Pocket Wi-Fi dostop do omrežja kjerkoli!

V sodobnem svetu je stabilna povezava z internetom stabilen znak regionalnega razvoja. Brezžični dostop do telefona od koderkoli je na voljo le v večjih mestih po svetu. Pocket wif datoteka lahko reši ta problem. Ta sodobna tehnologija ima številne nedvomne prednosti. Vendar pa ni brez pomembnih pomanjkljivosti.

Svet brez žic

Pred 15 leti se nihče ni mogel predstavljati, da je internet brezžičen. Povezavo smo morali uporabiti preko telefona in zadovoljiti pri nizkih hitrostih. Tudi strani v brskalniku so se odprle dolgo časa. Včasih sem moral čakati 10 minut. Ni treba govoriti o mobilnem internetu, preprosto ni bilo. Prvi mobilni telefoni, ki so se lahko povezali z globalnim omrežjem, so tako počasi, da se je slika lahko prenesla več ur. Nihče si ne bi mogel misliti, da se bo nekoč pojavila žepna datoteka wif, ki bi omogočila dostop do interneta kjerkoli in kadarkoli.


Navadili smo se na brezžična omrežja. Hitro se navadite na dobro in življenje brez žic je priročno in praktično. Najprej je na trg prišel najhitrejši mobilni internet. Omrežja 2G, nato pa generacije 3G. Iz telefonov je bilo mogoče poslušati glasbo, uporabljati socialna omrežja in celo gledati slike. Potem je bil va-file in dobesedno obrnil svet od glave do pete.

Ugodni usmerjevalniki

Vsi se soočajo z neodvisnimNastavitev usmerjevalnika ve, da ta naprava nima najbolj primerne oblike. Torej, če primerjate z enoto računalniškega sistema, bo usmerjevalnik majhen. Toda nošenje v žepu ne bo delovalo. Problem ni samo v velikosti, ampak tudi načeloma. Veliki fiksni usmerjevalniki zahtevajo neposredno kabelsko povezavo, kar omejuje možnost prevoza.

Mobilnost in enostavnost

Datoteka žepne wif je naprava, podobna stacionarnemu usmerjevalniku, vendar vključuje uporabo kartice SIM. Kakšne so njegove prednosti? Seveda je glavna zasluga majhna velikost. Kraje celo v žepu. Nekateri modeli so lahko precej veliki, vendar je to zato, ker ni vgrajene reže za sim kartice. Prednosti te naprave je, da je mogoče priključiti na kateri koli zunanji modem z USB, in če je potrebno, internetni kabel. Vendar pa so takšne naprave precej drage.

Datoteka žepne wif je pogosto povezana z napravami mobilnega operaterja. To je najcenejša možnost na trgu. Vendar ne smete biti v skušnjavi. Za cenovno dostopnost in preprostost boste morali plačati številne omejitve. Prvič, takšni usmerjevalniki preprosto ne dajejo sprejemljivih hitrosti. Lahko sedite v družabnih omrežjih, vendar ne gledate videoposnetkov. Drugič, notranja programska oprema omogoča uporabo samo kartice SIM enega operaterja. Možno je vstaviti drugo, vendar usmerjevalnik ne bo deloval.

Vrste miniaturnih usmerjevalnikov

Sprejemljivo je, da se dodeli več vrst takih naprav:
 • hitri usmerjevalniki. Dovolj sodrage, vendar v velikih mestih zagotavljajo najhitrejši in najbolj priročen internet. Najpogosteje delujejo pri hitrostih, ki so podobne tistim v LTE. Problem je le eden - če je usmerjevalnik od operaterja, bo hitrost odvisna tudi od izbrane tarife. Če kartica SIM podpira omrežje 3G, ni treba računati na LTE.
 • Močni usmerjevalniki. Veliko se bo zdelo, da je moč podobna hitrosti. To ni res. Ta vrsta usmerjevalnikov se ne more pohvaliti s hitrostjo. Vendar pa je z njimi mogoče priključiti zunanjo anteno, s čimer se poveča signal. Delajo na podeželju in celo v gozdu. Izjema je taiga gozd. Tudi če se mobilno omrežje ne ujame, lahko dostopate do interneta prek priključene zunanje antene. Edina pomanjkljivost takšnih usmerjevalnikov je, kar je čudno, antena. Vse je odvisno od nje.
 • Proračunski usmerjevalniki. Osupljiv primer je žepna wifi MTS ali katerega koli drugega operaterja. Lahko priključite anteno, ni USB vrata in se lahko pohvalite z omejitvijo na kartici SIM. V nasprotju s pričakovanji kaže dostojno hitrost. Praktično ne deluje zunaj velikih mest in deluje zelo slabo, medtem ko istočasno povezuje več naprav.
 • Kako izbrati pravi model?

  Pred nakupom žepnega wifi usmerjevalnika se morate odločiti za lastne potrebe. Treba je jasno razumeti, zakaj je potreben usmerjevalnik. Če potrebujete internetno dostopno točko za več naprav v mestu, bo operater zlahka pritegnil preprost usmerjevalnik. Vendar, če je zelo dejstvo dostopa do interneta iz več naprav pomembnov vsakem primeru je najboljša možnost, da izberete zmogljiv usmerjevalnik in kupite visoko kakovostno zunanjo anteno. Če se identificirate s potrebami, lahko začnete izbirati. Ni priporočljivo kupiti tako imenovanega znanja, naprav neznanih proizvajalcev. Prva stvar, na katero je treba biti pozoren, je proizvajalec. Potem morate razmisliti, ali potrebujete vrata za internetni kabel ali pa omejite USB. Nenazadnje si oglejte material. Vendar je pomembno tudi, ker je usmerjevalnik žep, zato mora biti močnejši.

  Kako uporabljati?

  Kako povezati pocket wif datoteko? Zelo enostavno! Če je naprava operaterja, vanj vstavite kartico SIM, vklopite usmerjevalnik in se s predhodnim aktiviranjem iskanja brezžičnih omrežij v telefonu povežite z želenim. Privzeto ime je številka modela.
  Če je to močna antena ali hitri usmerjevalnik, morate najprej v ločen modem vstaviti sedem kartico in jo nato priključiti na napravo prek USB-ja. Če je potrebno priključiti zunanjo anteno. Vklopite usmerjevalnik, poiščite omrežje iz telefona in vse je pripravljeno!

  Sorodne publikacije