Fallout 4: Boljši oklep in oblačila

Mnoge stvari v Falloutu 4 postanejo preproste in razumljive šele po dolgih urah prehoda, zato smo pripravili majhen vodnik, ki vam bo pomagal obravnavati pomembne podrobnosti. Danes bo o oklepih in zaščitnih kostumih za protagonista.

Oprema v svetu Fallouta 4

Med potovanjem po nevarnih bostonskih jarkih potrebuje tudi najbolj izkušen raziskovalec dostojno opremo. Starodavno vprašanje, kje najboljši oklep v Falloutu 4 skrbi vsakega igralca, ne glede na stopnjo črpanja. Ne smemo prezreti in kostumov, ki lahko dodajo dodatno karizmo, vzdržljivost in druge lastnosti. S tem uporabnim orodjem lahko med pogovorom z drugimi znaki odprete dodatna pogovorna okna.


Poleg boljšega oklepaja v Falloutu 4 lahko protagonista zaščitite z drugimi stvarmi, kot so čelade, očala in plinske maske, ki dajejo dodaten oklep za nekaj škode. Ta priročnik vam bo pomagal dobiti informacije o najboljšem oklepu in kako ga dobiti. Vsa oprema v izdelku ni predstavljena v nobenem posebnem naročilu.

Oklep T-51

Celoten sklop se nahaja v bližini kraja "Old North Church". Iščemo baržo, razumemo terminal in vzamemo celoten komplet. To je ena najboljših moči oklep v Fallout 4. Samo tisti igralci, ki je uspelo doseči petnajsto raven lahko nosijo. Izbira moči oklepa T-51 je najbolj primerna za prehitevanje glavnih nalog,dokler se ne srečamo z Bratovščino jekla in ne bomo imeli njihove opreme.


Moč oklepa T-60

je večkrat boljša od lastnosti T-51. Seth je v Bratovščini Jekla in Atomic Cats - dve frakciji, ki delata v puščavi. Da bi jih izpolnili, je dovolj, da sledite prehodu glavnega iskanja. Možno je, da se začne pristopiti k Bratstvu, ko pride zračna ladja, po katerem se bo na seznam aktivnih nalog dodal poizvedbo »Fire support«. Bonus moči T-60 bo dodatna edinstvena barva, ki jo igralec prejme kot nagrado za vključitev v vrste Bratstva. Vredno je reči, da vstopanje v ta del ni potrebno. Lahko dobimo oklep na več načinov: da ga ukrademo ali se obrnemo na Proctorja Tigana s trgovsko ponudbo.
Atomic Cats imajo svoj komplet z edinstveno barvo, ki se prodaja v Angari blizu Raudija.

Armour Force X-01

Vojska Združenih držav je preživela razvoj tega sklopa. Ta močna oklep je najboljša v Fallout 4, tako da se njeni srečni lastniki počutijo udobno skoraj v vsakem boju. Uporabljen material je dovolj lahek, hkrati pa je zlitina visoke trdnosti, šivi so ojačani s keramičnimi vložki. Oklep X-01 se le redko vidi, zakaj ga želi vedno več igralcev za lastno uporabo. Da bi jo našli, morate svoj lik prenesti na osemindvajseto raven. Če tega ne storite, potem oklep preprosto nese bo pojavil v tistih krajih, ki bi morali biti, in namesto igralca bo našel samo različico T-60.
Prva taka lokacija, na kateri je vredno obiskati, ko je dosegla zahtevano raven, je postala zapuščena baraka. Gremo v klet, od koder se spustimo na najnižjo raven in pogledamo pod stopnicami - tam je tista, ki je postavljena v zavezo. Pomembno je omeniti, da ta možnost nima desne in leve noge.
Na drugem mestu, carinski stolp, malo zahodno od oznake stoji stavba s ploščo sodišča. Vzpnite se na streho in poiščite še en komplet oklepov X-01 tretjega tipa. To je samo zato, da ga dobimo, moramo se izogniti straži. Naredite naslednje: vstopite v sobo z roboti in pritisnite dva gumba, ki naj bi odprla omarico. Zanimivo je, da je bil prej ta komplet oklepov nekoliko zapleten - izgledal je kot T-60, kar je vodilo igralce do presenečenja. Pojdite na tretjo lokacijo, kjer lahko najdete poln X-01. Tokrat gremo na postajo Vojaški blok na južnem Bostonu. Ena od ulic je terminal z dokaj visoko stopnjo zapletenosti - samo, da moramo prekiniti. In končno, premikamo se proti terenu za usposabljanje nacionalne garde - četrti in zadnji kraj. Našli smo koš, po katerem gremo in ugotovimo močnostni okvir z nepopolnim setom X-01. Sestava se običajno spreminja, vendar je skoraj vedno mogoče dobiti celoten komplet na celotnem telesu. Kar zadeva čelado in okončine, je tukaj srečo.

