Kaj so melodije na telefonu

Pogosto so naši stari starši, ki v času mladosti še niso bili "pametni" pametni telefoni, tablični računalniki in prenosni računalniki, zastavili vprašanje: "Kakšne so melodije zvonjenja in zakaj so na klicu?" In kako pravilno odgovoriti na to vprašanje?

Melodije - kaj je to?

Torej, kakšne so melodije zvonjenja? Lahko rečemo, da je to melodija ali nekakšen zvok na vašem mobilnem telefonu. Če upoštevate model telefona, bo melodija zvonjenja pametnega telefona odrezana del pesmi ali zvonjenja, ki se predvaja ob klicu.
Uporabite lahko tako celotno pesem kot tudi obrezani zbor. Vse je odvisno od želje lastnika telefona in zmogljivosti naprave. Danes se šteje, modi, da na ringtones pesmi iz glasbenih kart, in ne samo na izziv, ampak tudi na SMS opozorilo.

Kaj pokliče Ringtone?

Zdaj vemo, kakšne so melodije. Ali kaj pomenijo? Glavne melodije za klic so priljubljene pesmi, objavljene na internetu in na glasbenih kanalih. Toda nekateri ljudje preprosto postavijo glasbo, ki ji je všeč, in naj ne bo več priljubljena. Obstajajo monofoni in večglasni načini zvonjenja (za stare modele telefona, ko je celoten par ali ena opomba), zvonjenje-realtone (glasba v digitalnem formatu snemanja).

O značaju osebe lahko izvedete z zvonjenjem po telefonu. Če igrate klasično melodijo o izzivu, na primer glasbi Bacha ali Vivaldija, je lastnik telefona - ustvarjalna, mirna in glasbena narava. Pri mladih so priljubljene pesmi pogosto izziv, saj se mladi želijo odzvati na modo. Ljudjevečinoma povezane s poslovanjem, raje tihe melodije brez besed. V impulzivnih in čustvenih osebnostih, energična melodija ali melodije v stilu rock, je metal izziv. Ljudje so zaposleni in pogosto po telefonu rešujejo delovna vprašanja, na klicu je več različnih melodij, odvisno od kategorije klicev (šefi, družine, številke tretjih oseb). Dekleta pogosto nastavijo različne melodije za klic od staršev in druge polovice. Tako kažejo prisotnost ljubljene osebe in pomen družine. Rington na telefonu opozarja na okus ljudi v glasbi in njegove posebnosti narave, zato je treba poslušati melodijo za klic od sorodnikov in prijateljev.

Kje jemati priljubljene melodije?

Iskanje klicnega zvonjenja je enostavno, dovolj je samo iskanje po internetnih prostorih, izbrana pa bo melodija za vsak okus in poizvedba. Če je v računalniku, prenosnem računalniku ali tabličnem računalniku melodija, jo lahko prenesete v telefon s kablom USB. Toda za pametne telefone je možnost enostavnejša: zvonjenje se preprosto prenese prek interneta takoj na telefon. Obstaja možnost prenosa zvonjenja za melodijo zvonjenja prek »Blues« iz druge naprave.
V trgovini aplikacij lahko prenesete glasbeno zbirko in od tam namestite melodijo zvonjenja. Obstaja veliko strani z glasbo in njeno krajšo različico melodije za točno ta namen. Lahko prenesete poseben program za rezanje melodij in samostojno ustvarite takšno melodijo zvonjenja iz skladbe. Poleg tega obstaja možnost, da prenesete program za ustvarjanje glasbe in pisanjenenavadna melodija na samem telefonu.

Nativne melodije zvonjenja

Danes se šteje, da je moda zvonjenja za poimenovanje izziv. To je odličen način, da prepoznate, kdo kliče, ne da bi morali telefon spraviti iz žepa. To funkcijo večinoma uporabljajo mladi. Pogosto poimenovanje melodije se nanašajo na klice prijateljev, ljubljene osebe, staršev, sodelavcev na delovnem mestu.
Najstniki uporabljajo nominalne melodije zvonjenja, izvedene v smešnem glasu ali s smešnimi besedami (v najstniškem slengu - "smešno"). Za nominalno je mogoče pripisati melodijo zvonjenja v sporočilu SMS (kot ponavadi govori - "SMS je prišel" ali "SMS je prispel", "črka" ime "").
Nekateri modeli mobilnih telefonov ne podpirajo nestandardnih melodij zvonjenja.

Izid

Torej, povzamemo. Kako odgovoriti na vprašanje: "Kaj je melodija zvonjenja?" To je melodija ali del pesmi, nastavljen na mobilni telefonski klic, ki ga lahko prenesete na internet in pošljete v telefon prek kabla ali Bluetootha. Danes ni posebnih težav pri iskanju nenavadnega zvonjenja in mobilnega klica. Poleg tega z melodijami lahko izvedete nekaj o značaju lastnika telefona. Današnje priljubljene melodije zvonjenja so zelo priljubljene, zaradi česar je mogoče ugotoviti, kdo kliče, tudi če ne potrebujete telefona iz žepa.

Sorodne publikacije