Znaki v Skyrimu: Dolphin

Serija Elder Scrolls je ena najbolj prepoznavnih franšiz v žanrih RPG. Zadnji del, "Skyrim", je najbolj priljubljen in priljubljen večini igralcev. V igri je veliko zanimivih likov, eden izmed njih je Dolphin.

Dolphin

Dolphin Skyrime - ženska bretonske rase. Po zapisih Talmorja je stara okoli petdeset let, čeprav je mlajša. Prvič, po tem, ko smo pobegnili pred Helghanom, smo prvič srečali delfina, ki je bežal pred zmajem. To se dogaja v naselju Riverwood, kjer večina igralcev odide na prvo podjetje. Tam delfin ima gostilno. Možno je, da deset septimov najame sobo za noč.
Vendar pa Skyrimski delfin ni tako običajen in nepomemben značaj. Ima svoje skrivnosti in svojo vlogo v zapletu.

Blades

Med igro ugotavljamo, da je Dolphin član "klinkerjev". In to je bojna organizacija, ki jo je ustanovil Taiber Septim. V bistvu gre za bojno opremo obveščevalcev, ki se ukvarjajo z bojnimi in vohunskimi nalogami. V Skyrim, Dolphin in drugi člani klinkerjev so prisiljeni skrivati, saj je bila organizacija razpuščena in lovljena s strani agentov Talmorja za vse.


Konoba ima skrivno sobo, polno orožja klintov. Po pojavu zmajev "Skyrime" Dolphin omenja enega glavnih ciljev Reda - uničenje plazilcev. Išče razloge za vrnitev in načine ubijanja.
V sodelovanju s protagonistom igre in dvornim čarovnikom Vaitranom Dolphinom "Skyrime" išče artefakt - zmajev kamen, na kateremtam je zemljevid zmajevih pokopov. Sprva z vrsto dejanj nevidno pritegne pozornost protagonista. Ko jo Dovakin najde in opravi teste, začnejo skupaj oživljati Blades. Z njegovo pomočjo razkrivamo Talmorjeve načrte, povezane z videzom zmajev.


Nato v "Skyrimu" Delfin pomaga Dovakinu najti Esberna, strokovnjaka za slepe na zmajih, in nato sodeluje pri njihovem skrivanju od Talmorja. Skupaj pridejo v pristanišče nebesnega templja, kjer se začenja oživitev Reda slepih. Pomagamo pri zaposlovanju Dolphinov v organizaciji in postane voditeljica.

Dolphin bug

Med igro bomo morali zaposlene pripeljati v Klink. Če v Skyrim Dolphinu ne zaposli, to pomeni, da imate napako. V standardnih razmerah, ko pripelješ satelit, mora biti v dialogu z njim vrstica o zaposlovanju. Če ne, preverite nameščene modele. Poskusite jih izklopiti v zameno in poskušajte dati iskanje. Praviloma je težava povezana z modi. Najdete lahko tudi poseben popravek za odpravo napake.

Sorodne publikacije