Moss čip v igri Hearthstone

Magic Mound je orodje, s katerim se Hearthstone igralci borijo za lik, imenovan Jaina Proudmur. Njegovo oblikovanje je ključnega pomena za vse taktike, in samo pravilna izbira zemljevidov lahko pomaga pri zmagi in vzponu po stopnicah spopadov. Obstaja veliko možnosti za oblikovanje dnevnika in vsak igralec ima pravico izbrati optimalnega za sebe.

Splošna ideja igre

Da bi bolje razumeli izraz "čarovnik na krovu", morate poznati osnovna pravila igre Hearthstone. V njej je devet znakov s svojimi karticami. Uporabnik ustvari svoj lasten krov za trideset razpoložljivih možnosti in gre ven v boj z nasprotnikom.
Za premik lahko uporabnik da eno kartico (če ni dodatnih možnosti). Glavni cilj je ubiti nasprotnika s tridesetimi enotami zdravja. Obstajata dve vrsti kartic: uroki in znaki. Prvi ustvarja nekakšen učinek, drugi pa povzroči, da je bitje s svojo edinstveno sposobnostjo. Zmagovalec je tisti, ki lahko najprej uniči sovražnika.

Znak razreda mage

Jaina Proudmur ima, tako kot drugi junaki, številne edinstvene karte. Čarovnik za iverne je boljši, če ima določeno strategijo in ni naključen nabor razpoložljivih možnosti. Če ne upoštevate splošnih zemljevidov, potem med osebnim arzenalom prevlada urok. Prihajajo v različnih vrstah in pogosto lahko popolnoma uspešno spremenijo razmere na krovu z enim uspešnim korakom.

Na primer, uporabnik ima na krovu veliko bitij in so sposobni za vasuničiti Dovolj, da pokličete sedem enot manije in uporabite "Fiery Whirlwind". Ta urok bo povzročil, da bodo vse sovražne kartice na mizi štiri enote škode. Čarovniški padal ima tudi močno orodje za preoblikovanje katere koli karte v ovco. Pomaga premagati legendarne ali najmočnejše nasprotnike. V eni potezi, namesto aduta, sovražnik na krovu dobi ovco z eno zdravilno enoto in enim napadom. Med drugimi močnimi kartami je treba omeniti "Manaseme", "Fire bay", "Charity intelligence", "Magic arrows" in še veliko več. Ni nujno, da se držite te taktike, ker lahko vedno eksperimentirate in iščete nove načine za zmago.

Taktika frazeja

Kot je jasno, uspeh igre v veliki meri določa zbrani dnevnik. Z ledenim čarovnikom (natančneje, frizom čarovnika) lahko na primer komajda komunicira. Konec koncev, ima nabor kartic, ki pomagajo postopoma škodovati sovražniku in tako živijo dolgo, celo v poznem obdobju. Taktika temelji na legendarni kartici "Renault Jackson", ki popolnoma obnavlja vse zdravstvene elemente. Najbolje je, da ga postavite na polje, ko je nasprotnik uporabil svoj glavni adut. Mirror Copies in Fiery Ball bodo pomagali preživeti v zgodnji fazi. Osnova te taktike sta dva friza-uroka: "Ice Arrow" in "Ice Cube".
Morajo streljati samo na igralca, ne na bitja. Istočasno ne pozabite vnaprej dati legendarnega "cesarskega Taurissiana". To bo povečalo navdih in žalost. Če je takoUporaba Archimaga Antonidasa bo tudi v poznejši fazi lahko uporabljala "Fire Ball". Izkazalo se je, da za dve potezi, popolno zdravje sovražnika pade na nič in to kljub dejstvu, da bo odbor v njegovih rokah med tekmo. Na palubi "Hardstone" je čarovnik te vrste potreben stalen izračun. Morali boste igrati drugo številko in to zahteva potrpljenje. Mnogi morda ne marajo te strategije, vendar deluje, in to je bilo v praksi večkrat dokazano.

Tempo mage

Če varianta ledu ni v duši uporabnika, je vredno poskusiti obratno. Tempažni krov pomeni konstantno agresijo in zgodnjo kontrolo mize za polnjenje kristalov mane za pet enot. Za izpolnitev te naloge je vredno uporabiti zemljevide, kot so "Tallyos Blood Magician", "Magic Arrows", "Magic učenca" in "Manasma".

Vsi vplivajo na uroke ali imajo vzajemni učinek (ojačeni z njihovo uporabo). Kartice "čarovniške inteligence" in "bolečine" lahko redno dopolnjujejo krov, tako da so vsi aduti v sredini tekme. Nato je vredno osredotočiti se na sovražnika, ne na njegovo bitje. Plošča bo zmotila, ko boste pridobili nadzor nad situacijo z izboljšanimi uroki "Fire Ball" in "Wave of Fire". Na koncu bo dovolj, da postavimo "Ragnaros" in "Yogg-Saron". S takim arsenalom nenehno brani sovražnika ne bo delovalo.

Sorodne publikacije