Potreba po hitrosti: Pregled tekmovanj, igre, sistemske zahteve, goljufije

NFS Rivals je še en del legendarnega simulatorja avtomobila, ki je izšel leta 2013. Igrate Need for Speed ​​Rivals na Xbox 360 PS 3 PS 4 Xbox One in na osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows. V zadnjih letih razvijalci NFS ne morejo določiti vektorja gibanja igre. Ustvarjajo nekaj novega v seriji, ustvarjajo kampanjo zgodbe, nato se vrnejo k začetkom in izdajo prve dele.

Sistemske zahteve

Potreba po hitrostnih tekmovalcih ne zahteva posebne zmogljivosti osebnih računalnikov. Vendar se priporočene zahteve glede železa ne zdijo presenetljive, tudi ob upoštevanju leta sproščanja izdelka. Kanadski EA, razvijalec iger, priporoča nameščanje Need for Speed ​​Rivals na osebnih računalnikih s 3 GB video pomnilnika in 8 GB RAM-a. Grafična kartica naj podpira DirectX 11. Za prosti prostor na trdem disku mora biti vsaj 30 GB prostora.

Minimalne zahteve so še bolj zvesti železu. Potrebujemo 4 GB RAM-a in video kartico 512 MB s podporo za DirectX 10.1. Najmanjša frekvenca procesorja mora biti vsaj 24 GHz. Toda tudi če osebni računalnik ne ustreza minimalnim zahtevam, lahko Need for Speed ​​Rivals deluje brez težav na srednjih ali minimalnih grafičnih nastavitvah.

Razvoj iger

V letu 2012 je EA Gothenburg napovedal, da je začel razvijati nov del igre NFS. Skoraj vsi zaposleni v kanadskem podjetju so že imeli izkušnje pri izdelavi arkadnih avtomobilovsimulatorji Na igralnih razstavah so se ustvarjalci igre odločili za glavno vozilo, ki naj bi postalo "kralj ulic" v novem delu legendarne igre. Aston Martin Vanquish je zmagal na glasovanju na socialnem omrežju, ki je potekalo v sistemu za zaustavitev. Maja 2013 je podjetje predstavilo majhen pregled igre Need for Speed ​​Rivals, ki je pokazal, da poteka delo za oblikovanje igre. Tri mesece kasneje so ustvarjalci NFS potrdili, da bodo rallyji potekali s hitrostjo 30 sličic na sekundo. To odločitev je povzročilo veliko število igralcev. Prav tako je družba dejala, da bo na igralnih konzolah novi del "Need For Speed" deloval v ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih pik.

V razvoju tekmovalcev je sodelovalo 170 ljudi. V procesu ustvarjanja igre je sodeloval dirkač Ken Block, ki je bil tudi svetovalec in ideološki navdih za popularno serijo Dirt Rally Racing. Konec jeseni leta 2013 se je ruska različica Need for Speed ​​Rivals uradno začela prodajati za konzole in namizne računalnike.

Ocene

Nekaj ​​dni po tem, ko se je igra pojavila na policah trgovin in v Steamu, so se pojavili prvi pregledi Need for Speed ​​Rivals. Skoraj vsi strokovnjaki so opazili visoko raven grafike v igri. Glavne pomanjkljivosti avtomobilskega simulatorja so bile naslednje točke:
 • pomanjkanje kampanje;
 • poenostavljeno uglaševanje;
 • Enostavno igranje.
 • Po pregledu igre Need for Speed ​​Rivals je priljubljena revija za igre na srečo dala igri drugo mesto v nominaciji "Race of the Year". Povprečna ocena iz tujih publikacij je bila 8 od desetihnajvišje točke so podale PS4 verzije, drugo mesto pa je dobilo Xbox. Različica Need for Speed ​​Rivals za namizne računalnike se nahaja le na četrtem koraku. V naši državi je bila igra obravnavana drugače. Ruske izdaje po pregledu Need for Speed ​​Rivals so dale najvišjo oceno različice za osebne računalnike.

