Napaka RH-01 v Play Marketu: Kaj storiti, kako jo popraviti?

Mnogi lastniki mobilnih naprav, ki temeljijo na operacijskih sistemih Android, zagotovo vedo, da se vgrajeni programček Market Play pogosto zruši z napakami. Ena od teh je napaka Play Market RH-01. O tem, kako jo popraviti na nekaj preprostih načinov, se bo še naprej razpravljalo. To se v celoti odpravi z dejanji, ki se izvajajo neposredno na napravi.

Napaka Play Market RH-01 na telefonu ali tabličnem računalniku: narava napake

Opis napake samemu uporabniku pove, da obstaja težava pri pridobivanju podatkov s strežnika same aplikacije.
Vendar pa tega apleta ni mogoče kriviti. V večini primerov je neuspeh pri povezovanju s Play Market RH-01 nekoliko drugačen zaradi nepravilne nastavitve Googlovih storitev in storitev, neredne naprave, spreminjanja vdelane programske opreme, zaustavljanja ali odstranjevanja storitev, povezanih z aplikacijo (na primer, GS Framework), itd. Na podlagi teh razlogov lahko večina uporabnikov ponudi več osnovnih tehnik, ki v večini primerov odpravljajo težavo.


Kako popraviti napako Play Market RH-01 na najlažji način?

Možno je, da je sistem doživel kratkoročno napako na ravni programske opreme zaradi notranjih konfliktov v samem operacijskem sistemu. Čeprav napaka Play Market RH-01 na vašem telefonu tega izrecno ne kaže, je lahko tudi. Najpreprostejšo rešitev, ki jo priporočamo za uporabo pred bolj temeljnimi metodami, lahko imenujemo običajna naprava za ponovni zagon. Ne vedno, res, ampak vV nekaterih primerih pomaga.

Čiščenje predpomnilnika

Toda predpostavimo, da se po ponovnem zagonu, ko poskusite dostopiti do določene storitve, znova pokaže napaka Play Market RH-01. Kaj storiti v takšni situaciji?
Možno je, da uporabnik ni očistil začasnih datotek, predpomnilnikov, ki se kopičijo na notranjem pogonu naprave z neverjetno hitrostjo. V tem primeru uporabite nastavitve, pojdite na razdelek z aplikacijami, poiščite storitve Google Play, vnesite parametre in nato enega za drugim tapnite gumbe za brisanje podatkov in predpomnilnik. Po tem morate opraviti podobne akcije s programčkoma Framework in trgom Play. Za natančnost je mogoče ponovno zagnati napravo, čeprav to ni obvezen pogoj.


Časovni in datumski parametri

Zdaj pa poglejmo, kako popraviti napako Play Market RH-01, če se po zgornjih korakih ponovno pojavi. Nenavadno je, da je eden od razlogov za njegov videz lahko napačna nastavitev parametrov datuma in časa, ko se ne ujemata (ne sinhronizirana) na uporabniški napravi in ​​oddaljenem strežniku.
Če želite odpraviti težavo, preverite ustrezne nastavitve. Možnosti so običajno nastavljene na sinhronizacijo prek omrežja. Če vidite, da se možnosti ne ujemajo z resničnostjo, ročno nastavite datum in čas ter posebno pozornost posvetite uporabljenemu časovnemu pasu, saj lahko napačna izbira, tudi če pravilno nastavite trenutni datum in čas, sproži ponovitev napake.

Ukrepi s podatki o registraciji uporabnikov

Včasih (in tooznačeni s številnimi strokovnjaki in uporabniki) lahko pride do napake Play Market RH-01, ker sistem, ki ga je registriral Googlov servis, ne prepozna. Zakaj se to zgodi, ni znano, vendar dejstvo ostaja dejstvo.
Edina pravilna rešitev v tem primeru bo izbris obstoječega računa v ustreznem razdelku, po katerem bo nujno potreben ponovni zagon, v katerem se bo zahteval, da ponovno vnese obstoječe podatke ali ustvari novo registracijo. V idealnem primeru, če glavna aplikacija ni poškodovana, bo delovala.

Kaj storiti, če imate nameščen aplet Freedom?

Drug razlog za napako Play Market RH-01 se pogosto imenuje applet Freedom (seveda, če je nameščen na napravi). Najprej morate odpreti programski meni in izbrati ukaz za zaustavitev (Stop). Po tem morate programček odstraniti s standardno particijo za aplikacije Android. Toda, kot kaže praksa, je bolje uporabiti katerikoli optimizacijski program ali čistilec, ki ima funkcijo brisanja uporabniških ali sistemskih aplikacij. Opomba: če ne uporabite zaustavitve programa, se bo nepravilno izbrisala, potem pa jo boste morali ponovno namestiti in pravilno izbrisati.

Kardinalna metoda

Nazadnje, zgoraj opisani učinki morda ne bodo podani in napaka Play Market RH-01 se bo spet pojavila. V tem primeru lahko uporabite naslednjo metodo.
Če želite začeti, pridobite korenske pravice z namestitvijoprogram Kingo Root v računalniku in na mobilni napravi. Ko se povezujete z računalnikom, zaženite programčke, po katerem bo računalnik prenesel in namestil gonilnik, ki bo naredil usmerjanje »devaysa. Nato v telefonu uporabite odstranitev sistemske programske opreme in se znebite trga Play. Nato prenesite namestitveno datoteko APK z zaupanja vrednega mesta, za vsak primer, preverite, ali so na računalniku virusi, kopirajte na mobilno napravo in znova namestite applet.

Zadnja rešitev

Če sploh ne pomagate (in je lahko tudi), boste morali izkoristiti obnovitev tovarniške programske opreme. Ni priporočljivo uporabiti ponastavitve na tovarniško stanje neposredno na vašem telefonu ali tabličnem računalniku, ker morda ne boste mogli dati učinka, in tudi takrat ne bo več prišlo do napake. Najbolje je, da uporabite posebna orodja, izdelana za določene mobilne naprave. Na primer, pametni telefoni Sony Xperia so najbolj primerni za Xperia Companion, ki je nameščen na stacionarnem računalniku ali prenosnem računalniku, ki bo obnovljen. Ta metoda vsekakor daje 100-odstotno garancijo, opisana storitev pa bo delovala znova in brez izjeme. Opomba: Pred ponovnim zagonom kopirajte potrebne podatke na izmenljivo kartico ali na osebni računalnik, saj se bodo med namestitvijo tovarniške programske opreme uničili.

Kakšna je odločitev za dajanje prednosti?

Legitimno vprašanje. V splošnem primeru je priporočljivo, da ne uporabljate kardinalnih sredstev naenkrat. Boljšeposkusite popraviti napako z uporabo rešitve v vrstnem redu, v katerem so bili predstavljeni v zgoraj navedenem materialu. Odstranitev glavnega programčka in obnovitev vdelane programske opreme je najnovejša rešitev, če res nič ne pomaga (žal se to dogaja pogosto). Toda običajno čiščenje naprave in nastavitev pravilnega časa dajeta rezultat. Pri računih je to težje, ker se lahko odstranijo pomembni osebni podatki.

Sorodne publikacije