XM8 Compact: kaj je pištola in kako se z njo igra?

XM8 Compact je eden najbolj uporabljanih pištol v Warface. Zakaj igralci radi orožje? Odgovor na vprašanje bo v članku.

O projektu
Skupina Mail.ru Group je priljubljena med igralci, zahvaljujoč pisani grafiki, vrtoglavimi bitkami in velikim številom igralcev z vsega sveta, s katerimi lahko tekmujete v načinu PvP ali PvE. Celotna zasnova projekta opisuje soočenje enot Warface globalne korporacije BlackWood, ki skrivaj financira različne lokalne konflikte.


Kdo uporablja XM8 Compact?

Obstajajo štirje igralni razredi: jurišna puška, ostrostrelec, zdravnik in inženir. Vsakdo ima nekatere značilnosti, kot tudi nekatere vrste orožja. XM8 Compact v Warfaceu uporablja inženir. Ta mitraljez je priljubljen z odličnimi bojnimi lastnostmi, ker je zelo priročno igrati se z njim. Odmik je praktično nič, visoka natančnost in hitrost streljanja. Še posebej je priljubljena pri PVP na kartah za puščavo, hangar in letalsko bazo.

TTX XM8 Compact

V Warfaceu so razvijalci opisali naslednje taktične in tehnične značilnosti tega avtomobila za ubijanje:
 • škoda je enaka 78;
 • ima razpon 12;
 • Hitrost fotografiranja je preprosto impresivna - 780;
 • natančnost v načinu opazovanja 30, vendar iz stegna samo 19;
 • Trgovina vsebuje 30 kartuš, s skupno strelivo 180.
 • Kot je bilo že omenjeno, je nedvomna prednost pomanjkanje vrnitve. Tudi na XM8 CompactZagotovljena je namestitev vseh treh vrst modifikacij: sod, trik in pogled. In v igri je približno osem modulov, ki jih je mogoče namestiti na to orožje.


  Lastnosti

  Nedavno so se razvijalci odločili, da bodo odstranili iz trgovine XM8 Compact. Namesto brezplačne prodaje orožja je bila na voljo za nakup s pomočjo Box of Fortune. Vsebina inovacij je ustvariti ravnotežje v igri: bi bilo narobe, če bi vsi, ki niso bili leni, tekli z top pištolo. To bi privedlo do depreciacije te enote oborožitve in izgube zanimanja za igro. Škatla sreče s to pištolo je kupljena za resnično, obstaja majhna možnost, da dobite tako čas in večno uporabo.

  Storm of Living Dead

  Z uvedbo posebnih operacij "Eclipse" in "Dangerous Experiment" so obstajale škatle s posebnim modelom XM8 Compact "Antisombo". Edinstvena rdeča kamuflaža in dodatna spretnost, da se zombiji prizadene + 20%. Ljubitelji gredo skozi vse razpoložljive posebne operacije, ki vključujejo stik z mrtvimi, to je treba prilagoditi inženirjem. Čeprav je treba opozoriti, da te naloge bolje premagati z napadom letala, oboroženi s strojnicami. Zato mora biti inženir mojster svojega podjetja ali pa preprosto dobiti neko nalogo, ki vključuje igro tega razreda. Toda v neprepustnih rokah je inženir na takšnih posebnih operacijah preprosto zaman. In sam model, ki daje samo 20% izgub, se ne upravičuje preveč. Obstaja zlata različica XM8 Compact, ki že ima + 50% izgubo. In če kopljemo globlje, je tudi kolo z nevihto z zlatim "kalashom". Na splošno - amaterski.

  Sklep

  Projekt dobiva zagon s skoraj vsako novo posodobitvijo. Očitno je, da se razvijalci resnično trudijo, da bi bil projekt boljši, zanimivejši in svetlejši. Pogosto potekajo zanimiva tekmovanja, različne sezonske naloge, za katere obstajajo resnično koristne nagrade: edinstvene uniforme za čas, super VIP in VIP-statusi, redka orožja, pa tudi številni varbaki in krone. Pred kratkim je bilo napovedano delo na novi posebni operaciji "Chornobyl", ki bo očitno prišla v središče vseh ljubiteljev vesolja S. T. A. L. K. E. R. Lepo bi bilo videti vse znane jame mesta duhov, kjer je vsak korak v nevarnosti. Želim si, da bi razvojna ekipa več pozornosti namenila sistemskim napakam, saj Warface očitno trpi zaradi velikega števila goljufij v igri. Toda na splošno je igra precej dinamična in zasvoji.

  Sorodne publikacije