Najboljše igralne miške Logitech: Opisi in ocene

Segment igralnih mišk je ena najbolj dinamičnih na področju računalniške opreme. Spremembe se pojavljajo redno v tehnološki kakovosti in strukturnih parametrih. Razvijalci ne zanemarjajo oblikovanja sodobnih modelov, pri tem pa upoštevajo želje uporabnikov. Še posebej zato, ker sta oblika in stil videza manipulatorja neločljivo povezana z indikatorji ergonomije, kar je včasih ključno pri izbiri modela. Logitechove trenutne igralne miške zasedajo, če ne vodilni položaj, eno od prvih mest med izdelki drugih proizvajalcev, kar dokazuje visoko raven kakovosti v širokem razponu ocenjevalnih kriterijev.

Splošne informacije o igrah Logitechovih iger

Podjetniški stil razvoja miške Logitech je značilen po filozofiji združevanja pozitivnih lastnosti konvencionalnih manipulatorjev in naprednih tehnoloških rešitev. Kar zadeva prvi vidik, si proizvajalec prizadeva zagotoviti uporabnikom udobje v procesu upravljanja. To ne velja le za lahkotnost smeri in napravo, ampak tudi za anatomske prednosti konstrukcije, ki zmanjšuje obremenitev prsta in krtače. Po drugi strani pa se Logitech Wireless Game Mouse odlikuje z aktivnim uvajanjem inovativnih funkcij. Ta odtenek je izražen z uporabo novih brezžičnih komunikacijskih naprav, izboljšanih senzorjev in boljše kakovosti senzorjev gibanja z zaščitenimi zaščitnimi pokrovi.

Tehnološke značilnosti

Pojav vsakega novega modela je sam po sebinekaj kvalitativno drugačnega, vendar z razvojem segmenta postaja vse težje presenetiti potrošnika. In vendar to počnejo strokovnjaki v švicarskem podjetju. Logitechove igralne miške danes ponujajo številne napredne rešitve, ki se še niso tako razširile po vsej industriji. To je mogoče pripisati na primer programiranju kontrol. Nekateri modeli imajo tudi vgrajen pomnilnik, ki uporabniku omogoča zapisovanje zahtevanih parametrov.

Mnenja o modelih G100S

Pregled modelov se začne s klasičnim predstavnikom vodilnih mišk te blagovne znamke. Model G100S uporabniki cenijo zaradi svoje preprostosti, zanesljivosti in zagotavljanja kakovosti. Naprava verjetno ne bo primerna za grenkega izkušenega igralca, ampak za začetnike, ki samo obvladajo lastnosti takih manipulatorjev, bo to mimogrede. Pravzaprav je glavna prednost igralne miške Logitech na začetni ravni fizična ergonomija. Lastniki opozarjajo na visoko kakovostno plastiko, ki zdrsne po površini, kar olajša kompleksne in hitre manevre na preprogo. Če je potrebno, lahko igralec spremeni ločljivost spektra DPI v treh položajih, kar tudi ni slabo za poceni model. Vendar pa obstajajo slabosti, ki pa so značilne za številne predstavnike tega razreda. Ti vključujejo pomanjkanje dodatnih gumbov in pomanjkanje mehkega dela kolesa. Občasno se pojavlja tudi zamuda pri reakcijah gumbov pri pogostem pritiskanju, vendar je bolj verjetno, da se poroka posameznih primerov.

Mnenja o modelih G300S

Serija G300 je bila zasnovana kotSpecializirana družina za spletne igre za več igralcev. Standardna različica je bila preveč osredotočena na ozko področje uporabe, ki jo mnogi uporabniki neradi dojemajo. Proizvajalec se je odločil, da bo odpravil napako z izdajo spremembe G300S s širšo možnostjo. Zlasti Logitech G300S igralna miška je znana po tem, da ima 9 gumbov in uravnoteženo optično osnovo. Za razliko od prejšnje različice je bil ta model skrbno izdelan in mehanika gumbov. Po mnenju lastnikov naprave delujejo natančneje, bolj koherentno in ne povzročajo težav v obliki zamud in lepljivosti. V drugem je miš ohranil predanost ideji poceni ožičenega manipulatorja z minimalistično funkcionalno vsebino. To je privedlo do razmeroma skromnih stroškov naprave na 25 tisoč rubljev.

