Video snemalnik Ritmix AVR-330: pozitivna in negativna povratna informacija

S prihodom XXI. Stoletja se je začelo obdobje tehnološkega napredka, zato je uporaba pogonov, kot je Ritmix AVR-330, postala tako naravna kot pranje, umivanje zob in zjutraj opravljanje vaj. Članek je namenjen opisu značilnosti, prednosti in slabosti tega DVR.

Kultura pripomočkov

Megacities so preobremenjeni z avtomobili. Vse zaradi dejstva, da so stroji zasnovani, izdelani in prodani hitreje kot ceste, poti in zgibne linije. V takih okoliščinah je nevarnost nesreče izredno visoka. Poleg tega je prišlo do povečanja števila primerov, ko se je napadalec skrival od prizora in vozniki težko dokažejo svojo nedolžnost. Video snemalniki, kot je Ritmix AVR-330, z lahkoto rešijo problem, snemanje na video vse, kar se zgodi. Material, shranjen na bliskovnem pogonu, bo služil kot dobra podlaga za analizo primera zagovornika prometne nesreče.


O napravi

Videorekorder Ritmix AVR-330 ima kot gledanja 120 °, opremljen z zaznavalom gibanja, osvetljevanjem, tehta 125 g. Pripomoček snema videoposnetke z ločljivostjo 640 x 480 pri frekvenci 30 sličic na sekundo in shrani vso obliko avi. Valjarji trajajo 2 in 15 minut. Napajanje se lahko napaja iz omrežja na krovu in iz 600-gramskega magnetnega akumulatorja, kar je dovolj za 4 ure. Vgrajena je SD (SDHC) kartica z 32 GB. Izdelek je nameščen na sesalnem pokrovu na vetrobransko steklo.

Pozitivne ocene

Ritmix AVR-330 privablja lastnike avtomobilovrazpoložljivosti. Edinstven plus je cena, povprečna naprava bo stala 1210 rubljev. Pozitivni ljudje govorijo o delovanju akumulatorja, ki se ne dovaja dolgo in je na voljo. Pogosto se potrošniki soočajo s težavo, da se baterija zavrže, nadomesti z ničemer, zato je treba napravo zamenjati. To ne velja za Ritmix AVR-330.

Priročnik je jasen, na voljo, pripomoček ne visi na vročini ali mrazu. Zajemite kakovost, je všeč tudi v temi. Kot kompaktnost (dimenzije izdelka 105 x 30 x 60 mm) - ne zavzame veliko prostora na vetrobranskem steklu oziroma ne ovira pogleda. Ne poškoduje namestitve in povezave, ima do 16 ur videa na 32GB kartici. Ta DVR je najboljša vrednost za denar. Zato mnogi vozniki opozarjajo, da je za svoj denar pripomoček zelo dober.

Negativne povratne informacije

Kupci opozarjajo na nizko kakovost zvoka v posnetku, ki jo ocenjuje na tri na petstopenjski lestvici. V nekaterih primerih obstajajo primeri baterije: pri nakupu se je izkazalo, da je bila uporabljena baterija, ki se je ukvarjala z zamenjavo trgovine. V skladu z mnenji, video snemalnik Ritmix AVR-330 moti radijsko oddajanje, če vklopite napajanje iz vžigalnika (omrežje na vozilu). Opozoriti je treba, da slika ni zelo jasna, če jo razširite na celozaslonski način. Kljub pozitivnim ocenam o kakovosti posnetka avtomobilski navdušenci pravijo, da to ni res. Med slabostmi teh uporabnikov je ponoči slaba slika. Poleg tegaTehnologija WDR ni na voljo, zaradi česar je mogoče doseči kakovostno snemanje videa (tudi ponoči); Preveč temni kraji so označeni, svetlo osenčeni. Zaradi tega je mogoče ponoči odstraniti plinomer. Povzroča nezadovoljstvo s pritrdilno-sesalno skodelico, ki je dolgo ne drži na vetrobranskem steklu, ne more se fiksirati z močnim potiskom. Dovolj dobesedno za pol ure, potem Ritmix AVR-330 pade in ostane obešen na žici. Ni možnosti, da bi kamero obrnili na voznika, čeprav po taki ceni zahtevajo kaj več od pripomočka nekako "nevljudni". Številni pregledi kažejo, da je model nezanesljiv in hitro ne uspe. Tovarniška napaka ali kaj drugega ni določena, vendar vsi kupci niso uspeli zamenjati izdelka na prodajnem mestu, čeprav je zagotovljena garancija.

Rezultat

Če povzamemo, je treba povedati, da je model zanesljiv, ker so pozitivne ocene o Ritmix AVR-330 več kot negativne. Pripomoček je vreden svojega denarja, če ga kupite samo za snemanje videa. Tehnika lahko enkrat propade, zmrzal pa ogrozi dejstvo, da pravi trenutek ne pade v okvir. Razlog je lahko prekinitev zapisa: ciklična, vendar so intervali med snemanjem še vedno prisotni. Za večjo zanesljivost je bolje kupiti modele z vgrajenim G-senzorjem. To je senzor za udarce, ki vam omogoča, da določite točko v času, ko se je zgodila nesreča. Poleg tega modul prikazuje točko v času, ko se je tlak na stroju povečal, hitrost pa se je močno zmanjšala. Če se je trčenje zgodilo s parkiranim avtomobilom, deluje tudi elektronski merilnik pospeška. Kdaj?to se zgodi, se vnos samodejno zažene. Datoteka je shranjena v ločenem predelu na pomnilniški kartici, ki je zaščitena pred pisanjem. Dokument ni pomotoma izbrisan. Časovni interval pred in po trku lahko prilagodite tako, da podrobno predstavite podrobnosti o prometni nesreči. V vsakem primeru je treba razumno pristopiti k izbiri avtomobilskega DVR.

Sorodne publikacije