  Igranje

  Samo pogled na pregled Need for Speed ​​Rivals, lahko vidite veliko podobnosti sprosti v letu 2010, "Hot opravljanje." In ko ste igrali igro, boste zagotovo prepričani v to. "Tekmovalci" imajo tudi eksotične super avtomobile in način lova, v katerem lahko igralec pride v policijsko smučarko, ki nadleguje kršitelje. Nasprotniki se ne bojijo spopasti s policijo, zaradi česar je igra bolj zapletena in zanimiva. V vlogi policijskega igralca lahko uporabite udarne valove in EMI, pokličite helikopterje in prosite oddelek, da postavi kontrolno točko. Vse to je storjeno samo zato, da se ustavijo napadalci. Hitrostne pasti, skoki in odprta vozila naredijo igro podobno tisti, ki jo je objavil Most Wanted.
  V prvem pregledu Need for Speed ​​Rivals v video formatu je bilo uvedeno intranetno omrežje, ki bi igralcem pomagalo tekmovati med seboj. Sistem je bil prvič razvit leta 2010 za Hot Pursuit in že je prejel veliko pozitivnih povratnih informacij. Prav tako je razvijalcu uspelo uspešno implementirati socialni sistem, katerega namen je zagotoviti nemoten prehod med enim načinom in multiplayer-jem.

  Avtomobili in razvoj

  Igra je 75vozila, ki so razdeljena v dve kategoriji. Prva vključuje policijske avtomobile, druga pa civilno. Prilagajanje v igri je zelo omejeno. Igralec je prisiljen biti zadovoljen le s spreminjanjem tekstur. Po drugem delu "Hot zasledovanja" so se razvijalci prvič odločili, da bodo uradno dodali igralnim modelom znamke Ferrari.

  "Seznami hitrosti" in "imenovanja" sta orodji, ki se uporabljata za razvoj igre. Prvi se nanaša na tekmovalce, drugi pa na kazenski pregon. Za povečanje ravni igralec mora opraviti vrsto nalog, ki vključujejo nevarno vožnjo, dirke in trike.

  Stranska izbira

  Odprti svet in prisotnost velikega števila uničenih elementov naredi nasprotnike podobnim še eni igri - izgorelosti. Policisti tudi niso svetniki. Pripravljeni so uničiti vse sami, vendar ne dovoliti, da bi to storil jahač.
  Kariera v igri za kazenski pregon se ne razlikuje veliko od prehoda v vlogo tekmovalca. Pred začetkom dirke igralec dobi cilje, ki jih je treba doseči med dirko. Glavna prednost takega sistema je, da igralec dobi svobodo delovanja. Igralec lahko samostojno izbere, kateri začetek se začne in ki se lahko preskoči. Poleg tega je mogoče izbrati tudi seznam ciljev: nekateri omogočajo izboljšanje ravni, boj proti policiji in drugi - zaradi zmag v dirkah.

  Stripped face

  V igri ni praktično nobenih mej med posameznimi in multiplayer načini. To je tisto, kar razvijalci iščejo v zadnjem delu serije "Nye For Speed". Ustvarjalci igre poskušajo zapreti simulatormultiplayer, vendar hkrati ne odvzamejo ene same dirke. V igri Need for Speed ​​Rivals je igralec prisiljen deliti svet igre z drugimi tekmovalci (če je aktivirana ustrezna možnost v meniju igre). Tudi v primeru ene same pustolovščine, ko se igralec bori z umetno inteligenco, se lahko približa vozilu pod nadzorom žive osebe in zmede vse karte.

  Soočenje

  Element prisotnosti drugega igralca naredi igro bolj zanimivo. V tekmovalcih lahko živa oseba prodre kjerkoli: prikliče boj, sodeluje v dirki ali preprosto utripa žaromete, ko gre mimo. Tudi med eno tekmo, ko igralec na vse pare odide na cilj, lahko drugi igralec odide na progo in mu ne dovoli, da bi končal prvi.
  Posebej zanimiv je čip, ki daje igro, ko sta dva živa človeka stala za dve sprtimi stranmi. V reviji Need for Speed ​​Rivals je bil poudarek na brutalnem boju prestopnikov. Toda ta konflikt postane veliko bolj resen, ko v avto policaji, in za volanom poskuša skriti vozilo dve resnični ljudje.