Pregledi modelov G403 Prodigy

Še en predstavnik linije žičnih modelov, čeprav se je za nekatere lastnosti resno oddaljil od vstopne ravni. Praksa delovanja te naprave najprej kaže njeno precejšnje ločevanje od prejšnjih generacij v delu izdelave optičnega senzorja, zaradi česar se je splošna raven pozicioniranja znatno povečala. Vendar pa mnogi opozarjajo na kratek odzivni čas, ki je pomemben za natančno in hitro ukrepanje. Vendar to niso vse prednosti, ki jih je dal Logitech. Igralna, žična in funkcionalna miška sodobne generacije le redko dela brez svetlobe. Modifikacija G403 izvaja LED osvetlitev 168 milijonov odtenkov, kar doda igroproces v dobesednem pomenu več barv in pozitivnih čustev. Tudi tu tudi ni bilo slabosti. Po mnenju mnogih izkušenih uporabnikov cena 45 tisoč ni upravičena niti s sodobnim tehnološkim senzorjem in visoko hitrostjo občutljivosti. Za takšno vsoto je povsem mogoče najti spremembe iz celotnega segmenta premij, čeprav bo kakovost elementne baze bistveno nižja od predlagane v tem razvoju proizvajalca Logitech.

Ocene modelov G502 Proteus Core

V nekaterih primerih je to osnovna rešitev iz segmenta igralnih avtomatov Logitech, ki je popolnoma usmerjen v potrebe današnjega igralca. To še ni stopnja bonusov, vendar so rezultati jasno sledljivi. Pri ergonomiji in oblikovanju je Logitech G502 Proteus Core igralna miška narejena z optimizirano teksturo na stranskih stenah. Ta izvirna rešitev, po mnenju večine uporabnikov, izboljšuje lisice in vam omogoča hitrejše manipulacije bolj samozavestno. Potem obstaja možnost razširjenega programiranja. Zajema ne le 11 masivnih in priročno nameščenih gumbov, ki se nahajajo med seboj, temveč tudi mehaniko delovanja kompaktnega drsnega kolesa. To pomeni, da lahko uporabnik prilagodi odpornost na kolesa glede na potrebe posameznika. Poleg tega potrebo po namestitvi tega ali tistega parametra narekujejo ne samo fizične značilnosti čopiča, ampak tudi zahteve določene igre. Dejstvo je, da je Logitech G502 igralna miška opremljena z lastniško programsko opremo Gaming Software. Zahvaljujemo se tem uporabnikomsamodejno preišče vaš računalnik za iskanje iger. Nato se avtomatska nastavitev miške izvede glede na posebnosti različnih iger - to pomeni, da se za vsak primer ustvari individualni profil z nastavitvami za posamezne parametre.

Ocene modelov G602 Wireless Gaming

Precej preprosta miška z optimizirano zasnovo, ki je na osnovni ravni absorbirala vse tipične funkcionalne rešitve vrhunskih modelov. Med delovanjem naprava prikazuje ostrino delovanja gumbov, kolesa in gladkega premikanja preproge. Mnogi tudi upoštevajo tehtnico, ki je predmet popravkov. Skupaj s sposobnostjo programiranja gumbov vam ta nastavitev omogoča praktično "izdelavo" modela za vaše poizvedbe. Obstajajo tudi negativne lastnosti, ki jih Logitech G602 Wireless Gaming Mouse igra v procesu uporabe. Po določenem času izkoriščanja uporabniki opazijo operacijo z dvojnim klikom. V ta namen dodamo poljuben odmik senzorja - proizvajalec pozicionira miško kot manipulator za prenosnik, zato je bolj verjetno, da bo vibriral, kar vodi do podobnih pojavov.

