Zgodovina projekta fernandos.pro. Povratne informacije uporabnika

Stran za pasivne zaslužke http://fernandos.pro uporabnikom ni obljubila preveč. Za lokalne freelancerje je bilo vsako uro zaračunano približno en peni. Če želite zaslužiti več, bi spletni delavec lahko vključil nove uporabnike ali kupil enega od specializiranih poslovnih paketov:

 • "ojačevalec" - za povečanje obrestne mere;
 • "obresti" - za izračun dodatnih sredstev;
 • bonus paket - za zagotovitev dnevnega, a precej skromnega bonusa;
 • "podvojitelj" - za redno povečanje že pridobljenih sredstev.
 • Poleg tega je projekt lahko kupil več paketov, ki "izboljšujejo" prihodke.


  Kaj je stran fernandos.pro. Odzivi udeležencev affiliate programa

  Edinstvenost projekta, glede na uporabnike, ki so se pridružili "partnerju", je sposobnost prejemanja pasivnega dohodka, ne da bi vložili peni. Če želite začeti, se morate le prijaviti in nato le občasno obiskati spletno mesto in ustvariti prihodke.
  Seveda so bili zaslužki majhni, vendar jim ni bilo treba storiti ničesar. Poleg tega so organizatorji projekta uporabnikom dali možnost, da "izboljšajo" zaslužek. Morali ste kupiti "paket izboljšav" ali se pridružiti affiliate programu - oglaševati napotitveno povezavo. Drugi način je odprl zabavo s privlačno perspektivo. Vsi novodobniki, ki so se prijavili na povezavo z napotitvenim partnerjem, so povečali njegov osebni dohodek.Sredi novembra 2017 so lastniki projektov sprožili še en podoben projekt: fernandos2.pro.

  Novoletna vaja na klopi http://fernandos.pro? Odziv na prostovoljne objave

  Prva poročila, da je projekt "zaviral", so se v omrežju pojavila konec novembra lani. Medtem ko so nekateri od udeležencev prejemali plačila pravilno, se drugi niso mogli niti sami pooblastiti na mestu.


  Glede na preglede je fernandos.pro članom napotitvenega programa in lastnikom specializiranih poslovnih paketov, ki "izboljšujejo" dohodek, postal nedostopen. Poleg tega so se problemi pojavili pri obeh straneh uporabnikov takoj: ničelni računi (vključno z bonusi), napotitve so izginile, spremenili so se podatki, navedeni v povezavah za napotitve. V začetku decembra so bila opozorila zasipana. Bolj izkušeni partnerji fernandos.pro so poskušali opozoriti novince. Zlasti so poročali o sumljivih dejavnostih znotraj projekta, ki spominjajo na delo pošto, in opozorili tudi na prve primere lave. Oba projekta sta 31. decembra 2017 predstavila uradno napetost v prevarah.

  Vso sol - v denarju!

  Ugotovitve razlogov, zaradi katerih so upravljavci obeh projektov selektivno blokirali nekatere njihove račune, so uporabnikom fernandos.pro (na začetku leta 2018 objavili preglede teh ljudi in so prosto dostopni). Blokirani računi vlagateljev, ki niso izpolnili pogojev projekta (nakup več poslovnih paketov). To je bilo mogoče kriviti del vlagateljev v nepazljivost in zaprite temo, če ne lastniki najbolj "maščobe"računov.

  In vendar, govorimo!

  Informacije, ki so jih objavili partnerji fernandos.pro, samo njihovi napotki ne dopuščajo dvoma: projekt, o katerem razpravljamo, ne plača, ampak nasprotno, zbira denar od zaupanja vrednih uporabnikov. Na primer, samostojni delavec, dopolnjen račun za 10 rubljev in zaslužil malo manj kot 200 rubljev v mesecu, ne more prenesti svoje plače na svojo osebno torbico, dokler ne kupi pet poslovnih paketov, katerih skupna vrednost presega znesek dohodka znatno. Omeniti je treba, da pri registraciji na strani uprave zahteve niso bile tako kategorične: uporabnik ni kupil nobenega paketa, lahko dviguje sredstva vsakih deset dni. Tako imenovani "prisilni ponovni zagon" so lastniki projekta pojasnili kot rezultat napada na strežnik, ki so ga v veliki meri tolažili izkušeni vlagatelji. Prvotno je bil fernandos.pro postavljen kot projekt pasivnega zaslužka brez naložb. Uporabniki na svoj račun vsak dan prejmejo majhno nagrado (približno peni na uro). Porotniki, ki so želeli zaslužiti več, so morali v projekt vložiti simboličen znesek.

  Sorodne publikacije