Kje najti dober oklep v Falloutu 4, če ga pustite brez nadzora?

Ta plošča bo koristna tistim igralcem, ki niso navajeni nositi istega eksoskeleta povsod. V novem delu ne morete skriti svoje oklepne moči v kateri koli omari, da bi se pozneje vrnili k njej. Torej, kaj če bi polnjenje obleke na nič ali pa samo želeli zapustiti naš grob eksoskelet v bližini in se sprehoditi skozi puščavo brez njega? V tem primeru ga lahko preprosto vržete kamor želite - lokacija kompleta je vedno prikazana na mini karti karte, kar omogoča veliko lažje iskanje.

Rekonstrukcija oklepne moči

Pogosta uporaba eksoskeleta povzroči obrabo, ki se razlikuje od enostavnosti delovanja opreme. V tem primeru je treba uporabiti pravočasno popravilo, ki se izvaja na posebnih postajah - izgledajo kot rumeni navpični okvirji, nekaj podobnega delu nakladalnika iz filma "Aliens". Če želite začeti s popravili, je dovolj, da se izvlečete iz oklepne omarice, ki ni daleč od takšne zasnove, in pojdite na meni izboljšav s klikom na oblak. Edini pogoj za uspešno popravilo - zadostna količina jekla, zato ne pozabite na zalogo s potrebnim materialom.

Podvodna obleka v Far Harbour in Sea Guard

Ta komplet morda ni najboljša ne-močna oklep v Falloutu 4, vendar je še vedno uporabna v svoji garderobi. Obe omrežji sta dodatna vsebina iz DLC. Pot v podvodno obleko v Far Harbourju je zelo težka. Če želite to narediti, morate narediti nekaj nalog, vendar ne skrbite, kaj končna nagrada niopravičuje opazen napor - komplet odpravlja potrebo po uporabi morskih gredic. Takšna podmornica bo samodejno zaščitila lik pred vplivi radioaktivnih snovi in ​​mu zagotovila neomejene zaloge kisika. Obstaja več načinov, kako v igri dobiti morske alge. Eden od njih - pojdite v bazo za otroke in kupite potreben komplet v trgovski trgovini Kane. Drug način je, da dobite brezplačno obleko, ki postane dostopna po prehodu vseh razpok v glavnem iskanju zgodb. Ko to naredimo, gremo do obale otoka in daleč od njega pod vodo najdemo pot iz tovornega kontejnerja. Da bi se izognili učinkom radioaktivnih delcev, priporočamo, da črpalko napolnite s posebnimi orodji. Mimogrede, na istem mestu lahko uporabite taktično čelado in več elementov dodatnega oklepa.

Morpoke Set

Druga vrsta oklepa z dodatkom, ki ni moč. Najpogosteje je predstavljen v treh osnovnih pogledih in legendarni. Vse pakete prodajajo različni trgovci, zato namesto dolgih nalog lahko preprosto prihranite prihranke. Nekaj ​​kosov je skupaj z morskimi plavalci, skritimi v tovornem zabojniku, o katerem smo govorili nekoliko višje. Osnovni oklep je razdeljen na: fanatike, letalske sile in inkvizitorje. Vsi kompleti se med seboj razlikujejo z različnimi modifikacijami, zato je odgovor na vprašanje, kakšno vrsto oklepov v Falloutu 4 boljši, odvisna od samih nastavitev.igralcev Če ne želite porabiti denarja, obstaja možnost, da dobite komplet Morpheus popolnoma brezplačen. Če želite to narediti, morate nadaljevati zgodbo o iskanju Far Harbourja in prekiniti spomine na DiMA. Prikažite zahtevano iskanje s tremi lokacijami in poiščite dele oklepaja.

Sorodne publikacije