Logitechova spletna kamera C920 series. Kratek pregled in specifikacije

Verjetno je vsakomur, ki je slišal izraz "švicarske ure", v mislih množica združenj. Ko pa lastnik računalnika vidi oddelek "švicarska periferija", je prva stvar, ki jo omenja, blagovna znamka Logitech.

Danes vam bomo povedali o svetli novosti blagovne znamke, ki je bila narejena posebej za zahtevne uporabnike - to je spletna kamera Logitech Webcam C920 s predpono Pro.

Pozicioniranje

Kljub temu, da večina navadnih uporabnikov računalnika meni, da je ta razred pripomočkov nekaj preprostega in poceni, naš respondent preprosto izpodbija to napačno predstavo. Logitech C920 Pro je spletna kamera, ki jo je vredno imenovati "švicarski". Dawas je presenetljivo drugačen od svojih nasprotnikov in popolnoma uniči zgoraj omenjene stereotipe. Logitech C920 je spletna kamera za zahtevne uporabnike z ustrezno ceno, kar pomeni, da mora biti vse v njej na najvišji ravni. Kakovost se začne iz škatle in se konča nekje v programski opremi, vse komponente pa so narejene z umom in, kot se imenuje, za ljudi.

Videz

C920 Logitech je spletna kamera, ki ima hkrati stroge in simpatične oblikovne značilnosti. Tudi kljub dejstvu, da pripomočku ni treba vedno drkati v roki, so oblikovalci poskušali narediti ta trenutek čim prijetnejši.
Devays so zasnovani iz plastičnega kovčka v črni barvi, kot je noč, stilistika. Pripomoček za obraz je spoznal bolečino drugih vrstic Logitecha. Spletna kamera ima pravokotno obliko s krutoznačilnosti, in to je bilo v veliki meri podprto s svetlimi koti primera, odsotnostjo kakršnih koli "zabavnih" vložkov, kot so rože in drugi okraski, ki smo jih videli v linijah C270 in C210, kot tudi ravne črte. Spletna kamera Logitech HD Pro C920 je pritrjena na vrtljivi univerzalni nosilec, ki ustreza vsem modernim monitorjem ali prenosniku. Poleg tega montažo omogoča pravilno vrtenje pripomočka v različnih smereh in celo pogled na precejšnjo razdaljo pred monitorjem. Dovolj dolg kabel (180 cm) bo odlična rešitev za tiste, ki imajo težave z prostorom na namizju.

Funkcije fotoaparata

Ko namestite gonilnike za spletno kamero Logitech C920 (vključeno), lahko začnete takoj. Značilnosti pripomočka so zelo impresivne.
Matrica z 10 milijoni slikovnih pik je sposobna ustvariti visokokakovostne video posnetke v visoki ločljivosti (do 1080p). Edina stvar, ki nekaterim uporabnikom onemogoča, je, da lahko vse prednosti Full HD overclockinga uporabljamo samo v Skypeu in v nekaterih specializiranih konferenčnih aplikacijah. V drugih primerih, na primer, v istem Windows Live, dovoljenja več kot 720r žal niso podprta. Poleg tega ima pripomoček še en živ kontrast v primerjavi s konkurenčnimi analogi tega segmenta - samodejno ostrenje. Funkcionalni sistem zagotavlja jasne slike na skoraj vseh razdaljah, zahvaljujoč 20-stopenjskemu sistemu za fokusiranje. Najnovejši gonilniki za Logitech C920 Webcam so naredili več sprememb v tem sistemu, zdaj pa je čas za spreminjanje objektov veliko manjši.

Logitech AvgHD

Za delo s svojimi pripomočki ponuja podjetje svojo sredo - Logitech Vid HD. Vse, kar je potrebno od uporabnika, je, da namestite ustrezno programsko opremo (freeware) in bo v načinu odjemalca (v pladnju).
Program bo v veliko pomoč začetnikom v tem poslu (babice, dedki, otroci), zaradi česar je za isti "Skype" veliko lažje. Poleg tega se lahko programska oprema sinhronizira z vašimi prenosnimi računalniki in klikne na fotografijo želenega uporabnika, da se z njim poveže z video klepetom.

Če povzamemo

Logitechova spletna kamera C920 se upravičeno šteje za vodilno vlogo blagovne znamke. Gadget je na razpolago na voljo veliko uporabnih, prijetnih in, kar je najpomembnejše, jasno uporabniku možnosti. In funkcionalnost in orodja naprave so očitno širša od tistega, kar pričakujemo v večini primerov od te vrste tehnike. V fotoaparatu ni kritičnih slabosti, ne glede na to, kako natančno ga gledate. Z veliko raztezanje na te lahko vključite ceno, vendar se spomnite, kdaj je bila res dobra naprava poceni? Pripomoček lahko priporočite vsakomur, ki išče nekaj sodobnega in večnamenskega. No, če nimate tako velike priložnosti, in morate samo poklicati nekajkrat na dan brez pritožb na sliki, je bolje, da bodite pozorni na bolj skromne kamere iz istega proizvajalca. Približna cena na velikih spletnih straneh - približno 7000 rubljev.

Sorodne publikacije