  Popravki hroščev

  Razvijalci so se dobro odzvali na vprašanja, ki so se pojavila leta 2012 v igri Most Wanted. Novi tekmeci olajšajo vožnjo avtomobila, zunanji svet pa ne želi preprečiti, da bi kolesar dokončal prijavo. Ustvarjalci igre sami priznali, da je igra 2012 potopljen z veliko ovir. V igri Need for Speed ​​Rivals takoj pride v oko majhno število ostrih zavojev in prisotnost širokih cest.Tako igralec še močneje pritisne na pedal za plin ali pritisne tipko W. Na poti do cilja je veliko rezin, ki vam omogočajo, da izgubite situacijo v svoje najboljše. Pokazalo se je, da se je igralec po rallyu iz glavne poti izgubil in izgubil vse možnosti za zmago, a po določenem času na zaslonu je na zaslonu poudarjena slika 1, ki odraža položaj, ki ga zaseda dirka.

  Pametni roboti

  Mnogi pregledovalci opažajo visoko raven umetne inteligence. Ustvarjalci igre imajo resničen izgovor za ponos. Predstavniki podjetja so v intervjuju večkrat izjavili, da je njihova glavna naloga ustvariti pametne robote, ki se bodo obnašali enako kot živi ljudje. Seveda je oseba umetne inteligence še daleč, toda sovražnik pod nadzorom računalnika se obnaša razumno. Lahko zavrti avto, najde krajšo pot in spremeni svoje vedenje glede na razmere v dirki.
  Pomembno je, da lahko netopirji uporabijo pištolo za zagotovitev prednosti na progi. Zaradi tega je vsak vnos nevarnejši in hkrati zanimiv. Tekmovalec lahko uporabi turbo pospeševanje ali metanje rudnikov, da bi se izognili preganjanju, policija pa lahko uporabi elektromagnetne impulze in povzroči osvežitev, da zadrži storilca. Vsa ta dejanja se lahko izvajajo z umetno inteligenco.

  Novi motor

  Frostbite - motor, ki je v začetku tega desetletja prinesel številne igre na kakovostno novo raven, s katero se veliko neobučenih grafičnih kartic ni moglo spopasti. Uporabili so ga razvijalci in razvijalciUstvarjanje potrebe po hitrih tekmovalcih. In to je uničilo igro, ki ima lahko velik vpliv na prihod. Ko zapustimo cesto, avto ne bo zadel nevidne stene in poškodoval kapuco. Vozilo se bo še naprej premikalo, uničilo ograjo ali se peljalo skozi grmovje. To vpliva na izstop iz policije. Toda slabost tega motorja je tudi. Ustvarjalci avto simulatorja niso popolnoma obvladali Frostbite. To se kaže v tem, da se lahko avtomobili po trku obnašajo čudno. Včasih je avto letel nekaj metrov po majhnem križišču z nasprotnikom. Še ena pomanjkljivost je zaviranje konzol nove generacije in počasno nalaganje tekstur na starejših igralnih konzolah.

  Need for Speed ​​Rivals: Goljufije

  Na internetu lahko najdete vagon in majhno goljufijo za igro. Obstaja veliko število trenerskih programov, ki uporabljajo ranljivost v igri in vam dajejo priložnost, da pridobite prednost. Trainer +7 vam omogoča, da dobite neskončne točke življenja, SP, orožje in pospešek. Prav tako vam omogoča, da nadzorujete igro časovnika. Če želite uporabiti program, morate kopirati vse njegove vsebine v mapo z igrami. V meniju Need for Speed ​​Rivals morate aktivirati tipko F1. Potem s pomočjo tipk F2-F7 lahko igralec dobi želeno. Drugi izdajalci vam omogočajo, da dobite veliko denarja in se izognete aretacijam.
  Takšnih kod ni v igri Need for Speed ​​Rivals. Vse manipulacije se izvajajo na račun programov tretjih oseb. Ko uporabljate program Cheat Engine, lahko igralec določi največje število točk v igri. To storite tako, da odprete razdelek za nadgradnjovozila in zavijte igro. Nato odprite program in izberite ikono Need for Speed ​​Rivals. V hex polju morate vnesti število točk in skenirati. Po skeniranju morate izbrati vse prejete naslove in jih prevesti v prazen stolpec. Po tem morate v spodnjem polju izbrati vse naslove, z desno miškino tipko kliknite polje "Vrednost" in 9999999. Potem se morate vrniti v igro. Drug način za poenostavitev življenja v igri je, da prenesete ohranjevalnike do Need for Speed ​​Rivals. Bistvo teh dejanj je dobiti vsa vozila v igri. Preneseno datoteko morate preimenovati shraniti in kopirati v mapo Nastavitve.

  Sorodne publikacije