Moda v podjetjih v Skyrimu: kakšna je moda za spremljevalce?

"Skyrim" - igra za tiste, ki ljubijo zgodbe o zmajih in zmajkah. Magic, srednji vek, skrivnosti in misticizem - vse to je v njem. Če je igra zelo zapletena ali če imate željo poskusiti eno od "hardcore" modifikacij, morate poiskati mod za spremljevalce v Skyrim-u. V mnogih zapletenih spremembah je preživetje praktično nemogoče. Partner, poleg nesmrtnega, rešuje številne probleme.

Preveč težko

V sodobnih igrah se zapletenost procesa igre ocenjuje samo v tem, koliko žogic je potrebno za ubijanje sovražnika in kakšno škodo povzroči samemu tekmovalcu. To nikakor ni najbolj pravilen pristop. Večina sprememb za "nominacijo" oteži igro ne samo v smislu sprejemanja in povzročanja škode bitjem, temveč tudi popolnoma spremeni mehaniko igre. Takšni modovi virtualnemu dejanju dodajo pomembne elemente realizma.


Vsak, celo najmanjši parameter vpliva na znak. Morate jesti, zdraviti bolezni, ne pozabiti piti, pravočasno raniti povoje in se izogibati vlagi. Nekateri dodatki dodajajo tudi duševno zdravje in paniko, zaradi česar je igra praktično neprehodna, saj se lahko oseba boji teme, krvi in ​​zmajev. Nasprotniki prav tako povzročijo neverjetno težko škodo, igra pa mora biti ne samo spretna, ampak tudi zelo taktična. Mod za spremljevalce za Skyrim zagotovo rešuje probleme ljubiteljev kompleksnosti. Takšni modovi v igro uvajajo nove edinstvene spremljevalcespretnosti, pa tudi na splošno izboljšajo mehanizem interakcije s partnerji.

Kakšne so spremembe

Modovi za spremljevalce v Skyrim SE so različni. Pravzaprav jih je na tisoče. Nekateri navdušenci so tako navdušeni, da potujejo v Darth Vader in Luke Skywalker. Ne, to ne bi smelo biti storjeno, ker zlomi celotno vzdušje igre.


Spremembe, ki delajo s podružnicami, so razdeljene v tri vrste. Prva omogoča potovanje tistih likov, ki jih prej niso mogli vzeti s seboj. Na primer, pojdite na zdrobiti čarovnico za smeh v družbi z yatro Vaytran. Drugi načini uvajajo popolnoma nove znake. Da, lahko prinesete demone, živali, zmaje, legendarne viteze, volkodlake in kogar koli drugega. Najboljši modali za spremljevalce vključujejo nove elemente interakcije s sodelavci. To na splošno izboljšuje njihovo umetno inteligenco in dodaja nove, prej nedostopne taktične zmogljivosti.

Da ne občudujem

V Skyrimu je najpomembnejše pravilo - ne prenašaj se s spremembami. Bistvenega pomena ni niti v tem, da igra začne izgubljati svoje edinstveno vzdušje, ampak dejstvo, da se preprosto pokvari. Veliko sprememb je med seboj v navzkrižju in mnogi so popolnoma okuženi z virusnimi datotekami. Tako ali drugače se lahko igra zlomi in glavni pomnilnik lahko postane nedostopen igralcu.

Sorodne publikacije