Družinski pregledi G900 Chaos Spectrum

To je verjetno eden od vrhov v celotni liniji Logitechovih računalniških mišk. Igralci poudarjajo uspešno implementacijo vseh zgoraj navedenih tehnoloških rešitev od občutljivosti in ergonomičnosti do sposobnosti programiranja gumbov in ustvarjanja profilov z avtomatskimi nastavitvami. Opažene so tudi edinstvene tehnološke prednostiLastniki Še posebej je to širok razpon senzorjev ločljivosti senzorjev DPI od 200 do 12000. Ta indikator je model prilagodljiv glede na profesionalno delovanje iger na srečo. Poleg tega je Logitech G900 Chaos Spectrum Gaming Mouse, s svoje strani, dovolil spor glede tega, ali lahko brezžični manipulatorji tekmujejo z vodilnimi napravami v smislu stabilnosti signala. Razvijalci so uporabili napredni modul z najnovejšim vmesnikom za prenos podatkov, kar se je odrazilo na kazalnikih odzivnosti in splošni hitrosti miške.
Pregled modelov G Pro Gaming
Če je G900 pozicioniran kot najboljši predstavnik premium razreda, ki vključuje vse tehnološke inovacije današnjega časa, je G Pro Gaming manj živ, a pomemben razvojni primer. računalniška miška Z drugimi besedami, če G900 uporablja strokovnjak, bo izkušen ljubimec raje imel Logitech PRO. Igralna miška v tej predstavi kaže enake značilnosti, vendar v optimizirani obliki za množičnega potrošnika. Na primer, igralci zabeležijo enake prednosti senzorskih senzorjev z visoko ločljivostjo in odzivnostjo. Po drugi strani pa je ta različica brez stilske in strukturne izvirnosti. Izgleda ni tako agresivna, vendar ne povzroča pritožb glede udobnosti fizičnega ravnanja.

Kako narediti najboljšo izbiro?

Kljub široki paleti Logitechovih ročajev, ni tako težko izbrati ustreznega modela. Dovolj je, da najprej določimo naravo ciljaigre, prednosti fizičnega stika z napravo in upoštevanje razpoložljivosti dodatne opreme. Seveda pa bodo Logitechove igralne miške zmagovalna možnost, ki vam bo omogočila samodejno prilagajanje vaših uporabniških potreb za določene operativne parametre. Vendar pa obstajajo modeli te ravni ne manj kot 7000. Verzije začetnega segmenta je treba kupiti z razumevanjem, da bo njihova razlika od navadnih miši, kot v razširjenem številu gumbov in prvotno obliko oblikovanja.

Sklep

Za razliko od večine proizvajalcev računalniških komponent se Logitech ne osredotoča na koncept maksimiranja uporabe najbolj uspešnih delovnih procesov. Tak pristop brez rednega preizkusa ni vedno očiten v smislu uspeha in celo eksperimentalne ideje lahko zagotovijo finančne koristi za določeno obdobje, vendar ne bodo naredile podjetja resničnega preboja. Danes Logitechova brezžična miška v več različicah prikazuje zelo edinstvene tehnološke rešitve. Uporabljajo se pri oblikovanju manipulatorjev in pri polnjenju strojne opreme - inženirji in oblikovalci delajo na vseh možnih smereh izboljševanja izdelkov, napredujejo v napredku celotne industrije. Res je, da se tveganja uvedbe novih idej pogosto izravnavajo s precejšnjimi stroški izdelka. Če osnovni modeli vstopni ravni stanejo približno 25-3000, nato bonus različice družine G900 so ocenjene na 10-12 tisoč

Sorodne publikacije