Potreba po hitrosti: ProStreet. Moda na avtu

Za vožnjo ves čas na enem avtomobilu je dolgočasno. Utrujeni od letenja na standardnih. Na srečo je igra Need for Speed: ProStreet bogata z modi. Vaš vozni park bodo razširili z resničnimi avtomobili. Predstavljamo le nekaj Need for Speed: ProStreet mods za avtomobile.

Volkswagen Scirocco III 2.0 TSI

Eden najuspešnejših modelov koncerna Volkswagen. Prvič je bil izdan leta 1974. Avto je preživel tri generacije vprašanj. Zadnji avto se je spustil s tekočega traku leta 2006. Popularizirali so cestni shodi. Mod podpira tuning, edinstvene vinile, ki so kvalitativno poškodovani pri trkih. V originalni igri zamenja Volkswagen Golf.

Citroen DS3 WRC v0.6 beta

Avtocestni rally model mestnega mladinskega avtomobila francoske avtomobilske industrije. Izdano od leta 2009. Mod podpira samo zamenjavo pogonov. Zamenja Golf GTI.

BMW E36 M3

Športna modifikacija "BMW". Dolga življenjska doba na tekočem traku. Model je na voljo od leta 1992. Vendar pa visoka tehnologija in nenehno posodabljanje omogočata avtomobilu povpraševanje. Mod podpira skoraj popolno uglaševanje. Odstrani Nissan Skyline GT-R R34 iz igre.

URO Vamtac

Lahka terenska terenska terenska vozila španske proizvodnje. Analog ruskega "Tigra". Oborožen z, seveda, špansko vojsko. Izvažajo se tudi številne države v Latinski Ameriki in Afriki.


Da bi dobili "vojsko", morate žrtvovati Nissan 240SX. Kakovost moda je zagotovljena.

McLaren P1

Hypercar s hibridnim motorjem britanskih proizvajalcev znanih dirkalnih avtomobilov "Formula 1", za katerenavzven podobna. Trg je relativno nov začetnik (od leta 2013). Hibridni motor - očitno, poskus, da absorbira modi zdaj okolju prijazno. Delna nastavitev, uničenje lupine je dovoljeno. "Ubija" v igri svojega zgodovinskega predhodnika McLarena F1.

Lamborghini Sesto Elemento

Šesti element je bolj koncept kot umetnost kot pravi avto. Stroški "italijanske" - 25 milijonov "ameriških predsednikov". Ime pojasnjuje stroške. Šesti element Mendelejeve tabele je ogljik. Karoserija je polna delov iz ogljikovih vlaken, saj je avto izjemno lahek, a je za žep izjemno težak. Ni presenetljivo, da so bili izdani le nekaj deset.


Bolj previdno pri tem modulu: sprehaja njegove variante z napakami. Nadomešča sorodnika - Lamborghini Gallardo Superleggera.

VAZ-2101 "Žiguli"

Legendarni sovjetski "peni" je bil počaščen, da je postal prvi ruski avto v NFS. Verjetno najgloblji avtomobil ne pride od transporterja od leta 1988, vendar ga še vedno lahko vidimo na ulicah ruskih mest, nekdanjih sovjetskih republik ZSSR, nekdanjih držav socialističnega tabora in držav Latinske Amerike. Mod je narejen z ljubeznijo do "peni": vse je podprto, polno vinilov. Odstrani iz igre Nissan, malo znanega modela Silvia S15.

Tukaj je še en stroj

Spodnji seznam še zdaleč ni popoln. Ustvarjalnost, ljubezen do avtomobilov in dirkalnih simulatorjev zagotavljajo raznolikost v igri. Torej poiščite modele Need for Speed: ProStreet vaših sanj in testirajte nove avtomobile.

Sorodne publikacije