavesten in se znajde v vlaku, ki visi iz prepada. Ranjen je in nujno potrebuje pomoč. Zgodba je zanimiva, vedno je prostor za velike zavoje in zavoje.


Igralnost lahko razdelimo na dva dela. Prvi vključuje spopade s stalnim uničenjem zavetišč. So dinamične, čeprav arzenal orožja ne sije z velikim asortimanom. V drugem delu igranja obstajajo dinamični prizori z različnimi akcijami glede na vrsto padca z vlaka, odrešitev prijateljev in še veliko več. Spektakel v tej seriji je presenetljiv, drugi del pa nima analogij, razen filmov z Indiano Jonesom.

Zgradba lastne zgodovine

Zgodnje igre Davida Cagea so vedno postale mojstrovine svetovnega razreda, najbolj znana pa je Heavy Rain. Prav tako si zasluži prvo mesto v kateri koli PS3 igri. Da bi razumeli, zakaj je interaktivni kino tako visoko cenjen, morajo uporabniki nekajkrat skozi to. V tej igri je nadaljnji razvoj dogodkov odvisen od izbire odločitve. Na ploskvi je kar sedemnajst različnih udov, vsi protagonisti pa ne obljubljajo sreče. Obstajajo le štirje in vsak igra pomembno vlogo v zgodbi. Dva detektiva sodelujeta v preiskavah, oče ukradenega otroka in novinar, ki je vedno zaposlen s prizori. Igralnica je tukaj čim bolj preprosta - uporabniku je dana omejena površina in opravi določenonalogo V številnih prizorih je igralcu ponujena razvpita QTE, vendar je tako dinamična in povezana z zapletom, da je težko najti boljši način za vključitev igralca. Za to milijoni oboževalcev obožujejo to mojstrovino.

Edinstvena platformna platforma

Zdi se, da bi morale biti vrhunske igre na PS3 opremljene s priljubljenimi franšizami z velikim obsegom ukrepov glede vrste upora. Pravzaprav je iskanje dobre strelec z elementi akcije veliko lažje kot velika zgodba z edinstveno igro. To je platforma "Mali veliki planet". Avtorji so k razvoju pristopili z neobičajnega vidika. Kot glavni junaki so tukaj možje iz pletilne preje. Oblikovanje je poudarjeno v svetlih barvah, spremljevalec pa je bolj primeren za otroke. Toda projekt je postal priljubljen med vsemi generacijami ljubiteljev igralniške industrije. Uradno so razvijalci ustvarili petdeset ravni z različnimi prehodi. Za njihovo dokončanje sem moral uporabiti logiko in iskati nestandardne rešitve. Mehanika v igri je tako izvirna, da je projekt takoj po sprostitvi zaslužil mesto v vrhu iger na PS3. Veliko ljudi je takoj požrlo, da ustvarijo lastne zemljevide, nadgradijo projekt po lastni volji, delijo svoje izkušnje z drugimi navijači.

Vloga superheroja

Mnogi razvijalci se osredotočajo na vse platforme za doseganje večjega občinstva pri ustvarjanju franšize na superheroje, ustvarjalci inFamous pa so se vključili v ekskluzivni vrh najboljših iger PS3. Njihov projekt je uspel, čeprav izgubi bistveno prve triprav v smislu ozračja. Zgodovina Coleja McGratha, ki je v sebi odkril različne vrste nadnaravnih sil, se ne razlikuje z dramo. Igra poudarja igrivost in zaplet se premika v ozadju. V svojem glavnem vidiku se lahko imenuje mojstrovina z velikimi črkami. Mehanika uporabe različnih sposobnosti lahko povzroči navdušenje. Boj proti nasprotnikom z njihovo pomočjo je zabaven in ne moti. Tudi premikanje po svetu z visokimi skoki in teleportacijo je videti trmasto. Avtorji niso začeli ignorirati drame in globoke zgodovine. Konec koncev je ploskev vzeta iz stripa. Njihov glavni lik je fant z ljubeznijo do humorja, ki uživa v svojih novih silah neznanega izvora.

Lepe dirkalne dirke

Najboljše igre za dva na PS3 bi bile nekoliko drugačne, vendar en projekt zasluži veliko pohval. To se nanaša na peti del slavne dirke Gran Turismo. Tudi v letu 2018 lahko nekatere nove igre v tem žanru primerjamo s tako igro mojstrovino. Avtorji so brez razloga preživeli pet let v razvoju svojega projekta. Po nakupu se je igralec dobesedno utopil v vsebini, ki so jo pripravili razvijalci. Kar je vredno je le razpoložljivost več kot tisoč avtomobilov s podrobno razčlenitvijo obnašanja na progi in videzu. Obstaja tudi veliko originalnih skladb za dirke, avtorji pa so poleg tega dali prost dostop uredniku. Zaradi tega so navijači ustvarili tisoče unikatnih cest, ki lahko tekmujejo več sto ur. Ta obseg so uporabniki že dolgo zapomnili.Že zdaj številni navijači še naprej zabavajo Gran Turismo in zavračajo vse novosti.

Sorodne publikacije