Slušalke Sony SBH20: funkcije, pregledi

Že zdavnaj na ruskem trgu se je pojavila brezžična slušalka Sony SBH20. Ona, tako kot njeni predhodniki, je hitro pridobila popularnost, pričevanja potrošnikov pa kažejo, da je zelo zaslužena. V članku je opisano, kako daleč je proizvajalec uspel razviti in kaj ponuja slušalke, poleg zanimivega dizajna.

Zaključek

Približni stroški slušalk so 2 tisoč rubljev. Ima impresiven videz, odlično kakovost zvoka, lahko deluje z več telefoni in ima tudi možnost uporabe lastnih slušalk.


Kaj potrošnik dobi v kompletu pri nakupu slušalk Sony SBH20?
 • Naprava sama.
 • Slušalke.
 • USB kabel.
 • Dokumentacija (navodilo, garancijski list itd.).
 • Oblikovanje in sestavljanje

  Kot je že jasno, je posebna značilnost naprave, da se poveže s telefoni prek Bluetootha. Slušalke Sony SBH20 na fotografijah se zdijo nekoliko več kot realnost. Prodanih je pet barvnih možnosti za vsak okus. Ponudba vključuje modele oranžne, bele, črne, modre in maline. Večina naprave je narejena iz plastike. Zaponka je narejena iz kovine. Če obstaja želja, jo lahko obrnete nazaj in jo uporabite za pritrditev naprave na oblačilo. Zaponke so dovolj močne, da ne boste imeli težav z oprijemom tkanine. Na koncu je vhod za slušalke, poleg - priključek za kabel USB, ki je skrit s pisalom. Plastična zadnjica je standardna v beli barvibarva, sprednji del - drugi (odvisno od izbranega modela). Spredaj je NFC pristanišče. On, v skladu s pregledi, deluje munja hitro, povezavo s pametnim telefonom samodejno.  Kako upravljati?

  Na koncu je vzvod, ki je odgovoren za vklop in izklop naprave. Vendar pa proizvajalec ni določil, v katerem položaju On, v katerem - Off. Moraš se ugibati. Ob njem je barvni indikator, ki je majhen. Hkrati lahko vidite "swing", ki je odgovoren za prilagajanje glasnosti. Kaj opozarja potrošnik na sprednji strani? Ima naslednje gumbe: previjanje nazaj, vklop in pavza. So tesni, kar nekateri potrošniki pripisujejo slabostim. Ko prvič vklopite model Sony SBH20 (90% ocen je pozitivnih), se takoj preklopi na način seznanjanja. To je iskanje vira zvoka in uspešna (in najpomembnejša - hitra) povezava. Uporablja se različica Bluetooth 3.0. Takoj opazite, da bo zaradi sočasne povezave z dvema pametnima telefonoma ta slušalka podjetnikom olajšala življenje.

  Koliko deluje?

  Proizvajalec je napovedal šest neprekinjenih ur reprodukcije, s katerimi bi bilo treba zaračunati Sony SBH20. V stanju pripravljenosti lahko naprava traja približno 200 ur, kar pa ne more, ampak prosim. Slušalka se polni v povprečju približno 2 uri. Baterija ima kapaciteto 110 magije. Za napravo v proračunski cenovni kategoriji so takšni kazalniki najbolj ugodni, zato oseba, ki posluša glasbocesti na delo in dom, ga bo pogrešal dva ali tri dni. Če želite, lahko uporabite univerzalna vrata USB.

  Kakovost mikrofona

  Če slušalka Sony SBH20 govori, mora napravo držati neposredno v ustih. Ker je mikrofon slab, na žalost zlahka zajame vse zvoke. Govoril bo neposredno k njemu, sogovornik pa bo dobro slišal. Nasprotnik je prav tako dobro slišati skozi slušalke, zvok je odličen.

  Glasba

  V pregledih se od kupcev zahteva, da upoštevajo dejstvo, da slušalke dobite z dobro slušalko. Majhne so, en del kabla je nekoliko večji od drugega, kar omogoča lažje nošenje na hrbtni strani. Takšno "gesto" lahko imenujemo zelo značilno za tega proizvajalca. Če želite predvajati glasbo, se morate prek modula Bluetooth povezati s telefonom. Sony SBH20 je dobil dodatne dodatke iz podjetja, ki so barvno kodirani. Prednost slušalk je, da ima vedno možnost priključiti svoje slušalke. Po želji lahko uporabite avdio kabel. Tako enostavno napravo bo lahko pretvoril v avdio sistem in brezžično. Volumen slušalk je dovolj, proizvajalec "ni obžaloval" zvoka. Mnogi potrošniki jo kupujejo za delo z iphone. Trdijo, da je kakovost reprodukcije odlična, brez hrupa. Če imate kakršne koli pritožbe, lahko vedno spremenite nastavitve izenačevalnika.

  Pregledi

  Na splošno so potrošniki zadovoljni s tem, kar model kupuje. Deluje brez zrušitev in nikoli nima težav pri povezovanju s pametnimi telefoni alitablet Komunikacija preko Bluetooth povezave je izvedena v največji možni meri. Poleg tega je naprava dobila prijeten dizajn v minimalističnem slogu, ki ga potrošniki opazijo kot določen plus. Kot že omenjeno, tesni gumbi. Zaradi tega je težko pritisniti, včasih ne delajo prvič. Nekateri potrošniki to prinesejo veliko neugodja, zato ne priporočajo nakupa te naprave. Ostalo, ne da bi videl ta problem, nasprotno, svetuje.

  Rezultati

  Za majhno ceno (to je 2 tisoč rubljev) lahko napravo Sony SBH20 imenujemo čudovito in zelo uspešno. Če povzamem, želim izpostaviti glavne prednosti, ki jih ima. Takšni so priročni "ušesi", upravljanje, podpora za komunikacijo bližnjega polja, majhne dimenzije, kot tudi sposobnost za delo takoj z dvema pametnima telefonoma. Od slabosti, potrošniki le omeniti tesen gumbi, vendar je to nepomembna pomanjkljivost. Od najbolj kakovostnih modelov v tem cenovnem razredu lahko tukaj opisane slušalke imenujemo najboljše.

  Sorodne publikacije