Več načinov za onemogočanje lepljenja ključev

Veliko uporabnikov PC-jev je naletelo na težavo, ko se je računalniški pritisk na tipko nenadoma pojavil, ko je delal na računalniku ali med igranjem. Čeprav je to na prvi pogled malenkostno, vendar se bolj izraža, bolj je nadležno. V današnji zgodbi bomo opisali več načinov za izklop tipk na računalniku z operacijskim sistemom Windows. Šel gor!

Metoda 1: Skozi opozorilno okno

Prvi način za onemogočanje lepljenja ključev je dovolj preprost in primeren za skoraj vse izdaje operacijskega sistema Windows. Začeti morate s pritiskom na tipko Shift, dokler se na zaslonu ne prikaže opozorilno polje. Besedila sporočila ne morete prebrati posebej, saj trenutno ni tako pomembno. Pomembneje je, da ne pritisnete nobenega od gumbov "Da" ali "Ne", sicer boste morali ponovno poklicati opozorilno polje.


Kaj naj storim z oknom, ki se je prikazal kot "pritrjevanje tipk"? Vse je preprosto, morate klikniti na gumb "Možnosti", če obstaja, ali pa izberite možnost "Pojdi na center". Odpre drugo okno.
Vrstni red ukrepov za vsak operacijski sistem je lahko drugačen. V starejših različicah programa Window, kot sta XP ali Vista, boste morali klikniti gumb "Možnosti" v razdelku "Keyboard Stitch" v oknu. V odprtem podmeniju odstranimo vse kljukice in pritisnemo gumb OK. V poznejših različicah operacijskega sistema Windows bo vrstni red dejanj nekoliko drugačen in poenostavljen. Vokno je dovolj, da odstranite vsa potrditvena polja in kliknete »Uporabi«, nato pa V redu.

Izklopite preko nadzorne plošče

Naslednje je, kako onemogočiti lepljenje ključev - prek "Nadzorne plošče". Ta metoda je primerna tudi za vse različice operacijskega sistema. Prva stvar je, da kliknete na "Start" in izberete "Control Panel". V oknu iščemo možnost »Priložnost«. Praviloma je skoraj na dnu. Če "Nadzorna plošča" nima dovolj ikon in ne najdete, kar želite, kliknite na stikalo zgoraj in izberite "Velike ikone".
Torej, ko je točka posebnega boste našli možnosti, ki jih morate odpreti s klikom na ikono. Naslednji v oknu, obrnite zaslon malo navzdol in iz seznama izberite "Olajšanje delovanja tipkovnice." Odpre se podmeni. V tem podmeniju je zanimiv samo razdelek »Poenostavitev niza besedila«. Zdaj morate le odstraniti vse kljukice v tem razdelku, kliknite Uporabi in nato V redu.

Poenostavljena metoda

Tretji način, kako onemogočiti lepljenje ključev, je zelo preprost in hiter. Predvsem pa je ta metoda primerna za sodobne operacijske sisteme tipa "Winds 8" in "Winds 10".

Postopek je naslednji:
 • Kliknite na meni Start.
 • Zdaj kliknite na ikono zobnika, da odprete nastavitve sistema.
 • V oknu nekoliko obrnemo zaslon in kliknemo na element "Posebnosti".
 • Na levi strani se prikaže podmeniTipkovnica.
 • V tem razdelku onemogočimo vsa stikala, ki pripadajo tipki "Prilepi".
 • Pripravljen.
 • Kako onemogočiti lepljenje tipk "Winds 10"

  Zdaj na kratko o tem, kako onemogočiti lepljenje na operacijskem sistemu "Winds 10". Načeloma tukaj delujejo vse iste metode, ki so bile opisane zgoraj, vendar imajo svoje "vendar". Kot veste, v "ducat" ni "Control Panel" element, ki se običajno nahaja v meniju Start. Nekateri morda mislijo, da v tem primeru način št. 2 članka za "Winds 10" ne bi deloval, vendar ni.
  Če želite odpreti nadzorno ploščo, kliknite ikono povečevalnega stekla poleg menija Start in vnesite v iskalno vrstico »Nadzorna plošča«. En sam rezultat, ki ga izberemo, bo objavljen, pripravljen, nadzorna plošča je odprta in v nekaterih izdajah "deset" lahko hkrati pritisne na Win + X. Odpre se majhen meni, v katerem lahko izberete "Nadzorna plošča". To je pravzaprav vse, kar velja za Windows 10. Nadaljnji koraki za onemogočanje ponovnega opisovanja ne predstavlja smisla, vsega, Kaj je treba storiti, je navedeno zgoraj.

  Prekinitev povezave je nered Sem skozi registrski ključ

  No, zadnji način za izklop lepljive tipke -.. Uporabiti registra Če nobeden od zgornjih metod ne delujejo, bo to pomagalo 100%
  Navodilo:
 • Hkrati pritisnite tipko Win + R na tipkovnici. suženj V oknu se prikaže okno, kjer morate napisati regedit in pritisnite Enter.
 • Odpre se okno za upravljanje sistemskega registra.
 • V tem oknu razkrijemo levo na vrhubranchHKEY_CURRENT_USERControl PanelAccessibilityStickyKeys .
 • Mapa StickyKeys vsebuje datoteko Flags. Pritisnemo ga 2-krat in spremenimo vrednost 510 na 506 in kliknemo OK.
 • Na enak način urejamo datoteko Flags v drugi veji registraHKEY_USERS _DEFAULTControl PanelAccessibilityStickyKeys . Parameter se spremeni tudi s 510 na 506.
 • Ko se vse spremeni, morate znova zagnati računalnik, da bodo spremembe začele veljati.
 • To je pravzaprav vse, kar se nanaša na odklop vztrajanja prek registra.

  Sorodne publikacije