Potreba po hitrosti: Hot Pursuit: Sistemske zahteve so minimalne in priporočene

Če vam je všeč dirkanje, potem ste bolj verjetno seznanjeni z nizom, kot je NFS. Že dolgo obstaja, ima več kot deset različnih projektov, od katerih je vsak v enem času postal eden najboljših v žanru. Ena izmed najbolj presenetljivih je bila igra Need for Speed: Hot Pursuit. Sistemske zahteve so bile izjemno nizke, saj takrat ni bilo neverjetno produktivnih računalnikov. V bistvu je igralec lahko prevzel vlogo uličnega voznika, ki tekmuje z drugimi in se skriva pred policijo in policijo, ki mora aretirati tekmovalce, ki kršijo cestna pravila.


Po mnogih letih in velikem številu iger, v katerih je preživel samo element dirke, so se razvijalci odločili, da ponovno začnejo serijo in izdajo remake Need for Speed: Hot Pursuit. Sistemske zahteve za to igro bodo obravnavane v tem članku, saj so bistveno višje od prvotnega dela. Navsezadnje je izšla le pred nekaj leti.

Kaj je ta igra?

Need for Speed: Hot Pursuit, sistemske zahteve, o katerih govorimo v tem članku, je klasična igra žanra, v katerem se je serija začela. Dobite dostop do neverjetne raznolikosti avtomobilov, velikega števila prog, pa tudi številnih različnih načinov. Seveda, glavna razlika od običajnih dirk je dejstvo, da se v tej igri morate skrivati ​​pred policijo, ko kršite pravila ceste. In če sodelujete v uličnih dirkah, jih a priori kršite.Poleg tega lahko prevzamete vlogo policista in poskusite ujeti čim več tekmovalcev, ne da bi jim omogočili, da dosežejo cilj.


Kot je bilo že omenjeno, so bile v prvotni različici Need for Speed: zahteve po sistemu Hot Pursuit relativno nizke. Kaj pa remake? Kako zahtevna je ta igra?

Minimalne zahteve

In Need for Speed: Hot Pursuit, sistemske zahteve za prenosni računalnik in osebni računalnik ne bodo drugačne, vendar se morate zavedati, da mora biti prenosni računalnik zelo produktiven in še boljši, tako da lahko brez težave pri igranju te ali katere koli druge nove igre. Torej, vsaj za zagon teh dirk na vašem računalniku pri najmanjših nastavitvah, se morate prepričati, da ima naprava dvojedrni procesor z najmanjšo frekvenco 1,8 gigaherc na jedro. Prav tako morate imeti vsaj dva gigabajta RAM-a, v nasprotnem primeru se igra sploh ne zažene na vašem računalniku ali pa se bo začela, vendar je ne bo mogoče predvajati. Seveda morate imeti vsaj 256 megabajtov video pomnilnika.

Priporočene zahteve

Vendar so te zahteve minimalne, to je minimalna raven, na kateri se lahko igra izvaja v vašem računalniku. Da pa lahko uživate v procesu, morate vse nastavitve ponastaviti na najnižjo raven. Če jih želite povečati in uživati ​​v procesu, ki so ga razvijalci pripravili za vas, boste potrebovali dvojedrni procesor, vendar s frekvenco 2,6 gigahertz, količina RAM-amora biti vsaj štiri GB, grafična kartica pa mora imeti 512 MB video pomnilnika in višjo. Zdaj veste, kakšne so zahteve za igro Need for Speed: Hot Pursuit sistemske zahteve na osebnem računalniku.

Sorodne publikacije