Maker Kite-Warriors: Ustvarjamo našega junaka

Ste si kdaj zamislili svojega junaka? Mačka, ki je povedana v knjigah, a kdo bi lahko živel v gozdu in sledil vojaškemu zakonu? Kakšno ime je nosil, kakšnemu plemenu je pripadal? Cow Enemies Maker vam bo pomagal vizualizirati vaš lik.

1. Kamirah Kitten Maker Maker

Omogoča ustvarjanje mačk ali orožja. Enostavno in intuitivno. Za uporabo ne potrebujete znanja tujega jezika.
Obliko obraza, ušes, repa in oči lahko prilagodite, vendar je na voljo le malo možnosti. Orodja za večjo želeno barvo. Izberete lahko enega od osmih glavnih vzorcev, kot tudi poskrbi in barve bolj fine madeže na gobcu, repu, prsih in tacah.


Na voljo so naravne in nenavadne barve volne. Izbirate lahko med lasmi in kremplji, kot tudi druge dodatke. Izbirate lahko med različnimi ozadji.

2. Ustvarite Cat Maker iz Neikoish

izdelovalca, v katerem lahko ustvarite odraslo mačko. Precej prefinjen vmesnik, boste potrebovali osnovno znanje angleščine.
Najbolj podrobna barvna nastavitev med vsemi ustvarjalci Kits-Warriors, vendar le malo orodij za spreminjanje telesa in glave. Izberete lahko dolžino volne, repa in brkov. Dodate lahko brazgotine Kito-Warrior.

3. Keeper Kite-Warriors Kitten Creator by Kamirah

Prva različica izdelovalca je v angleščini, vendar z dokaj preprostim vmesnikom. Lahko se razume brez znanja jezika.
Obstajajo orodja zanastavitev oblik in barv. Dodate lahko eno od pričesk. Nudijo neobičajne dodatke: rože, šale, zapestnice. Vmesnik druge različice izdelovalca je nenavaden, a preprost. Znanje angleščine za delo z njim ne bo potrebno.
Ni orodij za spreminjanje oblik, lahko pa prilagodite barvo. Razpoložljive frizure in dodatki (očala, ovratnice, loki in obroči).

4. "Avatar-maker Cats-Warriors" iz runtyiscute1999

Enostavno, vendar neprijetno izdelovalca: vse podrobnosti je treba naložiti in kombinirati ročno.
Prilagodite lahko dolžino, barvo in vzorec volne, oči in izraza obraza. Izbirati med veliko brazgotin. Obstajajo ustrezni dodatki za bojevnika: ekstrakcija v ustih, ovratnik za ovratnike psov, zaplata oči itd.

Sorodne publikacije